- 20 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

MP3 lejátszók

SONY WF-SP900 fekete

0 Review(s) 
Élvezze a zenét ott is, ahol korábban soha. A zajszűrő technológia kiszűri a környezeti zajokat, a környezeti hang üzemmóddal úgy élvezheti a zenét, hogy közben hallja a környezet hangjait is.
69 900 Ft
89 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Streamelés BLUETOOTH® technológiával - Kézi csatlakozás BLUETOOTH® technológiával vagy érintéses NFC™-kapcsolat a tokon.


4 GB belső tárhely - Akár 920 zeneszámot* képes tárolni a 4 GB belső tárhelyen. *MP3-fájlokhoz (128 kbps).


Vízálló még tengervízben is A WF-SP900 fejhallgató szereti a vizet; IPX5/8 vízállósági besorolásával édes és sós vízben is merülhet vele akár 2 m mélységig, 30 percig. A töltőtok nem vízálló, nincs IP-besorolása.


Nyak körüli tartókábel - A WF-SP900 nyak körüli tartókábelt kapott, így a vízben is nyugodtan viselheti.


Fülilleszték úszáshoz - A vízbe indulva használja a vízhatlanul illeszkedő úszófülbetéteket.


Porvédett - Porálló IP6X kialakításával a WF-SP900 mindenre kész.


Akár 12 órányi akkumulátoros üzemidő BLUETOOTH® csatlakozáson keresztül töltőtokkal - Teljes feltöltését követően a fejhallgató 3 órányi zenehallgatást tesz lehetővé BLUETOOTH®-kapcsolaton keresztül. A hordtok további három teljes feltöltésnyi energiát tárol, így akár 12 órányi lejátszásra is van mód.


Érintéssel és gombbal vezérelhető - A bal oldali fülilleszték dupla koppintásával csökkentheti a hangerőt, a jobb oldali dupla koppintásával pedig növelheti. A bal oldali gomb egyszeri megnyomásával a Környezeti hang üzemmódot, kétszeri megnyomásával pedig a „Quick Sound Settings” beállításokat kapcsolhatja be és ki. A jobb oldali gombbal indíthatja és szüneteltetheti a lejátszást, a következő zeneszámra ugorhat, visszatekerheti a zenét, hívást fogadhat, hosszan megnyomva elindíthatja a hangutasításos segédfunkciót stb.


A hangutasításos segédfunkció elindítása - A Google™, illetve a Siri alkalmazást a fejhallgató egyik gombjának hosszan tartó megnyomásával indíthatja el.


Akár 21 órányi akkumulátoros üzemidő belső tárhelyes lejátszás és töltőtok esetén - A 4 GB-os saját tárhelyre mentett zenét alkalmanként akár 6 órán át is hallgathatja. A hordtok további három teljes feltöltésnyi energiát tárol, így akár 21 órányi lejátszásra is van mód.


WFSP900B.CE7

Adatlap

Memória
4 Gb
Akkumulátor
Li-Ion akkumulátor
Bluetooth
igen
NFC
igen
Tartozékok
Töltőtok - USB Tpye-C kábel (15 cm)
Zajszűrés funkció
nem
Lejátszott formátumok
AAC - FLAC - MP3 - WAV - WMA
Beépített mikrofon
igen
Rádió
nem

Hasonló termékek