Díjmentes
Szállítás
Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WH-1000XM4 éjkék

0 Review(s) 
Fedezd fel, hogy a WH-1000XM4 fejhallgató hogyan ötvözi a legfejlettebb zajszűrési technológiát a kivételes hangminőséggel és számos intelligens funkcióval a páratlan zenei élmény megteremtése érdekében.
116 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Kategóriaelső zajszűrés - Akár hosszú repülőúton vagy, akár kávézóban lazítasz, a WH-1000XM4 fejhallgató a legjobb zajszűrési technológiánkat kínálja, és még több magas- és középtartományú hangot zár ki.


A zajszűrés mögötti technológia - A kettős zajérzékelő technológia fülhallgató egységenként két-két mikrofonnal észleli a környezeti zajt, az adatokat pedig továbbítja a QN1 HD zajszűrő processzornak. Az új algoritmust használó QN1 HD zajszűrő processzor ekkor valós idejű zajszűrést végez a különféle akusztikai környezetekhez. Az új Bluetooth Audio SoC megoldással együttműködve észleli a zene- és zajjeleket, valamint a hangszóróegység és a fül közötti akusztikus viszonyokat, és másodpercenként több mint 700 mintavétellel alkalmazkodik azokhoz.


Optimalizált zajszűrés - A WH-1000XM4 fejhallgató két technológiát ötvöz a zajszűrés hatékonyságának maximalizálásához. Az egyedülálló légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást kínál nagy tengerszint feletti magasságokban3, a személyes zajszűrő optimalizáló pedig elemzi az egyedi – fejméretből, szemüveghordásból és hajzatból fakadó – hangtani jellemzőket, és testre szabja a hangzást számodra.


Környezeti hangok szabályozása - A környezeti hangokat a Sony | Headphones Connect alkalmazásból állíthatod úgy, hogy utazás közben a zajt kiszűrd, de a fontos hangokat – például a hangosbemondót – ne.


Vezeték nélküli, prémium hangzás - Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hangtartalmak különösen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.


A hiteles hangzás - A QN1 HD zajszűrő processzor beépített analóg erősítője páratlan jel-zaj arányt kínál a hordozható eszközök alacsony torzítása és kivételes hangminősége érdekében. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és LCP-membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.


A tömörített fájlokat valós időben képes helyreállítani - A Sony Music Entertainmenttel közösen fejlesztett Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével a DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító motor valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb hangzásélmény érdekében.4


Kényelem a mindennapokban – Speak-to-Chat - Amint beszélni kezdesz valakihez, a „Speak-to-Chat” funkció automatikusan leállítja a zenét, és beengedi a környezet hangjait a beszélgetéshez – praktikus, ha nem szeretnéd levenni a fejhallgatót, vagy ha tele a kezed. Ez az intelligens funkció a „Precise Voice Pickup” technológiára épül, és öt, a fejhallgatóba épített mikrofonnal, valamint fejlett audiojel-feldolgozással ismeri fel a hangodat, és reagál arra. A beszélgetés végén pedig a zene automatikusan szól tovább.


Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik az aktuális helyszínhez és viselkedéshez - Az adaptív hangszabályozás okosfunkció képes tanulással felismerni az általad gyakran felkeresett helyszíneket, például a munkahelyedet vagy a kedvenc kávézódat, és a hangzást az ideális hangélményhez igazítani. Emellett automatikusan észleli, hogy mire készülsz – például sétálni, várakozni vagy utazni –, majd a környezetihang-beállításokat a helyzetnek megfelelőre alakítja.


Fejhallgató, amely reagál rád - A fejhallgatóba épített közelségérzékelő képes észlelni, hogy felvetted-e a fejhallgatót, majd ennek megfelelően módosítja a lejátszást az akkumulátorhasználat csökkentése érdekében. Ha leveszed a fejhallgatót, a zene automatikusan szünetel. Ha ismét felveszed a fejhallgatót, a zene lejátszása automatikusan folytatódik.


Gyors fülelés üzemmód - Gyorsan hallanod kell a közeli beszédet vagy hangokat? Csak tedd a kezed a készülékházra: a hangerő azonnal lehalkul, a környezeti hangok pedig bejutnak.


Viselje egész nap tökéletes kényelemben - A WH-1000XM4 fejhallgató ötvözi a kifinomult megjelenést a kivételes kényelemmel. Rendkívül puha, uretánhab fülpárnái egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabban, stabilan simulnak a fejhez. Könnyebb kialakításának köszönhetően pedig szinte észre sem veszed, hogy hordod.


Akku egész napra, gyorstöltés - Bőséges, 30 órás akkumulátorkapacitása hosszú utakra is elegendő. Ráadásul 10 percnyi gyorstöltéssel 5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel a választható hálózati adapter segítségével.


Legyél felkészültebb a hangutasításos segéddel - Szervezd meg a napod – szólj a segédednek. Szórakozz, tartsd a kapcsolatot az ismerőseiddel, tájékozódj, hallgass zenét, nézd meg az értesítéseidet, állíts be emlékeztetőket stb.


Tisztább kihangosításos hívások - A beszélgetések szabadon folynak a könnyen kezelhető kihangosítással. A telefon maradhat, ahol van – dupla koppintás, és máris beszélhetsz. Az öt mikrofont és fejlett audiojel-feldolgozást használó „Precise Voice Pickup” technológiával felvértezett WH-1000XM4 tisztább beszédhangot nyújt a beszélgetőpartner felé.


Vezérlés érintéssel - A panel koppintásával vagy pöccintésével válthatsz zeneszámot, hangosíthatod vagy halkíthatod az eszközt, illetve hívást indíthatsz vagy fogadhatsz.


Többpontos csatlakozás - A teljes kényelem érdekében a WH-1000XM4 fejhallgató egyszerre két Bluetooth-eszközzel is párosítható, így bejövő hívás esetén a fejhallgató tudni fogja, melyik cseng, és automatikusan kapcsolódik a megfelelőhöz. Gyorsan és könnyedén válthatsz is a két eszköz között, egyetlen gombérintéssel.


Elforgatható, összehajtható szerkezet - A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.


Hordtok kábellel - A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.


WH1000XM4L.CE7

Adatlap

Akkumulátor
Li-Ion akkumulátor
Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 30 óra (bekapcsolt zajszűrés), max. 38 óra (kikapcsolt zajszűrés)
Bluetooth
Bluetooth® 5.0
NFC
igen
Tartozékok
Hordtok, repülőgépen használható adaptercsatlakozó, fejhallgatókábel (kb. 1,2 m), USB-kábel: Type-CTM (kb. 20 cm)
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Érzékenység
101 dB kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén / 104,5 dB kábes csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén
Frekvenciaátvitel
Kábellel: 4 Hz - 40 000 Hz; Bluetooht® kommunikáció: 20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
105 dB/mW (1 kHz) (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, bekapcsolt egység esetén), 101 dB/mW (1 kHz) (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, kikapcsolt egység esetén)
Kábelhossz
1,2 m
Membránátmérő
40 mm
Nyitott/zárt
zárt
Kapcsolódás
vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)