Raktáron
1 Év
garancia
test

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WH-H910N fekete

0 Review(s) 
Egy sornyi divatos színpár segítségével fejezheti ki önmagát, a digitális zajszűrésnek és a kivételes hangzásnak köszönhetően pedig belefeledkezhet a zenehallgatásba.
59 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
A kéttónusú színek illeszkednek az életstílusához - Az új h.ear termékcsalád ötféle kéttónusú színkombinációban érhető el, így biztosan megtalálja az életstílusához tökéletesen illeszkedőt. A fejhallgató és a fülpárna eltérő színének köszönhetően saját, igazán egyedi megjelenést érhet el.
Próbálja ki kedvenc öltözékével, kiegészítőivel – magától értetődő harmónia. Karcsú és sima a teljes kényelemért - Hihetetlenül karcsú fülpárnák és a fejhez jobban illeszkedő szilikonos fejpánt révén ez a fejhallgató egész nap kényelmes viselet. Könnyű és kompakt, használat után pedig összehajtható, így könnyen lehet tárolni akár tokban, akár táskában.
Kettős zajérzékelő technológia - A fejhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) zajszűrőmikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegésről van szó.
25 mm-es hangszóróegység - A kis méretű, de erőteljes, 25 mm-es hangszóró kifejezetten merev alumínium dómmal és puha, poliuretán peremű membránnal ugyanakkora hangnyomást hoz létre, mint a hagyományos 40 mm-es hangszórók – ideális megoldás a mély zengéstől a szárnyaló énekhangig terjedő, teljes frekvenciaskála visszaadásához.
Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik hozzád – bármit is csinálsz éppen - A Sony | Headphones Connect alkalmazásban elérhető az Adaptív hangszabályozás okosfunkció, amely automatikusan észleli a közelgő elfoglaltságot – pl. utazás, séta, várakozás –, majd a helyzethez igazítja a környezetihang-beállításokat. A beállításokat a kedved szerint is módosíthatod.
Gyors fülelés üzemmódban cseveghet - Egy gyors beszélgetést szeretne lebonyolítani? Tartsa a kezét az érintésérzékelő fölé, és a zene elhalkul, a környezet hangja pedig hangosabb lesz.
A DSEE HX feljavítja a digitális zenét - A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX™) újrateremti a gazdag, természetes hangzást a digitális zenefájlokból.
Jobb Bluetooth®-hang - Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.
Valóban autentikus hangzás - Élvezze a CD-lemezeknél is tisztább, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkatrészben megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.
Csak mondd ki a hangutasításos segédfunkció számára - Szervezze meg a napját – a segédjével. Szórakozzon, tartsa a kapcsolatot a barátaival, gyűjtsön információkat, hallgasson zenét, nézze meg az értesítéseket, állítson be emlékeztetőket stb.
Számok átugrása érintéssel - Fogadhatja a hívásokat, kezelheti a zenét, és aktiválhatja a Google™ alkalmazást vagy Siri szolgáltatást – mindezt egyszerű érintésalapú vezérléssel.
Akku egész napra, gyorstöltés - A 35 órás akkumulátorkapacitás hosszú utakra is elegendő. Ráadásul gyorstöltéssel 2,5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a választható hálózati adapterrel vagy bármilyen jó minőségű USB-adapterrel.
Finomhangolja a beállításokat telefonjáról - A Sony | Headphones Connect alkalmazásban egyebek mellett megadhatja a hangszínszabályozó beállításait és kiválaszthatja surround hangzást.
WHH910NB.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Bluetooth
igen
NFC
igen
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Frekvenciaátvitel
5 Hz – 40 000 Hz (aktív) / 20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
17 Ω
Kábelhossz
1,2 m
Membránátmérő
25 mm
Nyitott/zárt
zárt
Kapcsolódás
vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)