- 15 000 Ft
Újdonság
Raktáron
1 Év
garancia
test

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WI-1000XM2 fekete

0 Review(s) 
A WI-1000XM2 fejhallgató zajszűrési technológiája minden korábbi vezeték nélküli nyakpántos fejhallgatóét felülmúlja a QN1 HD zajszűrő processzornak köszönhetően. Így teljesen átadhatja magát a zenének.
84 900 Ft
99 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
A kettős zajérzékelő technológia még több zajt gyűjt be - A fejhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) mikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegéstől van szó.

Még hatékonyabb zajszűrés a QN1 HD zajszűrő processzorral - Ha környezeti hangokat észlel, a QN1 célirányos HD zajszűrő processzor munkához lát. Nem csupán jelentősen több zajt szűr ki szinte minden frekvencián, hanem egyúttal kevesebb energiát is használ.

Légköri nyomáshoz igazodó optimalizálás - A légköri nyomáshoz igazodó optimalizálás mellett a zajszűrés a fellegek közt is működik. Élvezze repülés közben is a zenehallgatás élményét a nagy tengerszint feletti magasságra optimalizált zajszűrésnek köszönhetően.

HD hibrid meghajtórendszer - A HD hibrid meghajtórendszer optimalizálja a hangokat a frekvenciasávokban. A speciálisan a WI-1000XM2 fejhallgatóhoz készült 9 mm-es dinamikus meghajtóegység mély basszusokat és tiszta középhangokat biztosít, a kiegyensúlyozott forgórész pedig a kifinomult, természetes magas hangokról gondoskodik.

Az erő, amelyet zenéje érdemel - A sokoldalú QN1 HD zajszűrő processzor ötvözi a digitális zajszűrést, a 32 bites audiojel-feldolgozást és a digitális–analóg átalakítós fejhallgató-erősítőt. Az eredmény: Lélegzetelállítóan tiszta hangzás.

Tökéletes és stabil illeszkedés az ívelt kialakításnak köszönhetően - Ívelt kialakításának köszönhetően a fülhallgató mélyebben és biztosabban helyezkedik el a fülben, így stabilabban és kényelmesebben illeszkedik. Még séta közben sem fog váratlanul kicsúszni a füléből.

Könnyű és kényelmes szilikon nyakpánt - A táskában és bőröndben is könnyen tárolható, rugalmas szilikonból készült könnyű nyakpánttal hosszú időn át hallgathatja teljes kényelemben zenéit.

Igazán autentikus hangzás High-Resolution Audio hangzással - Hallgasson az eredeti felvételt hűen visszaadó zenét a High-Resolution Audio hangzás révén. A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX™) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét a mindennapi hallgatáshoz, és közelít a High-Resolution Audio hangzás élményéhez.

Akár 10 órányi zenehallgatás - Többé menet közben sem kell aggódnia az akkumulátorkapacitás miatt. Az akár 10 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően, nem ér véget a zenehallgatás.

Akár 80 perc üzemidő egyetlen gyorstöltéssel - Ha a fejhallgató lemerülőben van, egy 10 perces gyorstöltés akár 80 pernyi lejátszási időt is adhat.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik hozzád bármit is csinálsz éppen - A Sony | Headphones Connect alkalmazásban elérhető az Adaptív hangszabályozás okosfunkció, amely automatikusan észleli a közelgő elfoglaltságot – pl. utazás, séta, várakozás –, majd a helyzethez igazítja a környezetihang-beállításokat. A beállításokat a kedved szerint is módosíthatod.

Csinálja okosabban kedvenc hangutasításos segédjével - Bonyolítsa úgy a napját, hogy csak kéréseket intéz kedvenc hangutasításos segédjéhez. Szórakozhat, tarthatja a kapcsolatot a barátaival, rákereshet információkra, zenét hallgathat, értesítéseket fogadhat és egyebek mellett emlékeztetőt is beállíthat.

Testre szabott zenehallgatás - A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheti a hangerőszinteket.

Tisztább kihangosított hívás a beépített mikrofonnak köszönhetően - A tisztább híváshangnak köszönhetően felszabadultan beszélgethet. A kéz nélkül használható fülhallgató vezetéken elhelyezett vezérlői egy beépített mikrofont is magukban foglalnak, így lehetővé téve a hívásfogadást és a hangutasításos segéd használatát.

A mágneses fülillesztékekkel elfelejtheti az összegubancolódást - Ha már nem használja fejhallgatóját, csak csapja össze a mágneses fülillesztékeket, és tegye el őket anélkül, hogy összegubancolódnának.

Az intuitív vezérlésnek köszönhetően csak egy gombnyomásba kerül elérni a kívánt funkciókat - Működtesse a legalapvetőbb funkciókat egyetlen érintéssel. A vezetéken elhelyezett vezérlőkkel állíthatja a hangerőt, zenét játszhat le és hívásokat indíthat, valamint kedvenc funkcióját is elérheti az egyéni gombon keresztül.

A kézi hordtokkal mindig utazásra kész lehet - A fejhallgató összehajtható kialakításának köszönhetően könnyedén tárolható és szállítható, tökéletesen illeszkedik a prémium anyagokból készült hordtokba a kábelek és a repülőgépen használatos adapter mellé.
WI1000XM2B.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Bluetooth
igen
NFC
igen
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
igen
Érzékenység
99 dB/mW (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, bekapcsolt egység esetén), 94 dB/mW (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, kikapcsolt egység esetén)
Frekvenciaátvitel
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
50 ohm (1 kHz) (fejhallgatókábellel történő csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén), 17 ohm (1 kHz) (fejhallgatókábellel történő csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén)
Kábelhossz
Bluethoot
Nyitott/zárt
fülbedugható
Kapcsolódás
vezeték nélkül (Bluetooth)

Hasonló termékek