Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

OLED Android 4K TV

SONY XR-65A90J 4K HDR Google OLED TV

0 Review(s) 
Minden eddiginél jobb OLED-tévé a forradalmian új Cognitive Processor XR™ technológiával. Páratlan kontraszt, extrém fények és tiszta fekete árnyalatok egy magával ragadó, letisztult kivitellel.
949 900 Ft
 
55" 65" 83"
 
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
XR Picture - Lélegzetelállító kontrasztot élvezhetsz az eddigi legjobb OLED-tévénk jóvoltából, amely kellő mélységű, természetes és valósághű képeket szolgáltat. Forradalmian új processzora az emberi perspektívához hasonló elemzést végez és több százezer részlet optimalizálását végzi el egy szempillantás alatt. Egyedi OLED-panelünkkel ötvözve ez a technológia tiszta fekete árnyalatokat és minden eddiginél fényesebb képeket szolgáltat.
XR Contrast - A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR OLED Contrast Pro nagyobb csúcsokat produkál a fényeknél és mélyebb feketét ad az árnyékokban – többé nem nyeli el a részleteket az árnyék vagy a beégő csúcsfények.
XR OLED Contrast Pro - Az XR OLED Contrast Pro az emberi perspektíva szerinti elemzést végez, erősítve a színt és a kontrasztot a fényes területeknél, így olyan kivételes szintű kontrasztot tapasztalhatsz a tiszta fekete és a csúcsfények között, amelyet mostanáig nem lehetett megvalósítani. A képek teljesen valósághű mélységet adnak vissza a téma és a háttér között. A részletek élesen körülhatároltak, még a sötét árnyékoknál, illetve a becsillanó területeknél is.
XR Colour - Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR™ segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.
XR Triluminos Pro™ - A Cognitive Processor XR technológiánk jóvoltából ez a televízió az emberek által szépnek érzékelt módon adja vissza a színeket. Gazdagabb tónusokkal és telítettséggel rendelkező, szélesebb színpalettát és természetes árnyalatokat, precíz részleteket érzékelhetsz még a sötét jeleneteknél is.
XR HDR Remaster - Az XR HDR Remaster funkcióval ez a televízió észlelni tud minden objektumot a képernyőn, majd a színek elemzésével és a kontraszt módosításával még valósághűbb képeket ad vissza. A BRAVIA XR™ által kínált objektumalapú feldolgozás újabb szintre emeli a precizitást, többek között a színárnyalat, a telítettség, a fényerő, a mozgásvektor és a sávszélesség beállításával. Mindennek köszönhetően hihetetlenül valósághű jelenetek jönnek létre nagyobb mélységekkel, valóságos textúrákkal és természetes színekkel.
XR Clarity - Bármilyen tartalom vagy forrás esetén, 4K-hoz közeli felbontást kapsz az XR 4K-minőségjavítással. Cognitive Processor XR technológiánk felméri az adatokat, intelligensen visszaadva az elveszett textúrákat a valósághű képekhez. Láthatod az állatok szőrének részleteit és a legapróbb sziklaéleket is.
XR 4K-minőségjavítás - A Cognitive Processor XR technológiánkkal fémjelzett televízió a 2K jeleket közel 4K-minőségűvé varázsolja a hihetetlenül valósághű, magával ragadó megtekintési élményért. Az XR 4K-minőségjavítás hatalmas adatmennyiséghez fér hozzá, és ezek feldolgozásával és a jelenetekben észlelt minták elemzésével visszaadja a legfinomabb részleteket is.
4K XR Super Resolution - Az XR Super Resolution technológia észleli az egyes objektumokat a képen, és valósághű textúrákat ad vissza a képernyőn. BRAVIA XR processzorunk az adatok precíz elemzésével és feldolgozásával biztosít 4K képeket, a Full HD-hoz képest négyszer jobb felbontással, valósághű részletekkel és textúrával gazdagítva a jeleneteket.
4K XR Smoothing - Az XR Smoothing lágy és természetes 4K képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül. A jelenetek több ezernyi tónussal, árnyalattal és gradációval, hihetetlenül valósághűen jelennek meg.
XR Motion - A sportok és pörgős filmek nézése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít elmosódásmentes, fényes és tiszta képeket a mozgásos képekhez.
XR Motion Clarity - A sok millió külön szabályozott pixelből összeállított képen minden éles és tiszta az OLED-tévéken. Az OLED XR Motion Clarity™ technológiánkkal pedig még a legpörgősebb akció is elmosódásmentes lesz. A mozgóképek precíz vezérlése minimálisra csökkenti az elmosódottságot, így a kép valósághű marad és kevesebb fényerőt veszít az akciódús jeleneteknél.
4K/120 képkocka/mp - A BRAVIA jóvoltából uralhatod a csúcstechnológiát. A HDMI2.1 technológiával 120 képkocka/másodperces sebesség érhető el a kompatibilis játékoknál, így előnybe kerülsz a lövéseknél, a sportokban és a nagy teljesítményű játékoknál, ahol pörögnek a képernyőn megjelenő azonnali akciók. Abszolút zökkenőmentes játékélményben lesz részed a kevesebb, mint 8,5 mp-es jelbemeneti késésnek köszönhetően 4K/120 képkocka/mp mellett és a külön erre a célra szolgáló Játék módban.
XR hangpozicionálás - Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR 4K OLED-tévé képernyője a hangsugárzó, így a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény.
Acoustic Surface Audio+- Az Acoustic Surface Audio+ technológiánk segítségével a hang közvetlenül a képernyő közepéből érkezik: a tévé hátulján található vezérlők rezegnek, és a képpel együtt mozgó hangot képeznek. Mivel a hang követi az akciót, valósághűbb hangzást élvezhetsz rendkívül tiszta és természetes párbeszédekkel a készülék nagyméretű mozgatóelemei jóvoltából. A bal és jobb oldali mélynyomók erőteljes basszust szolgáltatnak, így magával ragadó moziélményben lehet részed otthon.
XR Surround - A BRAVIA XR jóvoltából bármely nézett tartalom megkapja a surround hangzást. Az XR Surround oldalirányból és vertikálisan hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D hangzást.
XR65A90JAEP

