- 40 400 Ft
Raktáron
1 Év
garancia
test

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WH-1000XM3 fekete

0 Review(s) 
Tapasztalja meg a csend új fokozatát! Élje át, hogy milyen csak a zenét hallani – ez a zajszűrés több külső hangot zár ki, mint korábban bármikor.
79 500 Ft
119 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Merüljön el a csendben a kategóriaelső zajszűrési technológiának köszönhetően - Vonuljon el a város zajától kategóriaelső zajszűrés segítségével. A WH-1000XM3 fejhallgató zajszűrési technológiája minden korábbit felülmúl; szorosan illeszkedő fülpárnát és QN1 HD zajszűrő processzort kínál.


Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj - Új QN1 HD zajszűrő processzorunkkal a zajszűrési teljesítmény nagy mértékben javult. A külön zajszűrő processzor alkalmazása garantálja azt is, hogy a zene minőségét soha veti vissza a processzor teljesítménye.


Repüléshez tervezett zajcsökkentés - Az egyedi légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást nyújt nagy magasságokban, így repülés közben is élvezheti a kiváló zajszűrés előnyeit.


A hiteles hangzás - A QN1 HD zajszűrős processzor beépített erősítője a kategóriájában páratlan jel-zaj arányt és alacsony torzítást kínál hordozható eszközökben, és kivételes hangminőséget nyújt. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és folyadékkristályos polimer (LCP) membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.


Vezeték nélküli szabadság, nagyszerű hangzás a csöndben - Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.


Személyre szabott zajszűrés - Az egyedi Személyes optimalizálás elemzi a fejmérettől, a szemüvegtől és hajzattól is függő hangzásjellemzőket, majd optimalizálja a hangzást.


Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal - Kommunikáljon anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Azonnali beszélgetéshez tegye a kezét a burkolatra, és a hangerő csökken.


Környezeti hangszabályozással hallja, ami fontos - A környezeti hangok szabályozására szolgáló Sony | Headphones Connect alkalmazással akkor is meghall minden lényeges hangot, ha zenét hallgat útközben.


Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával – automatikusan alkalmazkodik a helyzethez - Az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait.


Hangszínszabályzó - Az előbeállítások között minden zeneszámhoz megtalálhatja a tökéletes hangzást, de a Sony | Headphones Connect alkalmazással könnyedén testre is szabhatja a beállításokat.


Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával – automatikusan alkalmazkodik a helyzethez - Az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait.


Sony I Headphones Connect alkalmazás - Töltse le a Sony I Headphones Connect alkalmazást az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkció használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz.


Hang testreszabása egyéni igények szerint - A SENSE ENGINE™ lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.


Viselje egész nap tökéletes kényelemben - Uretánhab anyagú, rendkívül puha, nyomáscsökkentő fülpárnák egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabb fülpárna-érintkezést eredményeznek a stabil illeszkedés érdekében. A kényelmet tovább fokozza az ergonomikus, nagyobb és mélyebb fültérszerkezet. A kisebb súlynak köszönhetően pedig csak a zene élményét tapasztalja meg egész nap.


Hangpozíció-vezérlés - A vezeték nélküli hangsugárzókhoz hasonlóan kiválaszthatja, milyen irányból jöjjön a hang.


Virtuális surround hangzás - Akármerre jár, úgy érezheti, hogy magával ragadja a zene. Különböző helyszínekre, például szabadtéri színpadra, klubhelyiségre, koncertteremre és arénára optimalizált audioélményben lehet része.


Elforgatható, összehajtható szerkezet - A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.


Okosabb a szokványos fejhallgatóknál - Minden csupán egyetlen érintésnyire. Dupla koppintással fogadhat kihangosításos telefonhívást – de válthat zeneszámot, módosíthatja a hangerőt, illetve hívást is kezdeményezhet a panel megérintésével, illetve pöccintésével. A telefon hangutasításos segédfunkciója is mindössze egyetlen hosszú érintésnyire van.


Akku egész napra, gyorstöltés - A rendkívüli, 30 órányi akkumulátorkapacitásnak köszönhetően elegendő teljesítmény áll rendelkezésére hosszabb utazásokon is. Ha pedig gyorsan kell töltenie, 5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a választható hálózati adapter jóvoltából.


Hordtok kábellel - A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.


WH1000XM3B.CE7

Adatlap

Bluetooth
igen
NFC
igen
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Érzékenység
101 dB kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén / 104,5 dB kábes csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén
Frekvenciaátvitel
4-40000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
14 Ω (1 kHz) kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén / 16 Ω(1 kHz) kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén / 47 Ω (1 kHz) kábeles csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén
Kábelhossz
1,2 m
Membránátmérő
40 mm
Nyitott/zárt
zárt
Kapcsolódás
vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)

Hasonló termékek