- 23 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
1 Év
garancia

Markolat

SONY VG-C3EM

0 Review(s) 

Függőleges markolat ILCE-7RM3, 7M3 és ILCE-9-hez! Portré vagy tájkép, élvezze a biztonságosabb fogást és a stabil fotózási lehetőséget készülékével.

109 900 Ft
132 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Egyformán használható függőleges és vízszintes helyzetben - A VG-C3EM vázkialakítása szinte egyformán jól kezelhetővé teszi a fényképezőgépet függőleges és vízszintes helyzetben, ugyanis a rajta található gombok és vezérlőelemek elrendezése nagyon hasonlít a fényképezőgép hátoldalán található elemekével. Például a függőleges markolaton többes választó is található az AF-pont kiválasztásához.


Az α9 vázával azonos markolatforma a biztos fogás érdekében - A VG-C3EM az α9 vázával megegyező markolatformát kínál, így biztos – gyakorlatilag a vízszintes helyzettel azonos – fogást nyújt a függőleges fotózáshoz.


Közel 2-szeres kitartás - A VG-C3EM függőleges markolatban két NP-FZ100 akkumulátornak van helye. A fényképezőgép LCD-kijelzőjén a töltésjelzőn megtekintheti az éppen használt akkumulátor százalékos töltöttségét (1%-os pontossággal). Ha az egyik akkumulátor lemerül, a fényképezőgép automatikusan a másik akkumulátorra vált a folyamatos működés érdekében.


Kiemelt figyelem a por- és nedvességállóságra* - Hatékony por- és nedvességálló tömítést* kapott minden gomb és vezérlőelem, valamint az összes csatlakozó és érintkező – mostoha körülmények közötti használathoz. *A por- és nedvességálló kialakítás nem biztosít teljes védelmet a fényképezőgépváz számára a por és nedvesség behatolása ellen.


USB-s töltés a fényképezőgép-vázon keresztül - A függőleges markolatban található akkumulátorokat a fényképezőgép USB-portján keresztül is töltheti anélkül, hogy a markolatot le kéne választani a vázról.


Kifejezetten merev magnézium külső - Az α9 anyagával azonos magnéziumötvözetnek köszönhetően a markolat kifejezetten merev és könnyű.


Értesítés - Ez az egység és az LA-EA2 / EA4 közgyűrű együttes alkalmazása nem támogatott. Ha egyszerre használja a két eszközt, az egység és az objektívközgyűrű közti távolság annyira kicsi, hogy nehéz megtartani a markolatot.


A fényképezőgép nem tartozék!


VGC3EM.SYU

Hasonló termékek