Újdonság
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

Telefonok

Sony Xperia PRO-I 12/512 GB - fekete

A nagybetűs kamera

0 Review(s) 
 „I” mint Imaging. Az Xperia PRO-I újraértelmezi a kamera szó jelentését, egyesítve a professzionális képminőséget az okostelefon kommunikációs képességeivel. Így bárhol, bármikor kreatív lehetsz.
599 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
1.0 típusú képérzékelő és a Sony kamera nagy sebességű teljesítménye a professzionális képminőség érdekében - Az Xperia PRO-I egyedi 1.0 típusú érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kivételes képminőségű fényképek és videók rögzítését. A nagyméretű érzékelőt a Sony eredeti képjelfeldolgozó processzora támogatja, így a kamera nagy sebességű teljesítményt nyújt a korlátlan kreativitás érdekében.
Nagyméretű, 1.0 típusú Exmor RS CMOS-érzékelő fázisérzékeléses AF-érzékelővel - Az RX100 VII érzékelőjén alapuló, de kizárólag az Xperia PRO-I számára kifejlesztett és hangolt nagyméretű, 1.0 típusú érzékelő nagy képfelbontást és kevesebb zajt garantál. Az eredmény: kiváló képminőség, valósághű textúrák és figyelemre méltó részletesség.
Nagy érzékenységű, 2,4 μm-es képponttávolság - Az 1.0 típusú képérzékelő lenyűgöző, 2,4 μm-es képponttávolsága nagy érzékenységet biztosít, és hozzájárul a kiváló textúra-visszaadáshoz, még gyenge fényviszonyok mellett is.
ZEISS Tessar optika üveg aszférikus objektívvel - Az Xperia PRO-I készülékhez igazított ZEISS Tessar optika nagy felbontású képeket biztosít, kevesebb perifériás képtorzítással, intenzívebb kontraszt és élesség mellett.
A kettős blende több lehetőséget nyújt -  Az F2.0/4.0 kettős blendeérték lehetővé teszi a mélységélességgel való kísérletezést, és a téma változatos ábrázolását.
Három objektív és 3D iToF érzékelő a teljes kreatív szabadságért – Az Xperia PRO-I 1.0 típusú képérzékelővel ellátott 24 mm-es objektívjét két további, egy 16 és egy 50 mm-es objektív egészíti ki, amelyek lehetővé teszik a kreatív képkészítést. A 3D iToF érzékelő a gyors és pontos autofókusz érdekében azonnal kiszámítja a kamera és a téma közötti távolságot, bármilyen beállításról legyen is szó. Mindhárom objektív támogatja a fázisérzékeléses AF-et.
Feldolgozás a nagy sebességű teljesítményért és kifogástalan képminőségért - A legújabb BIONZ X™ for Mobile képfeldolgozó processzor, a Sony egyedülálló front-end LSI-je és 1.0 típusú képérzékelője, valamint a Sony eredeti képfeldolgozó algoritmusai még gyorsan mozgó témák esetén is pontos képalkotást biztosítanak
Valós idejű Szem AF funkció – emberek és állatok esetében egyaránt működik - A valós idejű Szem AF funkcióval lélegzetelállító portrékat készíthetsz, akár embereket, akár állatokat fotózol. Még akkor is erőteljes, kifejező és emlékezetes felvételeket rögzíthetsz, ha a téma mozog, vagy az egyik szeme takarásban van.
A képkocka nagyobb felületét lefedő AF - Az Xperia PRO-I fényképezőgépen 315 (21x15) fázisérzékelő AF-pont fedi le a képfelület 90%-át. Így az AF szinte bárhol működik, akármerre legyen is a téma, és hihetetlenül gyorsan képes rögzíteni azt.

