- 16 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
2 Év
garancia
test

Mikrofon

SONY ECM-B1M

Szuperirányítottság egy kompakt mikrofonban

0 Review(s) 
Nyolc nagyteljesítményű mikrofonegység működik párhuzamosan egy újonnan kifejlesztett irányítottsugárzás-algoritmussal, így biztosítva a kivételesen pontos irányíthatóságot, amely hatékonyan szűri ki a középtengelyen kívülről érkező hangokat. Mindez egy rendkívül kompakt mikrofonban kapott helyet, amely csupán 99,3 mm hosszú.
119 900 Ft
135 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Három irányíthatósági mód: A továbbfejlesztett digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően egyazon sokoldalú mikrofonon három különböző irányítottsági minta közül lehet választani: szuperirányított, egyirányú, és 360 fokos opciók állnak rendelkezésre.
Szuperirányítottság egy kompakt mikrofonban - Nyolc nagyteljesítményű mikrofonegység működik párhuzamosan egy újonnan kifejlesztett irányítottsugárzás-algoritmussal, így biztosítva a kivételesen pontos irányíthatóságot, amely hatékonyan szűri ki a középtengelyen kívülről érkező hangokat. Mindez egy rendkívül kompakt mikrofonban kapott helyet, amely csupán 99,3 mm hosszú.
Nagyszerű hangzás csekély zajjal - Beépített digitális audiointerfésszel rendelkező, kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatán keresztül csatlakoztatva az audiojel közvetlenül, digitális formában jut a fényképezőgépbe, így nem lép fel jelromlás. Egy egyszerű kapcsoló kompatibilitást biztosít analóg interfészt használó fényképezőgépek széles körével is.
Mechanikai zajcsillapítás - A továbbfejlesztett rázkódás- és rezgéselnyelő kialakítás hatékonyan minimalizálja az olyan alacsony frekvenciájú vagy a kezelés eredményezte zajokat, amelyek ronthatják az hangminőséget. A csatlakozókábelek mellőzéséből kifolyólag a kábeleken és csatlakozókon keresztül sem juthat mechanikus úton zaj a mikrofonba.
Hatékony szűrés a tiszta hangzásért - A mikrofon a digitális jelfeldolgozás útján egy, a szubszonikus zajokat is kiszűrő zajcsökkentő szűrővel is el lett látva, így maximalizálva a hangminőséget a felvételkészítés során, ami egyben az összetett utófeldolgozás szükségességét is csökkenti.
Vezeték nélküli kapcsolat - Egyszerűen csatlakoztassa a mikrofont egy kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatához, így az közvetlen a csatlakoztatott eszközről kap áramot és audiocsatlakozást, anélkül, hogy szükség lenne további kábelekre vagy akkumulátorra. A Sony multifunkciós aljzata intelligens csatlakoztatási és vezérlési lehetőséget biztosít számos különböző tartozékhoz, maximális rugalmasságot és mobilitás garantálva az α-rendszerekkel történő fényképezéshez.
Alapvető vezérlők - A felvételszint-szabályozás, az analóg kimenet, amely számos kamerával biztosít kompatibilitást, és az optimális jelszint beállítását megkönnyítő csillapító mind fokozzák a mikrofon sokoldalúságát. Az ilyen szintű vezérelhetőség nagyban hozzájárul a zökkenőmentes, gondtalan utómunkálatokhoz.
A szélfogó a készlet tartozéka - Az ECM-B1M egy olyan szőrös szélfogóval lett ellátva, amely a kültéri felvételkészítés közben is csökkenti a szél által keltett zajokat.
Kompatibilitással kapcsolatos információ: Ugrás a támogatási oldalra
A fényképezőgép nem tartozék!
ECMB1M.SYU

Hasonló termékek