- 11 000 Ft
Raktáron
5 Év
garancia

SD/SDHC

SONY SF-M256T

0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült kártyák a legszélsőségesebb körülményeket is bírják. Sziklaszilárd megbízhatóság és nagy sebesség garantálja a cselekmények megörökítéséhez szükséges teljesítményt.
49 900 Ft
60 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
A világ legstrapabíróbb kártyája: 18-szor jobban ellenáll a hajlításnak - Az ultraerős műgyantából öntött SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyák tizennyolcszor ellenállóbbak a hajlítással szemben, mint az SD-szabvány. Ez az a keménység, amire számíthat.
IP68 – vízálló és porálló - SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyáink akár 72 órán át ellenállnak a behatásoknak 5 méter mélyen a víz alatt, és teljesen porállók. Teljes körű védelmet nyújtanak minden felvételi körülmény között.
Ütésálló: Ellenáll akár egy 5 méteres esésnek is - A sziklaszilárd anyagokból készült, egybeöntött SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyák ellenállnak akár egy 5 méteres esésnek is.
Gyors írási sebesség - Az akár 150 MB/s írási sebességnek köszönhetően hosszabb sorozatfelvételt készíthet nagy felbontású fényképekből, továbbá a puffermemória törlése is gyorsabb.
Borda és írásvédő kapcsoló nélküli kialakítás - Az új SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú SD-kártyák esetében már nincsenek meg a hagyományos SD-kártyáknál megszokott bordák és írásvédő kapcsolók, ugyanis ezen alkatrészek könnyen sérülnek, és ezáltal gátolhatják az írást.
A világ legkeményebb egybeöntött kialakítású kártyája - Az innovatív egybeöntött kialakításnak és a kimagaslóan tartós anyagoknak köszönhetően az SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyákkal minden profi fényképész és műkedvelő rálelhet az alkotáshoz szükséges békére és biztonságra, bárhol is dolgozzanak.
Villámgyors biztonsági mentés és adatátvitel - Szánjon több időt a fényképezésre és kevesebbet az adatátvitelre és a biztonsági mentésre. A rendkívül gyors, akár 277 MB/s olvasási sebességgel még a legnagyobb médiafájlokat is másodpercek alatt továbbíthatja számítógépére.
Nagyfelbontású, V60 sebességű videókra optimalizálva - Az SF-M sorozat TOUGH specifikációjú kártyái a V60 videosebesség-osztályt is támogatják a stabil 4K minőségű és nagy bitrátájú videofelvételek készítéséhez. Ideális bármilyen nagyfelbontású videók készítéséhez.
Olvassa és figyeli a memóriát - Az idő múlásával az SD-kártyák memóriája elhasználódik, és az adatrögzítés megbízhatatlanná válik. Az SD Scan segédprogram automatikusan átvizsgálja SD-kártyája memóriáját, tájékoztatást nyújt annak állapotáról, így Ön időben cselekedhet, mielőtt a kártya elérné az életciklusa végét. Ingyenesen letölthető.
Elveszett fájlok helyreállítása - Soha nem kell félnie. Még akkor is elkerülheti a katasztrófát, ha rosszra fordulnak a dolgok, ugyanis a letölthető mentőszoftverrel visszaállíthatja a véletlenül törölt fotókat és videofájlokat, illetve azon fájlokat, amelyek nem játszhatók le. Ingyenesen letölthető.
SFM256T.SYM

Adatlap

Garancia
5 év
Olvasási sebesség
277 MB/s
Írási sebesség
150 MB/s
Kapacitás
256 GB

Hasonló termékek