- 4 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WI-XB400 kék

0 Review(s) 
A Sony EXTRA BASS™ termékcsalád részeként a WI-XB400 könnyű, mégis ütős hangzással bír. Az alacsony frekvenciák felerősítésével ez a fejhallgató kivételes basszussal dob fel minden egyes számot.
15 990 Ft
19 990 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Könnyű fejhallgató EXTRA BASS™ technológiával a mély, ütős hangzásért - A Sony EXTRA BASS™ termékcsaládjának tagjaként a WH-XB400 fejhallgató az összes mély frekvencia kiemelésével kivételes basszust kínál, emellett megőrzi az énekhang tisztaságát, így képes a zeneszámokat dübörgő ritmushullámokkal feldobni.
Bluetooth® vezeték nélküli technológia - Kedvenc zeneszámait párosított okostelefonról vagy tabletről is streamelheti a Bluetooth® vezeték nélküli technológia segítségével.
A folyamatos zenehallgatás élménye akár 15 órán át - Teljes feltöltést követően akár 15 órányi lejátszást kínál, így bátran hallgathatja kedvenc lejátszási listáit.
Mágneses fülbetétek az egyszerű szállításért - Mindkét fülbetét beépített mágnest tartalmaz a gubancolódásmentes szállítás és tárolás érdekében. Nincs összevisszaság a zenehallgatás után sem.
Kényelmes zenehallgatás bárhol, bármikor - A puha, rugalmas és könnyű nyakpánt kialakítása biztosítja az egész nap kényelmes viseletet. Amikor végzett a zenehallgatással, összegöngyölheti fejhallgatóját, és könnyedén elteheti a táskájába vagy a zsebébe.
Telefonhívás kihangosítással – egyszerűen - A párbeszédek szabadon folyhatnak a kihangosításos hívásoknál a beépített mikrofonnak köszönhetően. Ki sem kell vennie a telefonkészüléket a zsebéből.
Egyszerű kezelhetőség gombokkal - A gombok segítségével lejátszhatja, leállíthatja vagy átugorhatja a zeneszámokat, és állíthatja a hangerőt.
Kompatibilis a hangutasításos segédfunkciókkal - Egyetlen gombnyomással kapcsolódhat az okostelefonja hangutasításos segédfunkciójához útvonalterv, zenelejátszás vagy telefonkönyvi partnerekkel folytatott kommunikáció érdekében.
WIXB400L.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat m W
Bluetooth
igen
NFC
nem
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
nem
Érzékenység
nincs adat
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
nincs adat
Kábelhossz
Bluethoot
Membránátmérő
12 mm
Nyitott/zárt
fülbedugható - zárt
Kapcsolódás
vezeték nélkül (Bluetooth)

Hasonló termékek