Újdonság
Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

Sony LinkBuds S (WF-LS900N) - Fehér - Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató

20 óra üzemidő

0 Review(s) 
Merülj el egy új élménybenA kényelmes és intelligensen alkalmazkodó LinkBuds-széria egész nap viselhető. Így mindig kapcsolatban maradhatsz az emberekkel és mindennel, amit szeretsz.
54 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Maradj kapcsolatba - A LinkBuds S-szel kapcsolatban maradhatsz a mindennapi világgal. Ultrakicsi és könnyű, így éjjel-nappal kényelmes viselni: mindig kapcsolatban maradhatsz az emberekkel és helyekkel A LinkBuds S magától átvált az optimalizált környezeti hangzásra vagy a kiváló minőségű zajszűrésre a zavartalan zenehallgatásért.
Kicsi és könnyű. Kényelem egész nap - A kb. 4,8 gramm súlyú Linkbuds S a világ legkisebb és legkönnyebb, zajszűrős, Hi-Res, vezeték nélküli fülhallgatója. Kicsi méretéhez egy kompakt hangszórót fejlesztettünk ki és egyetlen csipbe integráltuk a Bluetooth® Audio SoC-t (System on Chip) és a kimagasló minőségű zajszűrő-processzort.
Kényelmes és biztonságos - A LinkBuds S ötvözi a fülhöz tökéletesen illeszkedő formát és az ergonomikus designt a stabilabb illeszkedésért. A LinkBuds S tervezésénél a világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának 1982-es bemutatása óta összegyűjtött fülforma-adatokat, és az eltérő fültípusok érzékenységének értékelését használtuk fel, hogy biztosítsuk a sokak számára kényelmes, ideális formát.
Természetes környezeti hangzás vagy kiváló minőségű zajszűrő - Ez a fülhallgató mindenből a legjobbat nyújtja: természetes környezeti hangzást, amikor a külvilággal kell érintkezned, és kimagasló minőségű zajszűrést, amikor fókuszálnod kell. A LinkBuds S automatikusan átkapcsol a környezeti hang üzemmód és a zajszűrés között attól függően, hogy hol vagy és mit csinálsz.
Állítsd be a környezeti hangot bármilyen tevékenységnek megfelelően, hogy egész nap viselhesd - Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat. Idővel megtanulja felismerni a viselkedésedet és a gyakran látogatott helyszíneidet – például a munkahelyedet vagy a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítja.
Rendkívül tiszta, zajmentes hívások -  A precíz hangfelismerés optimalizálja a mikrofonok szabályozását a fülhallgató külsején és belsejében is. Ez és a fejlett audiojel-felismerés kristálytisztává tesz minden párbeszédet még zajos környezetben is. A zajcsökkentő algoritmust MI-alapú gépi tanulással fejlesztettük ki 500 millió hangminta alapján, hogy elnyomva a környezeti zajt tisztán kiemelje a hangodat hangerőt automatikusan a környezethez igazítja. Az adaptív hangerőszabályozás egy intelligens funkció, amely automatikusan optimalizálja a hangerőt a tartózkodási helyedtől függően. Élvezd az alacsonyabb hangerőt csendesebb helyeken és a magasabb hangerőt zajosabb környezetben.
Magával ragadó hangzás, autentikus zene - Az 5 mm-es hangszóróegység nagy teherbírású membránnal garantálja a LinkBuds S kis méretét. Mérete ellenére erőteljes basszust és kristálytiszta énekhangot nyújt, a zene minden műfajából a legjobbat kihozva. A gazdag középtartományú hangzás jól reprodukálja a zene, filmek és podcastok hangját is. A fejlett zajcsökkentésnek hála a LinkBuds S csökkenti a zavaró tényezőket.
High-Resolution Audio-élmény vezeték nélkül - A Linkbuds S támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak. Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít a hagyományos Bluetooth®-hangátvitelhez képest, így lehetőség van High-Resolution Audio-tartalmak kivételes, a vezetékes kapcsolatéval vetekedő minőségű lejátszására.
Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik - Az Edge MI felhasználásával a DSEE Extreme™ valós időben skálázza fel a tömörített digitális zenei fájlokat. Dinamikusan felismeri a hangszerelést, műfajokat és a dalok egyedi elemeit, és helyreállítja a tömörítés során elveszett magas tartományú hangzást.
Környezettudatos termék -  A LinkBuds S autóalkatrészekből származó, újrahasznosított műanyagokkal készült incs műanyag az egyedi csomagolásban. A LinkBuds csomagolása nem tartalmaz műanyagot és a csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy elkötelezetten dolgozunk a termékeink környezeti hatásának csökkentésén.

Vízállóság a mindennapokban - IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.
Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt - A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 6 órán át – is bírja, a tok pedig további 14 órára elegendő energiát tárol. Azaz 20 órányi zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 5 perc gyorstöltés akár 60 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.  
LS900NW.CE7

Adatlap

Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 6 óra (zajszűréssel) / max. 9 óra (zajszűrés nélkül)
Bluetooth
Bluetooth® 5.2
NFC
nem
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
Igen, környezeti hang üzemmód és gyors figyelem funkcióval
Frekvenciaátvitel
20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz-es mintavételezés, 990 kb/s)
Hangerőszabályzó
igen
Nyitott/zárt
fülbedugható - zárt
Beépített mikrofon
igen
Tömeg
kb. 4,8 g x 2
Vízálló
Igen, IPX4 minősítés