A valós idejű témakövetés jóvoltából a gyorsan mozgó tárgy is éles marad - Mesterséges intelligencia és egy 3D iToF-érzékelő segítségével végzett távolságmérést alkalmazva a valós idejű nyomon követés képes pontosan észlelni és fókuszba fogni a gyors témát, majd követni még akkor is, ha az ideiglenesen kikerül a látómezőből. A téma megadásához egyszerűen érintsd meg azt az Xperia PRO-I kijelzőjén.
Torzításgátló zármegoldás - Az 1.0 típusú képérzékelő gyors kiolvasása segít elnyomni a „rolling shutter (redőny) effektust”, amely a gyorsan mozgó témák fényképezésekor torzíthatja a képeket.
Optikai képstabilizálás a kevésbé elmosódott felvételekért - Ha a kezed bizonytalan a felvétel készítésekor, az optikai képstabilizáló technológia segít kevésbé elmosódott képeket készíteni, még sötét fényviszonyok között is 1.0 típusú képérzékelő és a Sony kamera nagy sebességű teljesítménye a professzionális képminőség érdekében - Az Xperia PRO-I egyedi 1.0 típusú érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kivételes képminőségű fényképek és videók rögzítését. A nagyméretű érzékelőt a Sony eredeti képjelfeldolgozó processzora támogatja, így a kamera nagy sebességű teljesítményt nyújt a korlátlan kreativitás érdekében.
12 bites RAW a sima színgradációért - RAW formátumban történő felvételkészítéskor az Xperia PRO-I támogatja a 12 bites formátumot, amely sávosodás nélküli, sima és gazdag tónusgradációt eredményez.
Az Alpha által ihletett vezérlők és beállítások - Az Xperia PRO-I Photography Pro alkalmazása olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amilyenek általában a profi fényképezőgépeken vannak. Az Alpha fényképezőgépek által inspirált interfész segítségével választhatsz kézi beállításokat vagy automatikus beállításokat, és fotózhatsz RAW formátumban is. A Photography Pro emellett Basic módot is kínál, amely gyors hozzáférést biztosít bizonyos könnyen használható fotózási funkciókhoz, beleértve az érintéses exponálógombot is.
Videókészítés 4K HDR 120 képkockasebességben - A nagyobb kreatív rugalmasság érdekében az Xperia PRO-I lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű videót készíts 4K felbontásban, HDR formátumban, 120 képkocka/mp sebességben, a lejátszási képkockasebesség pedig 24 és 120 képkocka/mp között választható1.0 típusú képérzékelő és a Sony kamera nagy sebességű teljesítménye a professzionális képminőség érdekében
Készíts zavartalan, rázkódásmentes videókat - Az Xperia PRO-I szerves része a legújabb optikai SteadyShot™ FlawlessEye™ funkcióval, amelyben a képérzékelő nagyobb olvasási sebességét a Sony eredeti optikai képstabilizáló algoritmusa egészíti ki. Az eredmény: hihetetlenül sima, remegésmentes videofelvétel.
Por- és vízálló design a legkeményebb Gorilla® Glass védelemmel - Az Xperia PRO-I készülékkel olyan helyeken és körülmények között is készíthetsz felvételeket, ahol más fényképezőgépekkel nem, köszönhetően az IP65/68-besorolású vízállóságnak és a por elleni védelemnek. Corning® Gorilla® Glass Victus™ kijelzője pedig az eddigi legstrapabíróbb Gorilla® Glass – mind leejtéskor nyújtott védelem, mind karcállóság szempontjából jobb elődeinél.
XQBE52C2B.EEAC

Adatlap

Szolgáltató független
igen
Ujjlenyomat olvasó
igen
Processzor
Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatform
SIM kártya
Dual SIM (nanoSIM/eSIM)
SIM kártyák száma
1 db nanoSIM, 1 db eSIM
Memória
12 GB RAM
Tárhely
512 GB UFS
Külső memória
1 TB-ig bővíthető - microSDXC
GPS
igen
Hálózatok LTE (4G)
igen
Hálózat UMTS HSPA+ (3G)
igen
Hálózat GSM GPRS/EDGE (2G)
igen
WLAN
802.11a/b/g/n(2,4 GHz)/n(5 GHz)/ac/ax
Kamera (hátlapon)
Háromobjektíves kamera: Hátsó (1) - 12 MP; 1.0 - típusú Exmor RS képérzékelő; Hátsó (2) - 12 MP; Mobilkészülékekhez tervezett, 1/2,9''-es Exmor RS képérzékelő; Hátsó (3) - 12 MP; Mobilkészülékekhez tervezett, 1/2,5''-es Exmor RS képérzékelő
Érintőképernyő
kapacítív - karcálló - multi-touch
Operációs rendszer
Android 11
Csatlakozók
1 db 3,5 mm jack - 1 db USB Type-C
Bluetooth
Bluetooth® 5.2 vezeték nélküli technológia, Bluetooth® LE Audio
NFC
igen
Súly
211 gramm