Újdonság
Raktáron
1 Év
garancia

Újdonságaink

SONY SRS-XE300 fekete

Hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

0 Review(s) 
Az XE300 hangszóró tökéletesen alkalmas arra, hogy minőségi hangzást hozzon a partira. A Line-Shape Diffuser széles hangzást sugároz körös-körül, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőségben. Ráadásul a hosszú akkumulátor-üzemidő, a hordozható méret és a lenyűgöző tartósság révén ez a hangszóró tökéletes partner a következő partira, bárhol is legyen az.

64 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Az XE300 Line-Shape Diffuserrel rendelkezik, amely segít, hogy a zene messzebbre jusson el, mint valaha. Ráadásul hordozható méretével és 24 órás akkumulátor-üzemidejével tökéletes társ a következő partira.


A profi koncerteken használt hangrendszerek által inspirált, egyedülálló Sony Line-Shape Diffuser vonalforrást hoz létre, és egyenletesen, széles hangfronton osztja el a hangenergiát, hogy jobban megtöltse a helyszínt hanggal. Ezáltal a kiváló minőségű hangzás tovább és szélesebb körben terjed anélkül, hogy romlana a hangminőség.


A Line-Shape Diffuserrel a hang tovább terjed a hangszóró elülső része felé, így ugyanazt a hangminőséget élvezheted, akár a hangszóró előtt, akár az oldalánál foglalsz helyet. Ez azt jelenti, hogy a helyszínen mindenki ugyanarra a zenére táncolhat, és ugyanazt a hangminőséget érezheti.


Más hangszórókkal ellentétben, melyeknél az energia nagy része a kúp közepén összpontosul, az egyedi Line Shape Diffuser egy szűk nyíláson keresztül fókuszálja a hangot. A hangnyomás energiájának növekedése a hangot minden irányban egyformán terjeszti a hangszórótól távolabbra is.


Az egység nem köralakú kiképzése nem csak maximalizálja a membrán területét és fokozza a hangnyomást a még ütősebb basszus érdekében – hanem azonos hangnyomás megtartása mellett csökkenti az elhajlást, ezáltal kisebb a torzítás.


Az egység középtől eltolt kialakítása és optimalizált súlyelosztása fokozza a hang tisztaságát és szélesíti a hangteret.


A kettős passzív hangsugárzó erőteljes basszust garantál.


Az IP67-es minősítéssel a hangszóró porvédett, így bármilyen felületen használhatod, akár a strandra, a parkba vagy a kertbe viszed. 


Az XE300 komoly rázkódáspróbákon esett át, amelyek alapján garantáltan képes elviselni a mindennapi használat során óhatatlanul bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat. Még ha leejti is, az XE300 működőképes marad.


Az XE300 24 órányi lejátszási időt biztosít, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, ami azt jelenti, hogy egyetlen töltés elegendő ahhoz, hogy bármilyen bulit végig bírjon. A Sony egyedülálló mikrofonérzékelő technológiája, az Ambient Noise Sensing pedig segít kímélni az akkumulátort, ha a készüléket kültéren használják.


Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 70 percnyi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően.


Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát. Ez a funkció a Sony | Music Center alkalmazáson keresztül kapcsolható be.


Jobb értekezletek és hívások az Echo Cancellinggel. Ezáltal két ember egyszerre beszélgethet anélkül, hogy bármelyikük megszakadna. A hangszórón található kényelmes mikrofonnémító gombbal egy pillanat alatt elnémíthatod a hangot. A többpontos csatlakozással egyszerre két eszköz párosítható.


A Party Connecttel 100 kompatibilis vezeték nélküli hangszóró kombinálható BLUETOOTH®-szal, és szinkronizálható a zene, hogy mindenki egy ritmusra táncoljon. A Stereo Pairrel 2 hangszóró kombinálható vezeték nélkül az epikus sztereó hangzásért. A funkciók a Sony | Music Center alkalmazásban aktiválhatók.


Használj USB Type-C® kábelt az XE300 töltéséhez.


Az ajánlott függőleges elrendezéssel élvezheted a Line-Shape Diffuser teljes hangzásbeli előnyeit. A Sony | Music Center alkalmazással elfektetve is élvezheted a sztereó hanglejátszást.


Vezérelj szórakoztató funkciókat, például a gesztusvezérlést és a DJ-vezérlést.


A Google segítségével a Sony XE300 gyors és könnyed Bluetooth® párosítást tesz lehetővé Android™-eszközeiddel.


Optimalizáld a hangbeállításokat, válaszd ki a lejátszási listát, állítsd be a következő dalt, és vezéreld a Party Connectet. Vezéreld készülékeidet közvetlenül telefonról a Sony | Music Center alkalmazással.

SRSXE300B.CE7

Adatlap

USB C Type
igen
LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
nem
Méret (szé x ma x mé)
105 x 238 x 119 mm
Súly
1,3 kg
Telefon kihangosítás
igen
Audió bemenet
nem
Party Chain
Party Connect & Stereo Pair
Vízálló
igen (IP67-minősítés)