Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WH-CH710N kék

Hibátlan hangzás fennakadás nélkül

0 Review(s) 
A kettős zajérzékelő technológiával támogatott zajszűrés, valamint a Környezeti hang üzemmód segítségével te döntöd el, mit hallasz – akár 35 órás vezeték nélküli működése pedig egész napos zenehallgatást tesz lehetővé.
29 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Fejhallgató, amely kizárja a külvilágot - Akár hosszú repülőútra, akár munkába járásra viszed magaddal, az AINC (mesterséges intelligenciát alkalmazó zajszűrés) funkció folyamatosan elemzi a környezeti hangok összetevőit, és automatikusan kiválasztja az adott környezetben leghatékonyabb zajszűrést.
Te döntöd el, mit hallasz – kettős zajérzékelő technológiával - Két – előre és hátra irányított – mikrofonja révén a WH-CH710N fejhallgató minden korábbinál több környezeti hangot észlel. Így akár a városi forgalom, akár az irodai csevegés hangját szeretnéd kizárni, teljesen átadhatod magadat a hangzásnak.
NFC™ egyérintéses technológia az azonnali zenéhez - Az NFC™ (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel indítsd a zenestreamelést. Csak érintsd meg a kiválasztott, bekapcsolt NFC™-funkcióval rendelkező készüléked a házon lévő N-jelzésen a gyors, zökkenőmentes csatlakozásért.
Minőségi streamelés Bluetooth®-kapcsolaton át - Nincs NFC™ funkció? Nem gond. Csatlakoztasd készüléked manuálisan a Bluetooth® bekapcsolásával a készüléked Beállítások menüjében.
A stílus jegyében született - A WH-CH710N fejhallgató divatos, lekerekített megjelenésével pontosan olyan jól mutat, mint amilyen kiváló hangzást biztosít.
Tökéletes illeszkedés - Állítható fémcsúszka segítségével tökéletesen a kívánt méretűre állíthatod a fejhallgatót – így kényelmesebb hosszas zenehallgatáskor.
Gyorstöltés - A beépített lítiumion-akkumulátornak köszönhetően akár 35 órányi hanganyagot hallgathatsz egyetlen feltöltéssel. Ráadásul a gyorstöltés funkcióval mindössze 10 percnyi töltés után 60 perces lejátszást nyersz.
Kényelem egész nap - A puha, ovális fülpárnáknak köszönhetően nem kell szünetet tartanod a kedvenc zenéid, filmjeid vagy tévéműsoraid élvezetében.
Elforgatható kivitel – könnyű hordozhatóság - A WH-CH710N fülhallgatóegységei képesek síkba elforogni, így akár bőröndbe pakolsz utazáshoz, akár hátizsákba munka után, biztonságosan magaddal viheted bárhová.
Kihangosításos segítség - Egyetlen gombnyomással kapcsolódhatsz az okostelefonod hangutasításos segédjéhez navigációs útmutatásért, zenelejátszáshoz vagy telefonkönyvi partnerekkel folytatott beszélgetéshez.
Szabja testre a hangzást - A Környezeti hang üzemmód teljes irányítást ad a hangzásélmény felett. Ha bekapcsolod, úgy hallhatod a zenét, hogy a mindennapok fontos, a biztonságodat szolgáló hangjai (pl. a forgalom és a hangosbemondó) is eljutnak hozzád.
Nincs elveszett ütem – 30 mm-es hangszóróegység - Az új, 30 mm-es hangszórók letisztult hangzást biztosítanak még a könnyű, kényelmes fejhallgatónál is, ideálisan reprodukálva a frekvenciák széles tartományát a basszusoktól kezdve a magasabb frekvenciájú énekszólamig.
Tisztább kihangosításos hívások - A könnyű, kihangosított telefonálás szabad utat enged a beszélgetéseknek. Hagyd ott a telefonod, ahol van, nyugodtan koncentrálj a mondanivalóra. A WH-CH710N tisztább minőségű hangot továbbít a beszélgetőpartnerednek.
WHCH710NB.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Bluetooth
igen
NFC
igen
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Hangerőszabályzó
igen
Kábelhossz
1,2 m
Membránátmérő
30 mm
Nyitott/zárt
zárt
Kapcsolódás
vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)