- 53 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
2 Év
garancia

Vaku, lámpa, mikrofon, kijelző

SONY HVL-F45RM

15 000 Ft pénzvisszatérítés!

0 Review(s) 

Külső vakuegység vezeték nélküli, rádiós vezérléssel. Használjon erőteljes megvilágítást a kompakt, nagy teljesítményű HVL-F45RM felcsatolható vakuval.

124 900 Ft
177 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Vezeték nélküli, rádiós vakuvezérlő a sokoldalú fényképezéshez - Használjon erőteljes megvilágítást a kompakt, nagy teljesítményű HVL-F45RM felcsatolható vakuval. Élvezze a beépített, vezeték nélküli rádióvezérlés szabadságát többvakus beállításokban, valamint a hagyományos, optikai, vezeték nélküli kommunikáció előnyeit. Egyszerű használat, kiváló megbízhatóság, professzionális eredmények – különösen a kompakt, α E-bajonettes, cserélhető objektíves fényképezőgépek szerelmeseinek.


Erős, kompakt és ellenálló - Ez a kompakt vaku, amelyet lekicsinyítettünk, hogy illeszkedjen az α E-bajonettes fényképezőgépekhez, 45-ös erősségű vezérszámmal rendelkezik. Az újratöltődés ideje kb. 2,5 másodperc, és egyetlen feltöltéssel akár 210-szer is használható.


Többszörös elővillantásos fényképezés beépített vezeték nélküli rádiós vezérléssel - Beépített, vezeték nélküli, rádióvezérelt rendszerének köszönhetően a sokoldalú HVL-F45RM mind vezérlőként, mind vevőegységként használható, így számos különféle felvételkészítési helyzetben képes helyt állni. Ha vezérlőként használja, akár 15 kompatibilis vakut, illetve vevőegységet csatlakoztathat hozzá legfeljebb 5 csoportba rendezve. Kifejezetten hasznosnak találja majd a vezeték nélküliség kényelmét és a sokféle megvalósítható megvilágítást, amelyet az akár 30 méteres távolságra is helyezhető vakuk biztosítanak.


Megbízható és precíz vezérlés minden helyzetben - A rádiójelek nagy távolságú (kb. 30 m) stabil kapcsolatot tesznek lehetővé. A kompatibilis, önálló vakuegységek vagy vevőegységek erős fényben, akadályok mögött és a fényképezőgép mögé helyezve is érzékelik a rádiójeleket, így konzisztensebb eredményeket érhet el párosítási hibák nélkül.


Fényképezőgépes menük – intuitív kezelhetőség - Használja a fényképezőgépen találhatóhoz hasonlító lapfüles menüket, amely villámgyors és intuitív vezérlést tesznek lehetővé.


Quick Navi kezelőfelület - Az „Fn” gomb egyszeri megnyomásával jelenítheti meg a Quick Navi képernyőt, és közvetlenül módosíthatja a fényképezési beállításokat.


Rugalmasan hozzárendelhető, egyéni funkció - A gyakran használt funkciókat a fel, le, balra, jobbra iránygombhoz, a középső gombhoz, illetve a (pirossal kiemelt) vezérlőtárcsához rendelheti az egyszerűbb elérhetőség kedvéért.


A fej vízszintes síkban 360°-ban forgatható - A rugalmas fej 180°-ban forgatható jobbra és balra a gyors reflexiós műveletek közben.


A fej vízszintes síkban 360°-ban forgatható - A rugalmas fej 180°-ban forgatható jobbra és balra a gyors reflexiós műveletek közben.


Függőleges irányú fényképezés támogatása - A reflexiós vaku használata függőleges irányú kompozícióhoz beállított fényképezőgép esetén is lehetséges.


Por- és nedvességálló kialakítás - Por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik, azonban nem nyújt maximális védelmet az ilyen jellegű behatásokkal szemben.


Fényképezőgép nem tartozék!


HVLF45RM.CE7

Hasonló termékek