- 12 000 Ft
5 Év
garancia

SD/SDHC

SONY CEA-G80T CFexpress Type A memóriakártya

0 Review(s) 
Az új CFexpress Type A szabvány célja, hogy ultragyors teljesítményt adjon a kompakt fényképezőgépeknek a legmagasabb szintű videókészítésben. A legtöbbet hozza ki az α-sorozat fényképezőgépeiből és az új képfeldolgozó processzorokból. Kötelező felszerelése minden alkotónak, aki magasabb szintre emelné a teljesítményét és kifejezőképességét.
65 900 Ft
77 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
A kompakt adattárolás új etalonja - A CFexpress Type A kártyák új etalont képviselnek a kompakt, nagy teljesítményű adattárolásban. A hagyományos SD-kártyáknál kisebb méretük ellenére a PCIe Gen3 interfész ultragyors adattovábbítást tesz lehetővé. Ideális tárolóeszközök a jövő kis méretű, nagy bitrátájú kameráihoz és fényképezőgépeihez.
Nagy sebességű működés - A Sony CFexpress Type A memóriakártyák a profi fotósok és videókészítők, valamint a lelkes amatőrök igényei szerint készült, akik páratlan adatsebességgel és megbízhatósággal szeretnék felturbózni a munkafolyamataikat. Az ultragyors működés (akár 800 MB/s olvasási és 700 MB/s írási sebesség¹) kompakt és tartós tokozást kapott, így segít a legtöbbet kihozni a csúcskategóriás fényképezőgépekből.
Rendkívüli TOUGH strapabírás - A Sony egyedülálló TOUGH kártyaépítési megoldásának köszönhetően a CFexpress Type A kártyáink 10-szeres hajlítási merevséget kínálnak a CFexpress Type A szabvány követelményeihez képest. A teljes megbízhatóság jegyében fejlesztett, műgyanta alapú tokozás 5-ször ütésállóbb a CFexpress Type A szabványban előírtnál, és IP57 besorolású por- és vízállóságot kínál. Új hőelvezető anyagai szintén hozzájárulnak a megbízhatóan nagy sebességű adatátvitelhez, továbbá ellenállnak a röntgensugárzásnak, az UV-fénynek és az elektrosztatikai hatásoknak.
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés - A CFexpress Type A memóriakártyák új lehetőségeket nyitnak meg a profik előtt. A nagy felbontású fájlok és nagy sebességű felvételek kezelését kis méretű, de jól használható formátumban végzi, így tökéletes a munkamenet gyorsításához és a hatékonyság fokozásához, több idő jut a kreatív munkára.
Gyors reakcióidejű fotózás - Jelentősen kibővíti a fotózási lehetőségeidet, ugyanis képes a gyors – például autóversenyeken vagy a vadvilágban előforduló – akciójelenetek megörökítésére tömörítés nélküli, RAW sorozatfelvételeken. Az akár 700 MB/s írási sebesség garantálja a fényképezőgép pufferének ultragyors kiürítését, így a sorozatfelvételek villámgyorsan készülhetnek.
Megbízható videórögzítés - A Sony CFexpress Type A kártyák a folyamatos, nagy sávszélességű adatírási műveletekre vannak optimalizálva, így ideálisak a profi, nagy bitrátájú (pl. 4K 120p) videók rögzítéséhez, ahol a megbízhatóság létfontosságú. A fokozott megbízhatóság és videórögzítési stabilitás érdekében teljesítik a VPG (Video Performance Guarantee) 400 követelményeket is.
Sony TOUGH a legzordabb körülményekhez - A strapabíró kialakítású CFexpress Type A memóriakártyák kimagasló szilárdsága akár 10-szeresen meghaladhatja a CFexpressType A szabványban előírtat: az emelt szintű szilárdsági teszteket 150 N erőig teljesítette, és akár 7,5 méteres magasságból történő leesést is képes elviselni.
Sony TOUGH a legkeményebb körülményekhez - Bízhatsz a CFexpress Type A memóriakártyák hibátlan működésében akár szélsőséges hőmérséklet, röntgensugárzás, elektrosztatikusan töltött környezet és erős UV-sugárzás esetén is. Por- és vízálló kialakítása (IP57) biztosítja a kültéri használathoz szükséges megbízhatóságot kihívást jelentő körülmények között is.
Fájlmentő: Helyreállítja az elveszett fájlokat - Balszerencse esetén is elkerülheted a katasztrófát a Sony CFexpress Type A memóriakártyát vásárlók számára letölthető adatmentő szoftverrel. Ez az ingyenes szoftver képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint a szokásos formátumú, de sérült fénykép- és videofájlokat.
Media Scan Utility: Vizsgálja és felügyeli a memóriát - Idővel a flash memória elhasználódik, és alkalmatlanná válik az adatok megbízható tárolására. A Sony által biztosított Media Scan Utility minden alkalommal automatikusan megvizsgálja a CFexpress Type A memóriakártyádat, amikor a számítógépedhez csatlakoztatod, így értesülsz annak állapotáról, és időben intézkedhetsz. A Sony CFexpress Type A memóriakártyák vizsgálatához MRW-G2 kártyaolvasó szükséges.
CEAG80T.SYM

Adatlap

Garancia
5 év
Olvasási sebesség
800 MB/s
Írási sebesség
700 MB/s
Kapacitás
80 GB

Hasonló termékek