Újdonság
Raktáron
1 Év
garancia
test

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

Sony LinkBuds vezeték nélküli fülhallgató, bluetooth, szürke (WF-L900)

Maradj kapcsolatban!

0 Review(s) 
Merülj el egy új élménybenA kényelmes és intelligensen alkalmazkodó LinkBuds egész nap viselhető. Így mindig kapcsolatban maradhatsz az emberekkel és mindennel, amit szeretsz.
54 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Merülj el egy új élményben. A LinkBuds fülhallgatók a nyitott gyűrűs kialakítással tökéletesen összekapcsolja a zenét és a külvilágot, melynek köszönhetően a zene vagy más online tartalmak mellett a környezetedből érkező hangokat is hallani fogod, és nem is terhelik meg a füled. Kicsi, könnyű, jól illeszkedik és órákon keresztül kényelmesen viselhető, így folyamatosan tarthatod a kapcsolatot, és nem maradsz le semmiről.
Hiteles, természetes hangzás. Élvezd a jól kiegyensúlyozott, kiváló hangminőséget tiszta közép-magas tartománnyal. A beépített V1 processzor minimális torzítással reprodukálja a zene minden részletét a hiteles zenei élmény érdekében. A speciálisan kialakított, 12 mm-es gyűrűs hangszóró hatékony (alacsony visszarúgású) membránnal gazdag, kiegyensúlyozott hangzást biztosít.
Dobd fel a kedvenc zenédet. Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.
Rendkívül tiszta, zajmentes hívások. A fejlett jelfeldolgozást végző, precíz beszédhangfelvevő technológiának köszönhetően a hívás másik résztvevője tisztán fogja hallani a hangod, még akkor is, ha zajos környezetben vagy. A zajcsökkentő algoritmust MI alapú gépi tanulással fejlesztettük ki, több mint 500 millió hangminta felhasználásával, hogy elnyomja a környezeti zajt és tisztán kiemelje a te hangodat a különböző környezetekben.
Egyszerűen koppints a füled közelében. A LinkBuds fülhallgatók kicsik, de ez nem jelenti azt, hogy nehéz őket használni. A széles koppintási területnek köszönhetően bármelyik füled előtt duplán vagy triplán koppintva vezérelheted a zenelejátszást – tehát nem kell magukat a LinkBuds fülhallgatókat megérinteni.
A hangerőt automatikusan a környezethez igazítja. Az adaptív hangerőszabályozás egy intelligens funkció, amely automatikusan optimalizálja a hangerőt a tartózkodási helyedtől függően. Élvezd az alacsonyabb hangerőt csendesebb helyeken és a magasabb hangerőt zajosabb környezetben.
Vízállóság a mindennapokban. IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.
Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt. A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 5,5 órán át – is bírja, a tok pedig további 12 órára elegendő energiát tárol. Azaz 17,5 órányi zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 10 perc gyorstöltés akár 90 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.
Újrahasznosított műanyagból készült anyagok. A LinkBuds autóalkatrészekből származó, újrahasznosított műanyagokkal készült.
Nincs műanyag az egyedi csomagolásban. A LinkBuds csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy elkötelezetten dolgozunk a termékeink környezeti hatásának csökkentésén.
WFL900H.CE7

Adatlap

Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 11 óra
Bluetooth
Bluetooth® 5.2
NFC
nem
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
nem
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Nyitott/zárt
fülbedugható - nyitott
Beépített mikrofon
igen
Tömeg
kb. 4,1 g x 2
Vízálló
Igen, IPX4 minősítés