- 10 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

MP3 lejátszók

SONY NW-A55L fekete

0 Review(s) 
Prémiumkategóriás kivitelével az NW-A55 hihetetlen nagy felbontású hangzást nyújt, melyet a DSEE HX hangfeljavítás és a Vinyl Processor tesz teljessé.
69 900 Ft
79 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával - Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.
Az új DSEE HX MI elemzi a zeneszámok típusát - A hangfeljavítást még tovább fokozza új DSEE HX processzorunk, amely intelligensen felismeri a hangszerelést és a zenei stílust. A különféle hangszerek – köztük az emberi hang – valósághű és életteli jellegét a magas frekvenciájú felharmonikusok szabják meg. A hangszerek és a hangzás relatív energiájának azonosításán keresztül fejlett DSEE HX processzorunk képes pontosan újraalkotni a digitális tömörítés során elveszett hangzást, így minőségi élményt nyújt erősen tömörített hangformátumok esetében is.
Az S-Master HX™ maximális minőségű, nagy felbontású hangzást biztosít - A nagy felbontású hangzáshoz optimalizált S-Master HX™ erősítő csökkenti a torzítást és a zajt, hallhatóvá téve a zene összes finom részletét.
Szilárd, alumíniumból készült keret - A kiváló minőségű, alumíniumból készült keret rendkívüli szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.
Továbbfejlesztett gombok - Az NW-A50 intuitív oldalgombjaival könnyedén kezelheti a zenelejátszást. A lejátszás/szünet, a zeneszámválasztás és a hangerőszabályzás gombjai az oldalpanelen találhatók, formájuk és elhelyezésük pedig egyszerű kezelhetőséget biztosítanak, akár pusztán tapintás alapján is.
Prémium, minőségi, ólommentes forrasztóanyag aranytartalommal - A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében új, kiváló minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-A50 áramkörét az akkumulátorral. Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről.
Aranybevonatú áramköri lap az erőteljes basszusért - Az NW-A50 alaplemeze és érintkező rugói, melyek összekötik az áramköri lapot az alumíniumból készült kerettel, aranybevonatot kaptak. Az eredmény erőteljes basszus és tiszta középtartomány.
LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához - Élvezze a zenét CD-nél jobb minőségben vezeték nélküli LDAC™ hangátvitellel. Az LDAC hagyományos, vezeték nélküli BLUETOOTH® csatlakozást használ, de akár 990 kbps sebességű adatátvitelre is képes, ami más hangprofiloknak mintegy háromszorosa. Az eredmény egy javított, vezeték nélküli hangzás, ami sokkal közelebb áll a művész szándékaihoz.
A digitális zajszűrésnek köszönhetően arra koncentrálhat, amire igazán szeretne - Ha az NW-A50 sorozatot kompatibilis IER-NW500N/NE fejhallgatóval használja, a digitális zajszűréssel csökkenthető a környezeti zajok hangereje. A fejhallgatóba épített mikrofonok a digitális zajszűrő motorral együttműködve kioltják a nem kívánatos hangokat. Fülhallgató nem tartozék! A digitális zajszűrés és a környezeti hang üzemmód csak akkor aktiválható, ha az NW-A50 készüléket az IER-NW500N/NE fejhallgatóval használja. A vásárolt típustól és az országtól függően az IER-NW500N fejhallgatóhoz NW-A50 is járhat.
NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz - Az NFC™ (rövid hatótávolságú kommunikáció) és a BLUETOOTH® technológia gyorssá és egyszerűvé teszi a kapcsolódást a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC™-kompatibilis eszközét az NW-A50 készülékhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el a streamelést.
Hallgassa tovább az akár 45 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően - Tökéletes választás munkába járáshoz, illetve zenehallgatáshoz egész nap, hiszen a teljesen feltöltött készülékkel akár 45 órán át hallgathat zenét.
BLUETOOTH®-vevőegység üzemmód – hogy jól szóljon a zene - Zenét streamelhet az NW-A50 segítségével Bluetooth® és okostelefonos kapcsolaton keresztül, és minden zeneszámnak NW-A50 lökést adhat. Kedvenc zeneszámai még jobban szólnak a digitális-analóg átalakításnak és a DSEE HX feljavításnak, valamint a Vinyl Processornak és a hangszínszabályzónak köszönhetően.
Az USB DAC funkció révén a számítógépről lejátszott zene hangzása még jobb - Az NW-A50 sorozatot USB DAC-ként (digitális-analóg konverter) is használhatja, ha párosítja egy PC-vel vagy Mac számítógéppel. Ha a tartozék USB-kábellel csatlakoztatja és aktiválja, az NW-A50 átveszi a számítógép szokásos hangfeldolgozási feladatait, és saját feltuningolt hardverével végzi el azokat. Akár otthonában, akár az irodában, akár egy kávézóban vagy munkába menet, mostantól mindig prémium hangminőségben lehet része.
Hangszínszabályzó-előbeállítások és egyéni szintek - Az NW-A50 többféle hangszínszabályzó-előbeállítással biztosítja az éppen hallgatott zene kategóriájának megfelelő, valósághű hangszínt és hangzást. Az egyéni szintek beállításával pedig saját hangszínbeállításokat is létrehozhat.
Még több zenét tárolhat a microSD-kártyanyílásnak köszönhetően - Az NW-A50 memóriája microSD-kártyával még tovább bővíthető – csak helyezzen be egyet a kártyanyílásba, és útközben szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenei gyűjteményeket hallgathat. A Micro SD-kártya nem része a csomagnak.
Vinyl Processor - Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.
Lejátszási képernyő és lejátszási listák elnevezése a felhasználói felületen - Az NW-A50 intuitív felhasználói felülete segítségével egyszerűen játszhat le, kereshet, pörgethet előre és játszhat vissza zeneszámokat. A lejátszási képernyőn lévő beállításokkal könnyedén létrehozhat és elnevezhet lejátszási listákat, és úgy hallgathatja a kedvenc számait, ahogy szeretné.
NWA55LB.CEW

Adatlap

Memória
16 Gb - bővíthető: MicroSD memóriakártyával
USB 2.0
igen
Érintőképernyő
igen
Akkumulátor
Li-Ion akkumulátor
LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
igen
Tartozékok
USB kábel
Zajszűrés funkció
igen
Súly (gramm)
99
Lejátszott formátumok
AAC - AIFF - AIFF - ALAC - DSD - FLAC - HE-AAC - MP3 - MP4 - PCM - WAV - WMA
Fémház
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
55,7 x 97,3 x 10,8 mm
Kijelző típusa
TFT
Hi-Res Audió
igen
Képernyő felbontása
800 x 480
Rádió
nem

Hasonló termékek