Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WF-1000XM4 ezüst

Sony WF-1000XM4 True Wireless zajszűrő Bluetooth fülhallgató

0 Review(s) 
A te hangod. Semmi más. Kivételes zenei élmény, kifejezetten rád szabva. A WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató a kategóriaelső zajcsökkentés és a hangminőség új szintjét képviseli. Bármilyen fülbe illeszkedik, és személyre szabott, mindig adott helyzethez igazított élményt kínál.
82 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Töltőtokkal akár 24 óra akkumulátoridő és vezetéknélküli töltés - A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 8 órán át – is bírja, a tok pedig további 16 órára elegendő energiát tárol. Azaz 24 órányi10 zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 5 perc gyorstöltés akár 60 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.
Beépített, irányított mikrofon a telefonhívásokhoz - A nyalábformáló (beamforming) mikrofonok kalibrálása lehetővé teszi, hogy csak a szádból származó hangokat regisztrálják. A magasabb jel-zaj aránynak köszönhetően minden szót észlelnek, még zajos környezetben is.
Tisztább, stabilabb Bluetooth-jel - A beépített V1 processzor adattovábbítási algoritmusának optimalizálása stabilabb kapcsolatot, kevesebb hangkihagyást eredményezett akár interferenciával terhelt környezetben is. Mindkét fülhöz egyszerre továbbítja a hangot minden eddiginél kisebb jelkéséssel és nagyobb jelerősséggel.
Egyszerű, vezeték nélküli töltés Qi-technológiával - Nincs szükség kábelre, Qi-technológiája révén a WF-1000XM4-et egyszerűen töltheted. Akár Qi-technológiát rejtő okostelefonnal, például a legújabb, akkumulátormegosztásos Xperia modellel is töltheted a fülhallgatót és a töltőtokot.
Kategóriaelső zajszűrés – most még jobb - A WF-1000XM4 fülhallgatók minden elemének tervezése az alapoktól indult. Ilyen például az új, a Sony által célzottan fejlesztett,beépített V1 processzor, amely minden korábbinál hatékonyabban szűri a zajt, a nagyobb teljesítményre képes hangszóróegység, a zajérzékelő mikrofon és a stabilabb illeszkedést szolgáló, innovatív zajszigetelő fülpárnabetét is.
Beépített V1 processzor - Az új, a Sony által célzottan fejlesztett, beépített V1 processzor kiaknázza elismert QN1e chipünk zajcsökkentési teljesítményét, és még tovább megy. Fokozott zajcsökkentési teljesítménye és a Bluetooth „System on Chip” technológia a kategória legjobb zajcsökkentését eredményezi, ráadásul alacsonyabb energiafelhasználással.
Nagy teljesítményű, kettős zajérzékelő mikrofon - A fülhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) zajérzékelő mikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegésről van szó.
Új, 6 mm-es hangszóróegység - Az újonnan kifejlesztett, 6 mm-es hangszóróegység 20%-kal megnövelt mágnestérfogata nagyobb teljesítményt kínál alacsony frekvenciákon. Emellett javítja a zajcsökkentést is: nagy precizitású kioltójelet generál az alacsony frekvenciatartományban.
Kivételes hangminőség - A WF-1000XM4 már támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát. Külön megtervezett, 6 mm-es hangszóróival dinamikus hangzást teremt kis mérete ellenére, hatékony membránja pedig gazdag basszust kínál. Beépített V1 processzora javítja a hangminőséget, csökkenti a torzítást, továbbá LDAC-kodekes feldolgozásra és DSEE Extreme funkcióra is képes.
High-Resolution Audio-élmény vezeték nélkül - A WF-1000XM4 már támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak. Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth®-hangátvitelhez képest, így lehetőség van High-Resolution Audio-tartalmak kivételes, a vezetékes kapcsolatéval vetekedő minőségű lejátszására.
Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik - A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.
Okosabb beszéd, okosabb hallgatás - Amint beszélni kezdesz valakihez, a „Speak-to-Chat” funkció automatikusan leállítja a zenét, és beengedi a környezet hangjait a beszélgetéshez – praktikus, ha nem szeretnéd levenni a fejhallgatót, vagy tele van a kezed. A beszélgetés végén pedig a zene automatikusan szól tovább. A Speak-to-Chat felismeri a hangodat, és reagál arra. A „Precise Voice Pickup” technológián alapul, mely négy mikrofont és érzékelőket ötvöz fejlett audiojel-feldolgozással.
Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik az aktuális helyszínhez - Az intelligens „Adaptív hangszabályozás” funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz – például utazol, sétálsz vagy várakozol –, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat.
A fülhallgató, amely megismerkedik veled - Beállíthatod, hogy az „Adaptív hangszabályozás” funkció megtanulja felismerni a gyakran látogatott helyszíneidet – például az irodát, az edzőtermet, a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítsa.
Kiváló hívási hangminőség - A Precise Voice Pickup technológia nyalábformáló (beamforming) mikrofont és csontvezetéses érzékelőt használva biztosítja, hogy a WF-1000XM4 fülhallgató tisztán és pontosan vegye a hangodat a kezeket szabadon hagyó hívásoknál – otthon, kávézóban, bárhol. Emellett a zajcsökkentésnek köszönhetően tisztábban hallhatod a hívás másik szereplőjét, még zajos helyzetekben is.
Csontvezetéses érzékelő - A csontvezetéses érzékelő csak a beszédhangod rezgéseit veszi – nem regisztrálja a környezet hangjait –, így még tisztábban érthető, amikor hívást folytatsz.
Keresd meg a fülhallgatódat Fast Pair funkcióval - A WF-1000XM4 fülhallgató támogatja a Google új és hasznos Fast Pair funkcióját. A WF-1000XM4 egyetlen koppintásra gyorsan és egyszerűen képes Bluetooth-párosítást végezni Android-eszközeiddel. Könnyen megtalálhatod a valahol ottfelejtett fülhallgatódat,ha megcsörgeted őket, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyüket. Emellett értesítést is kapsz, amikor az akkumulátor merülőben van, így tudhatod, mikor érdemes tölteni.
WF1000XM4S.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Akkumulátor
Li-Ion akkumulátor
Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 6 óra (zajszűréssel) / max. 8 óra (zajszűrés nélkül)
LDAC
igen
Bluetooth
Bluetooth® 5.2
NFC
nem
Tartozékok
Töltőtok - USB Tpye-C kábel (kb. 20 cm)
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Érzékenység
nincs adat
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
nincs adat
Membránátmérő
6 mm
Nyitott/zárt
fülbedugható - zárt
Beépített mikrofon
igen
DSEE HX
igen