Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WH-CH510 kék

0 Review(s) 
Kedvenc zenéit és podcastjait hosszabban élvezheti a Sony WH-CH510 fejhallgatóval. A könnyű kialakításnak és az akár 35 órányi folyamatos zenehallgatásnak köszönhetően nem kell aggódnia a lemerülés miatt utazás közben.
11 990 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Könnyű szerkezet, hosszan tartó streamelés vezeték nélkül - Kedvenc zenéit és podcastjait hosszabban élvezheti a Sony WH-CH510 fejhallgatóval. A könnyű kialakításnak és az akár 35 órányi folyamatos zenehallgatásnak köszönhetően nem kell aggódnia a lemerülés miatt utazás közben.


Vezeték nélküli folyamatos átvitel - Kedvenc zeneszámait párosított okostelefonról vagy tabletről is streamelheti a Bluetooth® vezeték nélküli technológia segítségével.


Energia egész napra, gyorstöltés - Kimagasló, 35 órás akkumulátorkapacitásának köszönhetően elegendő teljesítmény áll rendelkezésére hosszabb utazásokon is. Ha a fejhallgató lemerülőben van, egy 10 perces gyorstöltés akár 90 percnyi lejátszási időt is adhat.


Vigye el mindenhová a zenét - A WH-CH510 fejhallgató nem csupán kompakt és könnyű, de az elforgatható fülhallgató egységnek köszönhetően egyszerű biztonságosan eltenni is a táskába.


A zenehallgatást megkönnyítő gombok - A gombok segítségével lejátszhatja, leállíthatja vagy átugorhatja a zeneszámokat, és állíthatja a hangerőt.


Kompatibilis a hangutasításos segédfunkciókkal - Egyetlen gombnyomással kapcsolódhat az okostelefonja hangutasításos segédfunkciójához útvonalterv, zenelejátszás vagy telefonkönyvi partnerekkel folytatott kommunikáció érdekében.


Telefonhívás kihangosítással – egyszerűen - A párbeszédek szabadon folyhatnak a kihangosításos hívásoknál a beépített mikrofonnak köszönhetően. Ki sem kell vennie a telefonkészüléket a zsebéből.


WHCH510L.CE7

Adatlap

Bluetooth
igen
NFC
nem
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
nem
Érzékenység
nincs adat
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
nincs adat
Membránátmérő
30 mm
Nyitott/zárt
zárt
Kapcsolódás
vezeték nélkül (Bluetooth)