Raktáron
1 Év
garancia

SD/SDHC

SONY MRW-G2 CFexpress Type A / SD-kártyaolvasó

0 Review(s) 
USB-interfészen át optimalizálhatod a CFexpress Type A és SD UHS-II/UHS-I memóriakártyák nagy teljesítményét. Az USB 3.2 Gen 2 rendkívüli adatsebessége és a kompakt, könnyen hordozható kialakítás egyszerre kínál kényelmet és ugrásszerűen jobb munkafolyamatokat.
46 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Sony CFexpress Type A kártyákhoz optimalizálva - Használd ki maximálisan a Sony CFexpress Type A és SD-memóriakártyák lehetőségeit ezzel a nagy adatsebességű kártyaolvasóval. A kompakt forma és az USB-csatlakozó gyors adatátvitelt és adatmentést tesz lehetővé bárhol.
Támogatja a CFexpress Type A és az SD UHS-II/UHS-I memóriakártyákat - Egyetlen kártyaolvasó elegendő a CFexpress Type A memóriakártyákról és az SD-memóriakártyákról való adatátvitelhez.
Gyorsabb adatátvitel USB Type-C® kábelen át - USB 3.2 Gen 2-kompatibilitásával az MRW-G2 támogatja a SuperSpeed 10 Gb/s adatátviteli protokollt USB Type-C®- (ajánlott) és Type-A-kapcsolaton keresztül egyaránt. A csomagban nagy teljesítményhez tervezett kábel található mindkét kapcsolattípushoz, így a kompatibilis eszközök palettája széles.
Könnyen kezelhető - A kényelmesebb munkavégzés támogatása érdekében a süllyesztett kártyafoglalat alakja megakadályozza a kártya véletlen kiugrasztását, és az eszköz kapott egy adathozzáférési LED-et (amely világít, ha van behelyezve kártya, és villog, ha adathozzáférési művelet zajlik).
Kompakt és könnyen hordozható, kialakítása a hatékonyabb munkafolyamatokat szolgálja - Az MRW-G2 karcsú és könnyű kialakítása bármilyen zsebhez és táskához illik, így nagyszerű eszköz, ha nagy felbontású fájlokkal kell dolgozni útközben. Egyetlen kábeles összeköttetésen keresztül zajlik a nagy sebességű adatátvitel és a tápellátás.
SFM64T.SYM

Hasonló termékek