- 37 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

Markolat

SONY VG-C4EM

Függőleges markolat az α9 II és α7R IV készülékekhez

0 Review(s) 
Függőleges markolat α7R IV fényképezőgéphez. Portré vagy tájkép, élvezze a biztonságosabb fogást és a stabil fotózási lehetőséget készülékével.
129 900 Ft
166 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!


Határozott és biztos fogás - A markolat zseniális kialakításának köszönhetően stabilan tarthatja a fényképezőgépet. A függőleges markolat segítségével könnyen és élvezettel fotózhat akár vízszintesen, akár függőlegesen tartott fényképezőgéppel, így egyszerűbben összpontosíthat a témára és a kompozícióra.


A hasznos működési időtartam kétszeresére nőtt - A VG-C4EM egy vagy két NP-FZ100 akkumulátor tárolására képes. Két akkumulátor használata esetén a fényképezőgép közel kétszer annyi ideig működik, mint egy akkumulátorral. A fennmaradó akkumulátortöltöttség az LCD kijelzőn látható, 1%-os pontossággal. Ha az egyik akkumulátor lemerül, a fényképezőgép automatikusan átvált a másikra, így a működés folyamatos marad.


Könnyű, mégis strapabíró váz magnéziumötvözetből - A VG-C4EM külseje ugyanolyan magnéziumötvözetből készül, mint az α7R IV fényképezőgép váza, így ugyanazt a merevséget is kínálja, miközben az össztömege és térfogata minimális maradt.


Akkumulátorok töltése vagy tápellátás USB-aljzaton keresztül* - A függőleges markolatban található akkumulátorok töltése a fényképezőgép USB-portján keresztül történik, a markolat leválasztása nélkül. Hosszabb fotózásoknál az akkumulátor mellett további energiát lehet biztosítani közvetlenül a fényképezőgép számára annak USB-portján* keresztül akár hordozható akkumulátorról, akár hálózati adapterről. *A töltés és az áramleadás folyamata nem történhet párhuzamosan.


Megbízható por-/nedvességállóság* - A fényképezőgép-markolat a fényképezőgép vázán is használt tömítőanyaggal készül, így biztosan por- és nedvességálló. Ez tovább javítja a fényképezőgép-rendszer megbízhatóságát. *Nincs garancia arra, hogy a 100%-os por- és nedvességállóság.


Értesítés - Ez az egység és az LA-EA2 / EA4 közgyűrű együttes alkalmazása nem támogatott. Ha egyszerre használja a két eszközt, az egység és az objektívközgyűrű közti távolság annyira kicsi, hogy nehéz megtartani a markolatot.


A fényképezőgép és az objektív nem tartozék!


VGC4EM.SYU

Hasonló termékek  

Has no content to show!