- 13 000 Ft
Raktáron
5 Év
garancia
test

XQD

SONY XQD G 64GB memóriakártya (QDG64F)

0 Review(s) 
Kiemelkedő írási sebességük révén a Sony XQD G sorozatú memóriakártyáival ideálisan készíthető folyamatos RAW-sorozatfelvétel a csúcstechnológiájú DSLR-fényképezőgépekkel. Egyetlen sorozatban akár 200 RAW-képet készíthet – 1,5-szer többet, mint a leggyorsabb Compact Flash kártyákkal.
59 900 Ft
72 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Hozza ki a legtöbbet a sorozatfelvételből - Kiemelkedő írási sebességük révén a Sony XQD G sorozatú memóriakártyáival ideálisan készíthető folyamatos RAW-sorozatfelvétel a csúcstechnológiájú DSLR-fényképezőgépekkel. Egyetlen sorozatban akár 200 RAW-képet készíthet – 1,5-szer többet, mint a leggyorsabb Compact Flash kártyákkal.
Örökítsen meg még több meghatározó pillanatot - A Sony XQD G sorozatú memóriakártyákat úgy tervezték, hogy lépést tartsanak a fényképezőgépének felvételkészítési sebességével, és gyorsan töröljék a puffermemóriát. Még több meghatározó pillanatot örökíthet meg, és sorozatfelvételeket készíthet, még a csúcskategóriás DSLR-eszközökkel is.
Megbízható 4K videofelvétel - A Sony egyedülálló adatátvitel-vezérlője egyenletes 4K videofelvételt biztosít, mivel a kétutas kommunikáció révén a kompatibilis fényképezőgépeken elhárítja az adatelérésben beálló akadályokat. A 240 GB-os kártya körülbelül 45 percnyi 4K XAVC belső felvételt biztosít a Sony 4K PXW-FS7 II fényképezőgép használatakor.
Intenzív használat esetén is kiemelkedően tartós - A QD-G240F, QD-G120F és QD-G64F akár 5-ször nagyobb állóképességűek az XQD-szabványnál. A legújabb G-sorozatú kártyákat úgy teszteltük, hogy kibírjanak 5m-es esést, így fényképezéskor nyugodtan kezelheted vagy cserélheted a kártyákat még elfoglalt, pörgős és sötét helyzetekben is. (1)XQD-szabvány (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F
Rendkívül masszív héjszerkezet - A Sony egyedülálló technológiái a nagyobb tartósság érdekében fokozzák a héj ellenálló képességét. A süllyesztett kialakítással az érintkezők szintén nagyobb védelmet kaptak a sérüléssel, porral és statikus elektromossággal szemben, így még zord környezetben is megbízható teljesítményt nyújtanak.
Gyors adatátvitel a számítógépre - A G sorozatú XQD-memóriakártyához a Sony XQD-/SD-kártyaolvasója és USB-adapterei a legjobb választás. A leggyorsabb Compact Flash kártyáknál kétszerte gyorsabb átvitellel4 sokkal hatékonyabb az adatok biztonsági mentése és a munkafolyamat.
Fájlmentő szoftver - Időnként előfordul, hogy valamilyen hiba következtében az adatok – például fotók és fájlok – megsérülnek vagy elvesznek. A Sony Fájlmentő szoftvere a sérült vagy elveszett adatok visszaállításának hatékony eszköze, amelyet bárki könnyedén használhat. Egy speciális algoritmus használatával a Sony Fájlmentő szoftvere a RAW képek, MOV fájlok és 4K XAVC-S videofájlok magasabb szintű visszaállítására képes Sony és Nikon eszközök esetén is. Ingyenes letöltésként elérhető a memóriakártyák vásárlói számára.
Figyelemreméltó teherbírás - A professzionális használatra tervezett QD-G240F, QD-G120F és QD-G64F kimagasló szilárdsága több mint 2,5-szöröse az XQD-szabvány szerinti hajlítási merevségnek. További merevségi teszten is megfeleltek 50 N erőig, megakadályozva a szállítás és a kártyanyílásba való behelyezés által okozott görbülést és elhajlást.
Professzionális használatra tervezve - A Sony XQD memóriakártyák ütés- és mágnesállók, antisztatikusak és törésállók, valamint maximális teljesítményt nyújtanak még extrém hőmérséklet esetén is, intenzív UV-fény, illetve a repülőtéri biztonsági szkennerek alatt is. Bármilyen körülmények között is használja a hosszan tartó, professzionális használatra tervezett Sony XQD-kártyákat, megbízható tárolást nyújtanak Önnek.
QDG64F.SYM

Adatlap

Garancia
5 év
Olvasási sebesség
440 MB/s
Írási sebesség
400 MB/s
Kapacitás
64 G b

Hasonló termékek