Újdonság
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
1 Év
garancia
test

Kezdőlap

Sony Alpha 7R IV váz (ILCE-7RM4)

0 Review(s) 
Fedezze fel a fényképészet kifejezőerejének egy új dimenzióját a páratlan képminőségnek és feldolgozási sebességnek köszönhetően.
1 379 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

A felbontás csúcsának elérése: 61 megapixeles Full-Frame CMOS-érzékelő - A Sony újonnan kifejlesztett 35 mm-es Full Frame, hátsó megvilágítású, 61 megapixeles CMOS-érzékelője révén a Full Frame, tükörnélküli α7R IV olyan teljesítményre képes, amit korábban csak hagyományos, közepes formátumú fényképezőgépektől vártunk el. A tükörnélküli kivitelnek köszönhetően nem okoz rázkódást a tükör, így a képminőségre gyakorolt negatív hatás nélkül képes maximalizálni a felbontást. Az α7R IV olyan képminőséget nyújt, mely meghaladja a hagyományos Full Frame fényképezőgépektől elvártakat, különösen az alacsonytól közepesig terjedő érzékenységi tartományban. A Sony szabadalmaztatott technológiája kiváló felbontást biztosít alacsony zajszint és nagy érzékenység mellett.


A továbbfejlesztett képfeldolgozó processzor a legtöbbet hozza ki a CMOS-érzékelőből - Az új képérzékelő kiválóságához méltóan a nagy sebességű BIONZ X képfeldolgozó processzor szintén további fejlesztésen esett át, hogy pontosan adja vissza a részleteket, és jelentősen csökkentse a zajt. A megnövelt pixelszám miatt előforduló zaj minimális a kiváló képminőség érdekében, különösen az ISO 32 000-ig terjedő normál ISO-tartományban. A széles, 15 fokozatú dinamikatartomány az alacsony ISO-érzékenységnél (állóképeknél) egyenletesebb átmenetet reprodukál a fények és árnyékok között. Továbbá az α7R IV – legutóbbi α sorozattól – örökölt színreprodukciója természetesen ábrázolja a bőrszíneket és a virágok élénk színeit.


A kiemelkedő 61 megapixeles felbontást kiaknázó funkciók - Az α7R IV rendkívül nagy 61 megapixeles felbontását tovább fokozzák az α7R IV egyéb előnyei, melyek közül az egyik a vázba épített 5 tengelyű képstabilizálás optimalizált algoritmusokkal, melyekkel akár 5,5 fokozatnyi zársebességjavulást lehet elérni. Egy másik kiemelkedő funkció az elektronikus zár, mely néma, rezgésmentes fotózást tesz lehetővé. Az α7R IV ezenkívül tartalmaz egy belső csillapítószerkezetet, mely elnyeli a zár mozgásának hatását, hogy az minimális rezgést okozzon. Az α7R IV számos jellemzője az éles képek megalkotását szolgálja.


Széles lefedettségű, gyors és biztos AF - Az AF-pontok megnövelt lefedettségének és sűrűségének, valamint a mozgó tárgyakat követő algoritmus továbbfejlesztésének köszönhetően javult az általános AF-teljesítmény, így folyamatosan és precízen követi a mozgó tárgy mozgását és sebességváltozását. Az α7R IV Fast Hybrid AF rendszer a nagy sebességű, pontos fázisérzékelést és a nagy precizitású kontrasztérzékeléses autofókuszálást ötvözi, még az EV-3 megvilágítású helyszíneken is. Az 567 pontos fázisérzékeléses AF és a 425 pontos kontrasztérzékeléses AF szélesebb képterület-lefedettséget0 nyújt a magasság 99,7%-án és a szélesség 74,0%-án. Ezenkívül ez a figyelemre méltó AF-rendszer olyan gyorsan reagál még gyengén megvilágított helyszíneken is, mint az α7R III, annak ellenére, hogy a rendkívül nagy felbontású CMOS-érzékelő miatt hatalmas adatmennyiséget kell kezelni.


Rendkívül nagy sebességű, 10 képkocka/másodperces sorozatfelvétel AF/AE követéssel - A 61 megapixeles nagy felbontás ellenére egy zseniális algoritmus lehetővé teszi az AF/AE követéssel egy mechanikus záron keresztül történő, akár 10 képkocka/másodperces gyors felvételkészítés feldolgozását. Élőnézet módban akár 8 képkocka/másodperccel lehet folyamatosan fotózni a gyorsan mozgó tárgyakat, minimális megjelenítési késleltetéssel. Miután levágja a Full Frame képet APS-C méretre, vagy kiválasztja az APS-C felvételkészítési módot, még mindig 26,2 megapixeles felbontású képeket készíthet. Ez rendkívül hasznos a vadvilág fotósai számára, akik a gyorsan mozgó és távoli állatokról, madarakról készült képeket gyakran kivágják.


