- 20 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WI-SP600N rózsaszín

0 Review(s) 
Edzés kedvenc dallamokra. Zavartalanul. Digitális zajszűrés, környezeti hang üzemmód és könnyű, vezeték nélküli kialakítás biztosítja, hogy zavartalanul élvezhesse kedvenc zenéit.
29 900 Ft
49 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Vezeték nélküli mozgáshoz tervezve - Sportoljon zavaró vezetékek nélkül. A fülbetéten elhelyezkedő kezelőszervek révén a fejhallgató egyszerű és könnyű kialakítást kapott, így edzés és más kültéri tevékenység közben is kényelmesen, biztonságosan és diszkréten viselhető.


Ön, a zene és semmi más – ezt kínálja a digitális zajszűrés - Ha különösen fontos a lejátszási lista ahhoz, hogy szintet lépjen az edzésmunkájában, a digitális zajszűrő technológia kiszűri a zavaró tényezőket – köztük az edzőterem hangjait. Így csak Ön marad és a zene.


Izzadság- és fröccsenésálló - Igen a zenére, nem az izzadságra. IPX4 szintű védettségének köszönhetően a fejhallgatók képesek ellenállni az izzadságnak és az esőcseppeknek is edzés közben.


NFC™ és BLUETOOTH®-kapcsolat - Zökkenőmentes adattovábbítás Bluetooth® csatlakoztatással és NFC egyérintéses zenehallgatással. Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors, folyamatos csatlakoztatáshoz egyszerűen csak érintse hozzá a kiválasztott NFC-kompatibilis eszközöket a készüléken található „N” jelhez, ezután indítsa el a tartalom Bluetooth®-os átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. A Bluetooth® funkcióhoz továbbra is csatlakozhat kézzel a készülék beállítási menüjén keresztül.


Hallhatja a környezetét a nyitott típusú meghajtóegységnek köszönhetően - A nyitott típusú hangszórók lehetővé teszik a környezet hangjainak észlelését a zene mellett, így hallhatja, mi történik Ön körül. Ideális kültéri edzéshez és futáshoz, ahol elővigyázatosságra van szükség.


Ön mozog, de a fejhallgató nem - A biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosító ergonomikus kialakítású fülbetétek gumi bemélyedései megkapaszkodnak a fülben, és izzadás esetén sem mozdulnak el.


Egy gomb, kihangosító - A kihangosított hívásnak köszönhetően nem kell magánál tartania a telefonját, egyetlen gombnyomással fogadhatja a hívásokat a beépített mikrofon jóvoltából.


Ütősebb basszus az EXTRA BASS™ funkcióval - Dobja fel a zenét – és a teljesítményét. Válassza az EXTRA BASS™ funkciót az erőteljes, ütés basszusokhoz, hogy ne lankadjon a lendület.


Biztonságos és kényelmes viselet - Ezek a valódi edzésalkalmakon alaposan tesztelt fülbetétek négyféle méretben készülnek, így biztosan megtalálja a fülébe stabilan illeszkedőt. Emellett egy ívelt merevítő garantálja, hogy kényelmesen a helyükön maradnak.


Akár 6 órás akkumulátorkapacitás - Többször is ellátogathat az edzőterembe anélkül, hogy töltenie kellene – egyetlen feltöltéssel akár 8 órányi lejátszásra is képes.


WISP600NP.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Bluetooth
igen
NFC
igen
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
nem
Érzékenység
nincs adat
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
nincs adat
Kábelhossz
Bluethoot
Membránátmérő
6 mm
Nyitott/zárt
fülbedugható - zárt
Kapcsolódás
vezeték nélkül (Bluetooth)

Hasonló termékek