- 1 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Vezeték nélküli fej/ fülhallgatók

SONY WI-C200 fehér

0 Review(s) 
Éljen vezeték nélkül a BLUETOOTH® segítségével! A kényelmes, sokoldalú és praktikus WI-C200 vezeték nélküli, fülbe helyezhető fejhallgató zökkenőmentesen és stílusosan idomul az életéhez.
9 990 Ft
10 990 Ft
 
Szín:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Éljen vezeték nélkül a BLUETOOTH® segítségével - Intsen búcsút az összegabalyodott vezetékeknek és a kihúzott füleseknek. A BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával vezeték nélkül csatlakoztathatja eszközét, és tisztán, megszakításoktól mentesen élvezheti a zenét.


15 órás akkumulátorkapacitás - Teljes feltöltés mellett akár 15 óra üzemidőt kínál, így egész nap hallgathatja kedvenc lejátszási listáit és podcastjait.


Feltöltés gyorstöltéssel - Amikor az akkumulátor lemerülőben van, 10 perc töltés 60 perc lejátszást biztosít. Ez azt jelenti, hogy hamar folytathatja a zenehallgatást akkor is, ha sietnie kell. Ha pedig több ideje van, mindössze három óra alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort.


Mágneses fülbetétek az egyszerű szállításért - Mindkét fülbetét beépített mágnest tartalmaz a gubancolódásmentes szállítás és tárolás érdekében.


Hordozható és rugalmas a még kényelmesebb zenehallgatásért - A puha, rugalmas és könnyű WI-C310 vezeték nélküli, fülbe helyezhető fejhallgató bárhol, bármikor kényelmesen használható.


9 mm-es hangszóróegység a tiszta, erőteljes hangzásért - Akár popzenét, klasszikus koncerteket vagy jazzszólókat hallgat, a 9 mm-es hangszóróegység dinamikus teljesítményt nyújt mély basszussal, tiszta szopránnal és kimagasló tisztasággal.


Egyérintéses kihangosított hívás - Szeretné felhívni egy barátját a csatlakoztatott okostelefonjáról? Érintse meg a multifunkciós gombot, és már kezdődhet is a beszélgetés. Ideje elköszönni? Nyomja meg újra a gombot a hívás befejezéséhez.


Tegye magát szabaddá a nyak mögötti kialakítással - A nyakat körülölelő kialakítás kényelmes, könnyű és gondoskodik róla, hogy ne legyen útban a fejhallgató, így teljesen szabadon hallgathatja.


Hangutasításos segédfunkció a szolgálatára - Megtudhatja az időjárást, a legfrissebb híreket és sok minden mást, pusztán a hangjával. Nyomja meg kétszer a multifunkciós gombot, és azonnal hozzáférhet a Sirihez vagy a Google Segédhez.


WIC200W.CE7

Adatlap

Bluetooth
igen
NFC
nem
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
nem
Érzékenység
nincs adat
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
nincs adat
Kábelhossz
Bluethoot
Membránátmérő
9 mm
Nyitott/zárt
fülbedugható - zárt
Kapcsolódás
vezeték nélkül (Bluetooth)