Hamarosan
Újdonság
Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

Televízió

SONY XR-65X95J 4K HDR Google TV

0 Review(s) 
Lélegzetelállító 4K emberi tudással, minimalista formatervvel. Éld át a valósághű 4K HDR szórakoztatást a Full Array LED-panelnek, a forradalmian új Cognitive Processor XR™ technológiának és a mindezeket ötvöző letisztult kivitelnek köszönhetően.
829 900 Ft
 
65" 75" 85"
 
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
XR Picture - Csodálatos mélységű, természetes képek bármely szögből, minimális tükröződéssel. Legújabb processzorunk az emberi perspektívához hasonló elemzést végez és több százezer részlet optimalizálását végzi el egy szempillantás alatt. A Full Array LED panellel kombinálva ez a technológia rendkívül valósághű kontraszttal rendelkező képeket szolgáltat.
XR Colour - Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR™ segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.
XR Triluminos Pro™ - A Cognitive Processor XR segítségével ez a televízió úgy jeleníti meg a színeket ahogy az emberi szem igazán szépségesnek látja. Gazdagabb tónusokkal és telítettséggel rendelkező, szélesebb színpalettát és természetes árnyalatokat, precíz részleteket érzékelhetsz még a sötét jeleneteknél is.
XR Contrast - Lélegzetelállítóan valósághű kontraszt. A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR Contrast Booster jobban kiemeli a fényes és sötét területeket – többé nem nyeli el a részleteket az árnyék vagy a beégő csúcsfények.
XR Contrast Booster 10 - A képernyő fénykibocsátásának pontos kiegyensúlyozásával, valamint bizonyos területek elsötétítésével az XR Contrast Booster módosítja a fényerőt, kiemelve a csúcsfényeket, és mélyítve a fekete árnyalatait a sötét részeken. Mivel a fényes részek világosabbak, a sötét részek pedig feketébbek, a jelenetek valóságosabbnak tűnnek, extra mélységgel és részletekkel.
XR HDR Remaster - Az XR HDR Remaster funkcióval ez a televízió észlelni tud minden objektumot a képernyőn, majd a színek elemzésével és a kontraszt módosításával még valósághűbb képeket ad vissza. A BRAVIA XR™ által kínált objektumalapú feldolgozás újabb szintre emeli a precizitást, többek között a színárnyalat, a telítettség, a fényerő, a mozgásvektor és a sávszélesség beállításával. Mindennek köszönhetően hihetetlenül valósághű jelenetek jönnek létre nagyobb mélységekkel, valóságos textúrákkal és természetes színekkel.
XR Clarity - Bármilyen tartalom vagy forrás esetén, 4K-hoz közeli felbontást kapsz az XR 4K-minőségjavítással. Cognitive Processor XR technológiánk felméri az adatokat, intelligensen visszaadva az elveszett textúrákat a valósághű képekhez. Láthatod az állatok szőrének részleteit és a legapróbb sziklaéleket is.
4K XR Super Resolution - Az XR Super Resolution technológia észleli az egyes objektumokat a képen, és valósághű textúrákat ad vissza a képernyőn. BRAVIA XR processzorunk az adatok precíz elemzésével és feldolgozásával biztosít 4K képeket, a Full HD-hoz képest négyszer jobb felbontással, valósághű részletekkel és textúrával gazdagítva a jeleneteket.
4K XR Smoothing - Az XR Smoothing lágy és természetes 4K képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül. A jelenetek több ezernyi tónussal, árnyalattal és gradációval, hihetetlenül valósághűen jelennek meg.
XR Motion - A sportok és pörgős filmek nézése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít elmosódásmentes, fényes és tiszta képeket a mozgásos képekhez.
XR Motion Clarity - Egyes képernyőkön a sportjelenetek és a gyors akciójelenetek elmosódva jelenhetnek meg. Legújabb LED XR X-Motion Clarity™ technológiánk azonban gondoskodik az elmosódásmentes, tiszta és fényes képekről. Minden „szempillantást” külön vezérel és hosszában optimalizál a rendszer, szükség esetén feljavítva a fényerőt is – nem maradsz le semmiről.
X-Anti Reflection - A képernyő visszatükröződése miatt néha nehézséget okoz sötétebb filmeket nézni egy kivilágított helyiségben. Az X-Anti Reflection csökkenti a napfény vagy a lámpafény okozta becsillanást, így fények mellett is láthatók a tiszta fekete árnyalatok, és tiszta képeket élvezhetsz, akadályozó tényezők nélkül.
X-Wide Angle™ - A tévét oldalról nézni mostantól ugyanúgy élvezetes, mint középről. A Sony egyedi optikai kialakítása, az X-Wide Angle kijelző a háttérvilágítás vezérlésével minden irányból megőrzi a valódi színeket.
4K/120 képkocka/mp - A BRAVIA jóvoltából uralhatod a csúcstechnológiát. A HDMI2.1 technológiával 120 képkocka/másodperces sebesség érhető el a kompatibilis játékoknál, így előnybe kerülsz a lövéseknél, a sportokban és a nagy teljesítményű játékoknál, ahol pörögnek a képernyőn megjelenő azonnali akciók. Abszolút zökkenőmentes játékélményben lesz részed a kevesebb, mint 8,5 mp-es jelbemeneti késésnek köszönhetően 4K/120 képkocka/mp mellett és a külön erre a célra szolgáló Játék módban.
XR hangpozicionálás - Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR Full Array LED tévé hangpozicionáló magassugárzójának köszönhetően a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény.
Kétirányú többpozíciós állvány
BRAVIA CORE™ - Rengeteg mozifilm jár a készülék mellé, amelyek csak rád várnak. A BRAVIA XR technológia, a Pure Stream és az IMAX Enhanced jóvoltából az általad megtekintett tartalom lenyűgöző vizuális élményt és rendkívül kifejező hangzást nyújt.
Google TV - 700 000+ film és sorozatepizód közül válogathatsz a különféle streamingszolgáltatásokból az érdeklődésed alapján témák és műfajok szerint.
XR65X95JAEP

