- 46 000 Ft
Raktáron
2 Év
garancia

Vaku, lámpa, mikrofon, kijelző

SONY FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlo

0 Review(s) 
Vezeték nélküli rádiós vezérlő. Több vakuegység vagy több fényképezőgép-zár kioldása.
129 900 Ft
175 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Az FA-WRC1M egységet akár 15 vezeték nélküli vevőegységhez (FA-WRR1) is csatlakoztathatja a még nagyszerűbb világítási környezetet biztosító rádiós vezeték nélküli vakuvezérléshez. Használhatja a meglévő α vakuegységeit, mint például a HVL-F60M, F43M vagy F32M, akár 30 m-es, nagy területen. A vakuegységek csoportosításával a világítást még intenzívebbé teheti. Többcsatlakozós csatlakozás egyszerre több fényképezőgép-zár kioldásához.


Töltsön kevesebb időt a beállításokkal és több időt a nagyszerű képek készítésével. Miután rögzítette az FA-WRC1M egységet az azzal kompatibilis fényképezőgéphez, akár 15 rádiós vevőegységet is csatlakoztathat vakukhoz, majd gyorsan és könnyen párosíthatja az FA-WRC1M egységet az egyes vevőegységekkel. Akár 15 vevőegységet is párosíthat, legfeljebb 5 csoportban a pontos rádióátvitel érdekében. Egyszerűen vezérelhet több vakuegységet, így kreatívabb világítást alakíthat ki.


Megbízható és precíz vezérlés minden helyzetben - A rádiójelek részletesebb, pontosabb felvételkészítési információkat kínálnak nagyobb területen (körülbelül 30 m). A jelek még nagy fényerő esetén vagy akadályok mentén is elérik a vezeték nélküli vevőegységeket, még akkor is, ha kamera mögött vannak elhelyezve. Érjen el konzisztensebb eredményt párosítási hibák nélkül.


A vakubeállítások kényelmes távoli jóváhagyása - Távolról beállíthatja az FA-WRC1M vakubeállításait. Egyszerűen vezérelhet összetett világítási beállításokat egyedül vagy egy kisebb csapattal. Ellenőrizheti az expozíciókompenzációt, a vakuintenzitást stb., vagy függetlenül módosíthatja a vevőegység beállításait.


A távoli kioldás funkcióval több fényképezőgépet vezérelhet - Távoli felvételkészítés funkció. Többcsatlakozós kábelek a vezeték nélküli rádiós vevőegységek fényképezőgépekhez csatlakoztatásához, a pontos és megbízható felvételekhez ugyanarról a tárgyról egy időben több nézőpontból.


Fényképezőgép nem tartozék!


FAWRC1M.CE7

Hasonló termékek