- 5 000 Ft
1 Év
garancia

Lemezjátszó

SONY PS-LX310BT

0 Review(s) 
A PS-LX310BT zenelejátszóval tiszta, természetes hangzásban gyönyörködhet – akár a kedvenc albumát hallgatja, akár nagyszerű újrakiadást oszt meg a családjával
64 900 Ft
69 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Eredeti bakelitlemezes hangzás. Új, vezeték nélküli szabadság. - Fedezze fel újra az időtlen bakelitélményt egyszerű vezérléssel és stabil BLUETOOTH®-os csatlakoztatási lehetőséggel. A PS-LX310BT zenelejátszóval tiszta, természetes hangzásban gyönyörködhet – akár a kedvenc albumát hallgatja, akár nagyszerű újrakiadást oszt meg a családjával.


Bakelitlemez vezeték nélkül - Mostantól a vezeték nélküli technológia minden kényelme mellett élvezheti bakelitgyűjteményét. A BLUETOOTH® technológiával csatlakoztatva vezeték nélküli hangsugárzón, illetve fejhallgatón is hallgathatja kedvenc felvételeit.


Azonnal kezdődhet a lemezek forgatása - Egyszerűen csatlakoztathatja BLUETOOTH®-eszközeit23 a vezetékek nélküli zenehallgatáshoz, illetve a beépített kimeneten át közvetlenül csatlakoztathatja a hangrendszeréhez. Bármelyiket is választja, gyorsan és egyszerűen beállíthatja a lejátszót, és indíthatja a zenelejátszást.


Új hangszedőkar a minőségi hangzásért - Új, egyenes kialakításának és masszív alumíniumszerkezetének köszönhetően a hangszedő kar kiválóan követi a hangrovátkákat a stabil lejátszás, a részletgazdag és tiszta hangzás, valamint az erőteljes basszus érdekében.


Egylépéses automatikus lejátszás - Az „Egylépéses, teljesen automatikus lejátszás” funkciónak köszönhetően a lemezjátszó automatikusan ereszti le a hangszedőkart, találja meg a barázdát, és küldi a zenét a párosított BLUETOOTH®-eszközre. Ha pedig a felvétel végére ér, nyugodtan hátradőlhet, a hangszedőkar automatikusan visszatér az alaphelyzetébe.


Hozzon ki még többet zenei gyűjteményéből - A lehető legtöbbet szeretné kihozni bakelitlemezéből? Állítsa az erősítés kapcsolóját a felvétel hangerejének megfelelőre, hogy a lehető legjobban, torzításmentesen hallgathassa zeneszámait.


Alumínium forgótányér a mozgás közbeni stabilitásért - A lemezjátszó szíjhajtásos mechanikát és alumíniumöntvény forgótányért kapott. Masszív, mégis könnyű – a forgótányér forgás közbe is stabil marad a tisztább zenelejátszás érdekében.


Olyan jól szól, mint ahogy kinéz - Akár hálószobai bensőséges zenehallgatásra szolgál, akár a nappali dísze, a lemezjátszó minimalista formaterve és fényes, jó tapintású felülete szervesen illeszkedik a térbe, és beemeli a hanglemezeket az otthona szívébe.


Vastag porvédő a hibátlan hangmagasságú lejátszáshoz - Vastagabb porvédő csillapítja a hangsugárzók akusztikus nyomását a nagyobb stabilitás és a kisebb torzítás érdekében. Ezt el is lehet távolítani, azaz saját igényeinek megfelelően hallgathatja a zenét.


Alkalmazkodik a választásaihoz - Ideje lejátszani egy klasszikus zeneszámot? A 45 ford/perc adaptert a tányér mögötti helyére illesztve találja.


PSLX310BT.CEL

Adatlap

Kimenetek
1 db sztereó RCA
Fordulatszám
33/45
Hangszedő típusa
Mozgómágneses
Meghajtás
szíjhajtás
Rendszer
félautomata

Hasonló termékek