- 3 000 Ft
Raktáron

Táskák, tokok

SONY LCS-SL10

0 Review(s) 
Puha hordtok. Pakoljon be mindent, amire napközben szüksége lehet.
11 990 Ft
14 990 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Pakoljon be mindent, amire napközben szüksége lehet - A 200 mm (w) x 140 mm (h) x 100 mm (d) méret elég helyet biztosít fényképezőgép-készletének, és még a személyes holmik is beférnek.


Ideeális megoldás fényképezőgépek és objektívek tárolására - Egy fényképezőgép és a rácsatlakoztatott, normál méretű, E bajonettes objektív méreteihez készült, de elég hely van egy másik E bajonettes teleobjektív vagy egyéb kiegészítők számára is.


Különítse el a kiegészítőket vagy a személyes holmikat - Egy belső hálós és több oldalsó zseb segít egyszerűen elhelyezni az objektívsapkákat, memóriakártyákat, mobiltelefonokat és más apró holmikat.


Alakítsa a tárolóhelyet saját ízlése szerint - Felszerelését pontosan a kívánt módon rendezheti és tárolhatja a rugalmas nejlon elválasztókkal, amelyek biztonságos felerősítéséről tépőzáras szíjak gondoskodnak.


Sony fényképezőgépekhez és videokamerákhoz tervezve - Kompatibilis minden kompakt rendszerű fényképezőgéppel (MILC), objektívvel és kiegészítővel, Handycam® videokamerákkal és Cyber-shot™ H-sorozatú fényképezőgépekkel.


LCSSL10B.SYH

Hasonló termékek