Raktáron
1 Év
garancia
test

Vaku, lámpa, mikrofon, kijelző

SONY ECM-W2BT

0 Review(s) 
Az ideális vlogmikrofon vezeték nélkül. Ne vesződj, készíts vloginterjút a vezeték nélküli ECM-W2BT mikrofonnal. Mivel nincs vezeték, stresszmentes lehet a forgatás, és tiszta hangot rögzít különféle környezetben, közben pedig nem kell aggódnod sem a mikrofon iránya, sem a távolsága miatt.
59 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kiváló hangminőség - Az ECM-W2BT belső mikrofonkapszulája tisztán veszi a hangot, és kiváló minőségű audiostreamet küld. A mikrofon hatékonyan kiszűri a nem kívánatos zajt is.
Bármilyen irányból érkező hangot rögzíthetsz - A gömbkarakterisztikájú mikrofon az irányától függetlenül rögzít minden hangot. A rögzítőelem segítségével rögzítsd a mikrofont a beszélő szájához közel anélkül, hogy aggódnod kellene az irányítottsága miatt.
Tiszta, vezeték nélküli, digitális jeltovábbítás - Ha az ECM-W2BT egységet a digitális audiointerfészt támogató, kompatibilis fényképezőgéppel használod, a kompatibilis vevőegység által felvett hang továbbítása digitális jelek formájában zajlik, így a felvétel kábel nélkül, alacsony zajszinttel történik.
Könnyen kiegyenlíti a nagyon hangos és a nagyon halk hangokat - Az egység kifinomult csillapítófunkciója lehetővé teszi, hogy erőteljes hangforrásokat alacsonyabb hangerővel, illetve csendesebb hangforrásokat felerősítve rögzíts, így könnyedén optimalizálhatod a felvételi szinteket a körülményeknek megfelelően.
Tiszta hang szeles környezetben is - Az ECM-W2BT egységhez mellékelt szélfogó hatékonyan csökkenti a szélzajt és a túl erős légzéshangokat. Ez azt jelenti, hogy tiszta, stabil hangfelvételt készíthetsz szeles kültéri helyszínen is.
Kiváló minőségű hangjeltovábbítás a mikrofontól a vevőegységig - Az audiostream továbbítása a mikrofon és a vevőegység között Qualcomm® aptX™ alacsony késleltetésű1 Bluetooth®-kodekkel történik a csekély késedelem és a továbbítás során változatlan hangminőség érdekében.
Stabil, zavartalan hangrögzítés - A stabil, vezeték nélküli működés megbízható összeköttetést biztosít, és nagyban csökkenti az adatfolyam megszakadásának kockázatát sokeszközös környezetben, nagy adatforgalom mellett is.
Nagy akkumulátorkapacitás a hosszú felvételekhez - Vezeték nélkül akár kilenc órányi felvételt is készíthetsz az ECM-W2BT mikrofonnal, ha a multifunkciós (MI) aljzaton keresztüli tápellátást kínáló fényképezőgéppel használod. Kompatibilis fényképezőgép esetén a mikrofonegység akkumulátora kilenc órányi használatot tesz lehetővé, a vevőegység pedig több mint kilenc órán át képes működni. A vevőegység akkumulátorkapacitása legfeljebb három óra használatra elég, ha a multifunkciós aljzaton keresztüli tápellátást nem támogató fényképezőgéppel használod. A kompatibilis fényképezőgép-modellek megtekinthetők az alábbi hivatkozáson keresztül.
Por- és nedvességkizáró kialakítás - Nedvesség- és porálló kialakításának köszönhetően az ECM-W2BT kényelmesen használható bármilyen környezetben. Az ECM-W2BT időjárásálló illesztéseket és aljzatfedeleket kapott, hogy kültéren is megbízhatóan, zavartalanul működhessen.
Kényelmes MIX üzemmód a kétszemélyes forgatásokhoz - Az ECM-W2BT könnyen használható két ember – például az operatőr és az alany –beszédének egyidejű rögzítéséhez. A jeladóban és a vevőegységben is beépített mikrofon található, így az ECM-W2BT tökéletes a gyors egyoperatőrös felvételekhez. A hangforrásokat össze lehet dolgozni, és együtt felvenni a kevert (MIX) üzemmódban.
Alkalmas többszereplős forgatások kiszolgálására is - Használd a mellékelt csatlakozóvédő tartót mikrofonállványként, és helyezd a mikrofont központi helyre. A gömbkarakterisztikájú mikrofon minden résztvevő hangját felveszi, ha több emberről készítesz felvételt.
Rugalmasság a bővíthetőségből - A mikrofon könnyedén bővíthető a jeladó 3,5 mm-es sztereó mini jack aljzatán keresztül, hogy tisztább, valósághűbb hangsáv készülhessen. Tiszta sztereó hangot rögzíthetsz a vlogod rugalmasabbá tételéhez, de még meggyőzőbb lehet, ha (külön megvásárolható) ECM-LV1 Lavalier mikrofont csatlakoztatsz a jeladó egységhez.
Eszközök széles skálájával képes együttműködni - Az ECM-W2BT vevőegysége a fényképezőgépek és más eszközök széles köréhez csatlakoztatható. Az audiobemenetet támogató, de multifunkciós aljzattal nem rendelkező eszközöket – például számítógépet és digitális diktafont – a vevőegységen található 3,5 mm-es sztereó mini jack kimeneti porthoz lehet csatlakoztatni.
Az ECM-LV1 ideális partnere - Az ECM-LV1 és az ECM-W2BT párosítása nagyszerű megoldás az ECM-W2BT előnyeinek kiaknázásához. A rendkívül apró ECM-LV1 könnyedén és láthatatlanul rögzíthető az alany ruházatára, így közeli sztereó hangot továbbíthatsz a nagy hatótávú, vezeték nélküli kapcsolaton keresztól az ECM-W2BT egységhez.
Kompakt és könnyű szerkezet a kiváló mobilitáshoz - Az ECM-W2BT kompakt mérete tökéletes a kültéri és a helyszíni forgatásokon. A mindössze 27 grammos mikrofonegység (jeladó) és a 28 grammos vevőegység biztosan nem jelent többletsúlyt a forgatásokon.
Könnyen válthatsz a hangrögzítési módok között - A vevőegység kapcsolójával egyszerűen kiválaszthatod a felvételedhez szükséges hangrögzítési módot. A háromféle választható felvételi üzemmód: csak a mikrofontól érkező hang rögzítése, csak a vevőegység által észlelt hang rögzítése, valamint a mikrofon és a vevőegység által észlelt hangok közös rögzítése.
Biztonsági megoldások a felvételkészítési hibák kizárása érdekében - A hangfelvétel közben véletlenül megszakadó kapcsolat elkerülése érdekében az ECM-W2BT jelzőfényeket kapott, amelyek mutatják az eredményes működést. A „LINK” lámpa a mikrofon és a vevőegység közti jeltovábbítás állapotát mutatja, a „POWER” lámpa pedig a maradék akkumulátortöltöttség alacsony szintjét jelzi.
A csatlakozóvédő tartó a hordozhatóságot szolgálja - Az ECM-W2BT mellé jár egy csatlakozóvédő tartó, amelyben kényelmesen és helytakarékosan magaddal viheted mikrofont és a vevőegységet. A csatlakozóvédő tartó ráadásul mikrofonállvánnyá is hajtható, így stabilan felállíthatod a mikrofont, ha a vevőegységgel párosítva egységként használod.
ECMW2BT.CE7