Újdonság
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WH-1000XM5 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, Bluetooth, fekete

Kategóriaelső zajszűrő fejhallgató - 30 óra üzemidő

0 Review(s) 
Bemutatjuk a Sony WH-1000XM5-öt, az eddigi legjobb vezeték nélküli zajszűrős fejhallgatónkat! 
154 899 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Kategóriaelső zajszűrés - A több mikrofonos zajszűréssel ellátott WH-1000XM5 vezeték nélküli fejhallgatónk a repülőgépzajtól az emberi hangokig minden eddiginél több magas- és középfrekvenciás hangot zár ki. Az automatikus zajszűrés-optimalizáló a viselési feltételek és a környezet alapján nyújtja a legoptimálisabb zajszűrést.


Többszörös zajérzékelő technológia - A fülhallgató egységeken elhelyezett négy mikrofonnal ez az eddigi legnagyobb előrelépés a zajszűrés terén. A környezeti hangok még pontosabban rögzülnek, ami a magas frekvenciájú zajok drámai csökkentését eredményezi. Az automatikus zajszűrésnek köszönhetően a teljesítmény optimalizálása mindig automatikusan történik a viselési feltételek és az olyan külső környezeti tényezők alapján, mint a légnyomás.


Összehasonlíthatatlan zajcsökkentés - A Sony által fejlesztett speciális V1 beépített processzor maximális teljesítményt hoz ki a QN1 HD zajszűrő processzorból. Ez az egyedülálló technológiai kombináció nyolc mikrofont vezérel, hogy példátlan zajszűrési minőséget biztosítson.


Speciálisan kialakított 30 mm-es hangszóróegység -  A speciális kialakítású, lágy peremű 30 mm-es hangszóróegység jobb zajszűrést kínál az alacsony frekvenciatartományokban, ami környezeti zajok nélküli, precíz zeneélményt nyújt. A szénszálas kompozit anyag könnyű és nagy merevségű kupolát eredményez, és javítja a hang tisztaságát, különösen a magas frekvenciatartományokban.


Tökéletesen kidolgozott szuperlatív hangzás  - A speciálisan kialakított 30 mm-es hangszóróegység könnyű és merev kupolája szénszálas kompozit anyagból készült, amely javítja a nagyfrekvenciás érzékenységet a természetesebb hangminőség érdekében. A Sony egyedi technológiája tiszta, egyenletes hangzást nyújt: Az aranyat tartalmazó forrasztóanyag kiváló vezetőképességet, a kifinomult hangellenállás egyenletes energiaeloszlást, az optimalizált áramkörök pedig jobb jel-zaj arányt nyújtanak 


Az 1000X széria legjobb hívásminősége  - A precíz hangfelismerési technológia négy nyalábformáló mikrofont és egy MI-alapú zajcsökkentési algoritmust használ a hangod precíz elkülönítéséhez. Az újonnan kifejlesztett, szélzajokat csökkentő struktúra minimalizálja a hívások közben tapasztalt szélzajt. Bárhol is vagy, mindig tisztán fogsz hallani és érthető leszel.


Egész napos kényelem zajmentes kialakítással Ez a könnyű fejhallgató szemet gyönyörködtető kivitelben, a legújabb fejlesztésű puha tapintású bőrborítással rendelkezik. Ez az anyag szorosan illeszkedik a fejhez, és kevésbé nyomja a fület, miközben kizárja a külső hangokat. A WH-1000XM5 fejhallgató zajtalan kialakítása fokozatmentes csúszkával, zökkenőmentes forgóval és csendes illesztékekkel rendelkezik, amitől igazi élmény lesz a viselése.


Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik hozzád – bármit is csinálsz éppen - Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat. Amikor aktiválva van, megtanulja felismerni a viselkedésedet és a gyakran látogatott helyszíneidet – például a munkahelyedet vagy a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítja.


Kényelem a mindennapokban – Speak-to-Chat -Amint beszélgetni kezdesz, a Speak-to-Chat funkció megállítja a zenét és beengedi a külső hangokat – ez hasznos, ha tovább hordanád a fejhallgatót, vagy kihangosítva beszélgetnél. Ez az intelligens funkció a fejhallgatóba épített mikrofonok és a fejlett audiojel-feldolgozás segítségével felismeri a hangodat, és reagál rá. Amint vége a beszélgetésnek, a lejátszás automatikusan folytatódik.


Fejhallgató, amely reagál rád - A fejhallgatóba épített közelségérzékelő képes észlelni, hogy felvetted-e a fejhallgatót, majd ennek megfelelően módosítja a lejátszást az akkumulátorhasználat csökkentése érdekében. Ha leveszed a fejhallgatót, a zene automatikusan szünetel. Ha ismét felveszed a fejhallgatót, a zene lejátszása automatikusan folytatódik.


Gyors fülelés üzemmód - Gyorsan hallanod kell a közeli beszédet vagy hangokat? Csak tedd a kezed a készülékházra: a hangerő azonnal lehalkul, a környezeti hangok pedig bejutnak.


Hordótok kábellel - A tartozék hordótok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.


WH1000XM5B.CE7

Adatlap

Akkumulátor
Neodymium
Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 30 óra (bekapcsolt zajszűrés), max. 40 óra (kikapcsolt zajszűrés)
Bluetooth
Bluetooth® 5.2
NFC
igen
Tartozékok
Hordtok, repülőgépen használható adaptercsatlakozó, fejhallgatókábel (kb. 1,2 m), USB-kábel: Type-CTM (kb. 20 cm)
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Érzékenység
100 dB kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén / 102 dB kábes csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén
Frekvenciaátvitel
Kábellel: 4 Hz - 40 000 Hz; Bluetooht® kommunikáció: 20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
48 ohm (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, bekapcsolt egység esetén), 16 ohm (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, kikapcsolt egység esetén)
Kábelhossz
1,2 m
Membránátmérő
30 mm
Nyitott/zárt
zárt
Kapcsolódás
vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)