Adatlap

Képernyőméret (cm/inch)
165 / 65
Felbontás
3840 x 2160 pixel
HDR kompatibilitás
DolbyVision - HDR10 - HLG
Kép tisztaságáért felelős processzor
XR 4K-minőségjavítás, XR Super Resolution, Dual database processing
Mozgásjavítás
XR Motion Clarity, Automata mód (natív 100 Hz)
Képfeldolgozásért felelős processzor
Cognitive Processor XR
Színjavítás
XR Triluminos Pro, XR Smoothing, Live Colour™ technológia
Kontrasztjavítás
XR Contrast Booster 10
LED-háttérfény
Közvetlen LED háttérfény - Full-Arry Local Dimming
Android TV
Android 10.0
Apple Homekit
igen
Apple Airplay
igen
NETFLIX
igen
YouTube
igen
Képernyőtükrözés
Wi-Fi® Direct
TV Side View
igen
WiFi
beépített, tanúsítvány 802.11a/b/g/n/ac
Wi-Fi® Direct
igen
Bluetooth
igen, sztereó hang támogatással
Webböngésző
igen
USB HDD felvétel
igen
USB media player
kép / zene / film
3D
nem
Hangformátum támogatás
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Dolby AC-4 - DTS
Hangszórók teljesítménye
10 W + 10 W + 10 W + 10 W+ 10 W
Hangrendszer
Acoustic Multi-Audio
Hangsugárzó-konfiguráció
2 db középtartományú, 2 db magassugárzó, 1 db mélynyomó
Hangsugárzó típusa
Acoustic Multi-Audio; hangpozícionáló magassugárzó
24p True Cinema™
igen
Képarány / Nézőszög
16:9 / 178 fok
Kép és Kép (PAP)
nem
Kép a képben (PIP)
nem
VESA-kompatibilitás
300 x 300 mm
i-Manual
igen
HDMI bemenet
4 db (1 ARC képes)
HDCP
HDCP 2.3 (HDMI™1/2/3/4)
HDMI 2.1 jellemzői és funkciói
4K120 / eARC / VRR* / ALLM *A VRR egy később várható firmware-frissítés után válik elérhetővé.
HDMI-CEC
igen
HDMI Audio Return Channel (ARC)
Igen (eARC/ARC)
Kompozit videobemenet
1 db 3,5 jack
Komponens videobemenet
nincs
IF csatlakozóbemenet
2 db
RF csatlakozóbemenet
1 db
SCART bemenet
nincs
Ethernet bemenet
igen
USB-bemenet
1 db USB 3.0 (max. 0.9 A) - 1 db USB 2.0 (max. 0.5 A)
Fejhallgató kimenet
Csak 3 pólusú 3,5 sztereó mini-jack dugaszt támogat
Digitális hangkimenet
1 db (optikai)
CI+ modul fogadása
igen
Digitális műholdas tuner
DVB-S/S2
Digitális kábel tuner
DVB-C
Digitális földfelszíni tuner
DVB-T/T2
Teljesítményfelvétel
n.a.
Tv méretek állvánnyal (Sz x Ma x Mé)
n.a.
Tv méretek állvány nélkül (Sz x Ma x Mé)
n.a.
Asztali állvány szélessége (mm)
normál pozíció: kb. 1666 mm, keskeny pozíció: kb. 610 mm
Tömeg asztali állvány nélkül / állvánnyal
n.a.

Hasonló termékek