- 1 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Mikrofon

SONY ECM-LV1

0 Review(s) 
Kiváló minőségű digitális hang diszkrét formatervvel. Az ECM-LV1 egy sokoldalú Lavalier mikrofon különböző helyzetekhez és alkalmazásokhoz. Különféle elektronikus eszközökkel képes együttműködni, diszkrét formatervének köszönhetően pedig közel lehet a beszélő szájához az optimális hangfelvétel érdekében.
12 990 Ft
13 990 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Tiszta, nagy terjedelmű jelfelvétel és sztereó hang - Az egység gömbkarakterisztikájú mikrofonkapszulája lehetővé teszi, hogy a mikrofon minden hangot rögzítsen, bármilyen irányból, így nem kell aggódnod annak célzása miatt. Formaterve segít a beszélő szájához közel helyezni, így a sztereó hangfelvétel tiszta és jó minőségű.
Sokoldalúság és széles körű kompatibilitás - Az ECM-LV1 nem csak fényképezőgépekkel és videokamerákkal, hanem más elektronikus eszközökkel is képes együttműködni. Könnyedén csatlakoztatható 3,5 mm-es sztereó mini jack aljzattal szerelt számítógéphez vagy digitális diktafonhoz is.
360 fokban elfordítható rögzítőelem a tetszőleges rögzítési irányhoz - A rugalmasság és a kényelem fokozása érdekében 360 fokban elforgatható rögzítőelemet kapott, amelynek köszönhetően sokféle irányítottsággal lehet rögzíteni. A rögzítőelem lehet például vízszintes egy nyakkendőn, illetve függőlegesen ing- vagy zakózseben – bármilyen ruhaneműnek megfelelően alakítható.
Kompakt és diszkrét kialakítás - Az egyszerű, fekete színű miniatűr mikrofon szinte láthatatlan, ha ruházatra van erősítve. Kis méretű, könnyen hordozható eszköz: hossza mindössze 32 mm, átmérője 11 mm.
Szélfogó a kültéri felvételek szélzajának minimalizálásához - A mellékelt szélfogó segít csökkenteni a szél és a levegővétel zaját. Szeles napokon is bízhatsz abban, hogy a kültéren rögzített hangfelvételek tiszták maradnak.
Akkumulátor nélküli hangrögzítés - Az ECM-LV1 csatlakozáson keresztüli tápellátásával nem igényel akkumulátort. Ha csatlakozáson keresztüli tápellátást biztosító eszközzel használod, a mikrofon képes a csatlakozón át érkező tápellátással üzemelni.
ECMLV1.SYU

Hasonló termékek