Adatlap

Képernyőméret (cm/inch)
165 / 65
Felbontás
3840 x 2160 pixel
HDR kompatibilitás
DolbyVision - HDR10 - HLG
Kép tisztaságáért felelős processzor
XR 4K-minőségjavítás, XR Super Resolution, Dual database processing
Mozgásjavítás
XR Motion Clarity, Automata mód
Képfeldolgozásért felelős processzor
Cognitive Processor XR
Színjavítás
XR Triluminos Pro, XR Smoothing, Live Colour™ technológia
Kontrasztjavítás
OLED XR Contrast Pro
LED-háttérfény
OLED
Android TV
Android 10.0
Apple Homekit
igen
Apple Airplay
igen
NETFLIX
igen
YouTube
igen
Képernyőtükrözés
Wi-Fi® Direct
TV Side View
igen
WiFi
beépített, tanúsítvány 802.11a/b/g/n/ac
Wi-Fi® Direct
igen
Bluetooth
igen, sztereó hang támogatással
Webböngésző
igen
USB HDD felvétel
igen
USB media player
kép / zene / film
3D
nem
Hangformátum támogatás
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Dolby AC-4 - DTS
Hangszórók teljesítménye
20 + 20 + 10 + 10 watt
Hangrendszer
Acoustic Surface™ Audio+ technológia, ClearAudio+
Hangsugárzó-konfiguráció
2 db működtetőelem, 2 db mélynyomó
24p True Cinema™
igen
Képarány / Nézőszög
16:9 / 178 fok
Kép és Kép (PAP)
nem
Kép a képben (PIP)
nem
VESA-kompatibilitás
300 x 300 mm
i-Manual
igen
HDMI bemenet
4 db (1 ARC képes)
HDCP
HDCP 2.3 (HDMI™1/2/3/4)
HDMI 2.1 jellemzői és funkciói
4K120 / eARC / VRR* / ALLM *A VRR egy később várható firmware-frissítés után válik elérhetővé.
HDMI-CEC
igen
HDMI Audio Return Channel (ARC)
Igen (eARC/ARC)
Kompozit videobemenet
1 db 3,5 jack
Komponens videobemenet
nincs
IF csatlakozóbemenet
2 db
RF csatlakozóbemenet
1 db
SCART bemenet
nincs
Ethernet bemenet
igen
USB-bemenet
1 db USB 3.0 (max. 0.9 A) - 2 db USB 2.0 (max. 0.5 A)
Fejhallgató kimenet
Csak 3 pólusú 3,5 sztereó mini-jack dugaszt támogat
Digitális hangkimenet
1 db (optikai)
CI+ modul fogadása
igen
Digitális műholdas tuner
DVB-S/S2
Digitális kábel tuner
DVB-C
Digitális földfelszíni tuner
DVB-T/T2
Teljesítményfelvétel
138 kWh/1000 h
Tv méretek állvánnyal (Sz x Ma x Mé)
1502 x 834 x 317 mm
Tv méretek állvány nélkül (Sz x Ma x Mé)
1444 x 833 x 41 mm
Asztali állvány szélessége (mm)
normál pozíció: kb. 1502 mm, hangprojektoros pczíció: kb. 1365 mm
Tömeg asztali állvány nélkül / állvánnyal
22,5 / na. kg