- 15 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

MP3 lejátszók

SONY NW-A105 kék

0 Review(s) 
Android™-támogatású, Wi-Fi-n keresztüli közvetlen letöltést és streamelést kínáló, szemet gyönyörködtető NW-A105 minden eleme a zene élményét szolgálja, ahogyan Ön szeretné.
104 900 Ft
119 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával - Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.
High-Resolution Audio hangzás, vezeték nélkül - Élvezze a nagy felbontású hanggal rendelkező, kiváló minőségű zenét, a csúcsminőséget képviselő, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámát kiváló minőségben hallhatja.
Az S-Master HX™ maximális minőségű, High-Resolution Audio hangzást biztosít - A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.
DSEE HX™ - A hangfeljavítást tovább fokozza új DSEE HX™ processzorunk, amely intelligensen felismeri a hangszerelést, az énekhangokat és a zenei stílust. Ezeket és a hang relatív energiáját azonosítva pontosan rekonstruálni tudja a digitális tömörítés során elveszett hangállományt, így abszolút valósághű élményt biztosít a tömörített formátumok esetén is. A DSEE HX processzor akár zenestreamelés során is működik.
Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez - Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) és a vezeték nélküli Bluetooth® technológia gyors és egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis eszközét az NW-A100 sorozat egyik készülékéhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el a streamelést. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.
LDAC™ és aptX™ HD audió kompatibilitással. DSD-lejátszás - Az NW-A100 kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatja magát a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.
Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért - A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.
Optimalizált áramköri elrendezés - A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.
Filmkondenzátor - Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 készüléket a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.
„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás - A felületszerelt „Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.
Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért - Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-A100 áramkörét az akkumulátorral.
Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez - Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis NW-A100 még több módot kínál a zenehallgatásra. Élvezze kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkman készüléken, vagy számítógépre csatlakozva böngésszen zenei gyűjteményében.
Type-C™ port - Az NW-A100 készülék USB Type-C™ porttal rendelkezik, így még könnyebb a csatlakoztatás számos különféle eszközhöz.
Még több zenét tárolhat a microSD-kártyanyílásnak köszönhetően - Az NW-A100 eleve nagy memóriája microSD-kártyával még tovább bővíthető – csak helyezzen be egyet a kártyanyílásba, és útközben szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenei gyűjteményeket hallgathat.
Vinyl Processor - Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.
Akár 26 órányi akkumulátorkapacitás - Teljes feltöltöttség mellett akár 26 órán keresztül hallgathat zenét, ha 128 kb/s jelátviteli sebességű MP3 fájlokat játszik le. Ez ideális megoldás a napi ingázás közben, vagy bármikor, amikor elmegy otthonról.

MQA™-fájlok lejátszása és dekódolása - Az NW-A100 képes dekódolni és lejátszani MQA™-fájlokat is, így még több veszteségmentes minőségű zenét hallgathat.
NWA105L.CEW

Adatlap

Memória
16 Gb - bővíthető: MicroSD memóriakártyával
Érintőképernyő
igen
Akkumulátor
Li-Ion akkumulátor
Operációs rendszer
Android 9.0 Pie
USB C Type
igen
LDAC
igen
WiFi
igen
Bluetooth
Bluetooth® 5.0
NFC
igen
Tartozékok
USB kábel
Zajszűrés funkció
igen
Súly (gramm)
103
Lejátszott formátumok
AAC - AIFF - AIFF - ALAC - DSD - FLAC - HE-AAC - MP3 - MP4 - PCM - WAV - WMA
Fémház
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
55,9 x 98,9 x 11 mm
Kijelző típusa
TFT
Hi-Res Audió
igen
Képernyő felbontása
1280 x 720
Rádió
nem

Hasonló termékek