- 46 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
2 Év
garancia

Vaku, lámpa, mikrofon, kijelző

SONY HVL-F60RM

25 000 Ft pénzvisszatérítés!

0 Review(s) 

Nagy teljesítményű és sebességű, gyorsan működtethető vaku. A HVL-F60RM csíptetős vaku kiemelkedő, 60-as kulcsszámú teljesítménye, nagy sebességű sorozatfelvétel-támogatása és gyors működtetése révén ideális választás a haladó és profi felhasználók számára.

204 900 Ft
250 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

60-as kulcsszámú teljesítmény és változatos fókusztávolságú objektívek támogatása - A csíptetős vaku kiemelkedő, 60-as kulcsszámú teljesítménye számos felvételkészítési helyzetben elegendő energiát biztosít. Az objektívek fókusztávolságának széles skáláját támogatja, 20 mm-től 200 mm-ig (széles panellel 14 mm) a megfelelő vakufedettséggel. A gyújtótávolság igény szerint kiválasztható.


Sorozatfelvétel támogatása - A feltöltési idő 1,7 másodperc, a sorozatfelvételhez használható, (külön kapható) külső akkumulátoradapterrel (FA-EBA1) pedig mindössze 0,6 másodperc. Az eszköz sorozatfelvétel közben gondoskodik a helyes vakuszinkronról, így a lehető legkevesebb a téves villantás és az elrontott felvétel.


A Sony egyedülálló, könnyen állítható reflexiószabályzó rendszere - Ha a kompozíció szögén hirtelen változtatni kell, a rugalmas pozicionálás és az optimális megvilágítás érdekében gyorsan átfordítható vízszintesből függőleges helyzetbe, 90°-ban jobbra vagy balra, akár 150°-kal felfelé, valamint 8°-kal lefelé. Finom, kompakt mechanizmusa ideális választás az E bajonettes fényképezőgépekhez, mivel kiegészíti az E bajonettrendszer kompakt kényelmét és hordozhatóságát.


Egyéni gombok és TTL-vakumemória - A funkciók a könnyebb hozzáférés érdekében szabadon a négyirányú vezérlőhöz, a középső gombhoz és a vezérlőtárcsához rendelhetők. Mi több, a TTL-vakuteljesítmény értéke tárolható, szükség esetén előhívható, és azonnal vagy apró módosítással felhasználható. Ez a szolgáltatás tovább egyszerűsíti a manuális vakuzást, és időt takarít meg.


Közvetlen fényteljesítményszabályozás - A külön fényteljesítmény-szabályozó gomb (LEVEL -/+ gomb) a vakufény vagy a kompenzáció közvetlen szabályozásával hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot. A részletes kijelző megkönnyíti a beállítást és a vakuteljesítmény mértékének ellenőrzését, valamint intuitív hozzáférést nyújt a párosított vezeték nélküli vakuk teljesítménybeállításaihoz. [1]LEVEL -/+ gomb [2]LCD-panel


Kihívást jelentő környezetben is megbízható - A por- és nedvességálló kialakítás zord környezetben is garantálja a megbízható működést. A (külön kapható) esővédő még nagyobb védelmet és megbízhatóságot biztosít. A megbízhatóságot szolgáló további funkció a fém multifunkciós aljzat. Mindezek a funkciók együttesen fokozott megbízhatóságot nyújtanak a kihívást jelentő helyzetekben.


Több vaku rádiós vezérlése - Legfeljebb 15 vaku akár 5 csoportba is rendezhető, és vezeték nélkül akár 30 méteres távolságból is vezérelhető. A külön beszerezhető, vezeték nélküli rádiós vezérlő (FA-WRC1M) és vezeték nélküli rádiós vevőegység (FA-WRR1) segítségével a HVL-F60RM készülék beépített rádiófunkció nélküli Sony vakukkal, valamint a rádiós kommunikációra képes HVL-F45RM vakuval is használható.


Színszűrők - A fennálló fényviszonyoknak megfelelő vagy azokat kiegészítő, tartozék színszűrőkkel természetes fehéregyensúly érhető el, vagy különleges hangulat teremthető.


LED-világítás és AF-segédfény - A beépített LED-világítás nem csak stúdióban, hanem kültéri fényképezés során is kifejezetten hasznos. AF-segédfényként is szolgál, amely gyenge megvilágításnál gondoskodik az automatikus élességállítás pontosságáról. Sötétben a LED a manuális fókuszbeállítást szintén megkönnyítheti.


HVLF60RM.CE7

Hasonló termékek