- 25 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Vaku, lámpa, mikrofon, kijelző

SONY FA-WRR1

0 Review(s) 
Vezeték nélküli rádiós vevőegység. Kompatibilis vakuk - Az FA-WRR1 vezeték nélküli rádióvevő jelenleg a HVL-F60M, HVL-F43M, és HVL-F32M vakukkal kompatibilis.
74 900 Ft
99 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Egyszerűen csatlakoztathat vezeték nélküli rádiós vezérlőt és vakukat - Élvezze a rádiós vezeték nélküli vaku- és fényképezőgép-kioldás megbízhatóságát és rugalmasságát még erős fényhatások vagy más akadályok esetén is, amely a körülményesebb vagy extrémebb területeken zajló fotózást is kényelmesebbé teszi (30 m). Az FA-WRR1 vezeték nélküli vevőegység megbízható kioldást tesz lehetővé az FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlővel való csatlakoztatás által.


Könnyed párosítás vezeték nélküli rádiós vevőegységhez - Több FA-WRR1 rádiós vezérlő FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlőhöz való párosítása a kivitelezésnek köszönhetően gyorsan történik, így időt spórolhat meg az elrendezés során, és még több időt fotókészítés közben. Egyszerűen csak tartsa lenyomva a vezérlő bekapcsológombját néhány másodpercig a párosítás módba való belépéshez, majd adjon hozzá minden vevőegységet a rádiós vezérlőhöz.


Vezeték nélküli alkalmazások a távolság meghódítására - Az FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlő és az FA-WRR1 vezeték nélküli vevőegység 30 méteres hatótávolsággal rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén beállíthatja a vezeték nélküli vakukat széles távolságban, még a fényképezőgép hátuljába helyezett vakuval is, amely lehetetlen lenne a hagyományos infravörös rendszerrel.


Rugalmas vaku rögzítési mód - Kapcsoljon össze több vezérlőt (akár 15 vezérlőt legfeljebb 5 csoporton belül) a pontos rádióátvitel érdekében. Egyszerűen vezérelhet több vakut, így kreatívabb világítást alakíthat ki minimális számú berendezéssel.


Vezérlő a fényképezőgépen kívüli vakuvezérléshez - Használja az FA-WRC1M (külön megvásárolható) vezeték nélküli rádiós vezérlő több, fényképezőgép nélküli vakuból álló elrendezéshez.


Több fényképezőgép-zár kioldása távolról - Használjon több fényképezőgépet a tárgyak egyidejű, különböző szögekből történő fotózásához Használjon VMC-MM1 (külön megvásárolható) többcsatlakozós kábeleket (külön kapható) több vevőegység több fényképezőgéphez és FA-WRC1M (külön megvásárolható) vezeték nélküli rádiós vezérlőhöz történő csatlakoztatásához, egyszerre több távoli fényképezőgép-zár kioldása érdekében.


Távoli kioldás funkcióhoz - A VMC-MM1 (külön megvásárolható) többcsatlakozós kábelek segítségével használhatja a távoli kioldás funkciót.


Vaku nem tartozék!


FAWRR1.CE7

Hasonló termékek