Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

Vaku, lámpa, mikrofon, kijelző

SONY XLR-K3M

Nagyszerű hangzás csekély zajjal

0 Review(s) 

Beépített digitális audiointerfész teszi lehetővé a minőségi hangrögzítést professzionális mikrofonok segítségével. Ez a sokoldalú XLR adapterkészlet számos különféle eszközt támogat.

239 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Nagyszerű hangzás csekély zajjal - Beépített digitális audiointerfésszel rendelkező, kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatán keresztül csatlakoztatva az audiojel közvetlenül, digitális formában jut a fényképezőgépbe, így nem lép fel jelromlás. Egy egyszerű kapcsoló kompatibilitást biztosít analóg interfészt használó fényképezőgépek széles körével is.
Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség - Két XLR/TRS kombinált jack dugó és egy 3,5 mm-es sztereó mini mikrofondugasz áll rendelkezésre a jelbemenethez. Az XLR/TRS kombinált jack dugó használható vagy vonalbemenethez, vagy 48 V-os fantomtápos mikrofonbemenethez.
Tetszőleges beállítás - Magas fokú rugalmasság a professzionális rigek és fényképezőgép-keretekkel való használathoz. A csomag hosszabbító hangkábeleket is tartalmaz, így a rigen található XLR-adapter igény szerint állítható.
Vezeték nélküli kapcsolat - Az XLR-adaptert kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatához csatlakoztatva adott a közvetlen tápellátás és az audiokapcsolat – nincs szükség további kábelre vagy akkumulátorra. A Sony multifunkciós aljzata intelligens kapcsolatot és vezérlést kínál különféle tartozékokhoz, így felvételkészítéskor az α rendszerek rugalmassága és hordozhatósága maximális.
Mechanikai zajcsillapítás - Fejlett ütés- és rezgéscsillapító kialakítása hatékonyan minimalizálja az alacsony frekvenciájú zajokat, amelyek ronthatják a hangminőséget. Közvetlenül, külön kábelek nélkül rögzíthető fényképezőgépre, ami tovább csökkenti a felvételt tönkretevő kezelési zaj kockázatát.
Teljes körű vezérlés - Teljeskörűen vezérelhető felvételkészítéskor, ami jelentős segítség az utómunkálatok végrehajtásakor. Felvételi szint (AUTO/MANUAL), felvételi szint hivatkozása (INPUT 1 – INPUT 2), csillapítás és alulvágó (100/300 Hz) szűrő vezérlése érhető el.
Kiválóan irányítható puskamikrofonnal a csomagban - Kiváló monó iránymikrofon (ECM-XM1), a szélzajt csökkentő, szőrös szélfogó tartozékkal.

Kompatibilis termékek listáját itt találja...


A fényképezőgép és állvány nem tartozék!


XLRK3M.SYU