A továbbfejlesztett valós idejű Eye AF (emberi szem) funkció még sikeresebb portrékészítést biztosít - A valós idejű Eye AF a valós idejű követési technológiával együttműködve teszi lehetővé a hatékony portréfotózást a mesterséges intelligencia legújabb vívmányait kiaknázva. Ez a progresszív rendszer valós időben észleli és feldolgozza az arc- és szemadatokat, és példa nélküli pontossággal követi az alany szemét. Amikor az „Arc-/Szemprioritás AF-nél” funkció be van kapcsolva, az Eye AF (AF-C/AF-S/AF-A mód) nem csak egyéni gombhozzárendeléssel aktiválható, hanem úgy is, ha félig lenyomja a kioldógombot, vagy megnyomja az AF-ON gombot. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy előzetesen vagy a fotózás közben kiválasszon egy konkrét szemet (bal vagy jobb). A valós idejű Eye AF a videofelvételt is támogatja az állóképek mellett.


Az állatoknál használható valós idejű Eye AF megbízhatóan követi a vadállatokat és a kedvenceket - A Sony valós idejű Eye AF funkciójának fejlett, mesterséges intelligencián alapuló témafelismerése egy új algoritmust tartalmaz, mely gyorsan, precízen és automatikusan észleli és követi az állatok szemét. Ez az új funkció jelentősen növeli a sikeres képek számát akár a vadállatok, akár az otthoni kedvencek fotózásakor, az olyan helyzetekben, ahol a pontos fókusz kihívást jelentett. Az összes AF-C, AF-S és AF-A fókuszmód támogatott.


A valós idejű követés a követett témát tartja a fókuszban - Ez a technológia biztosítja a pontos fókusz automatikus megtartását, amikor félig lenyomja a kioldógombot. Tetszés szerint kiválaszthatja a témát, és a kompozícióra összpontosíthat, mivel az α7R IV gondoskodik a téma követéséről. Az újonnan bevezetett valós idejű követési algoritmus a szín, minta (fényerő) és a téma távolságának (mélység) adatait felhasználva dolgozza fel a térinformációkat, míg a mesterséges intelligenciával működő technológia valós időben észleli az alany arcát és szemét. Állóképeknél és videóknál is működik.


ILCE7RM4B.CEC

Adatlap

Objektívrögzítő foglalat
Sony E-bajonett
Képérzékelő típusa
Full Frame ExmorR™ Cmos (35,8 mm x 23,9 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi)
61,0
Képérzékelő képaránya
3:2
Optikai aluláteresztő szűrő
nincs
Képstabilizátor
5 tengelyű Steady Shot INSIDE
Sorozatfelvétel
10 kép/másodperc
Állókép formátum
JPEG - RAW (Sony ARW 2,3 formátum)
RAW kimenet
14 bites RAW
Képméret [3:2]
9504 x 6336 (60 M), 6240 x 4160 (26 M), 4752 x 3168 (15M)
Képméret [16:9]
9504 x 5344 (51 M), 6240 x 3512 (22 M), 4752 x 2672 (13M)
Képminőségi módok
JPEG extre finom - JPEG finom - JPEG szabványos - RAW - RAW és JPEG
Mozgókép formátum
AVCHD formátum ver. 2.0 kompatibilis - MP4 - XAVCS
Mozgókép felbontása (PAL)
AVCHD: 1920 x 1080 (50p/28 MB/s, 50i/24 MB/s, 50i/17 MB/s) - XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p/100 Mb/s, 25p/60 Mb/s) - XAVC S HD: 1920 x 1080 (100p/100 Mb/s, 100p/60 MB/s) - XAVC S HD: 1920 x 1080 (50p/50 Mb/s, 25p/50 MB/s)
Videotömörítés
AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264 - MP4: MPEG-4 AVC/H.264 - XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Hangfelvételi formátum
AVCHD: Kétcsatornás Dolby® Digital (AC-3) - Dolby Digital Stereo Creator - MP4: Kétcsatornás MPEG-4 AAC-LC - XAVC S: Kétcsatornás LPCM
Memóriakártya típusa
Memory Stick PRO Duo - Memory Stick PRO Duo Mark II - Memory Stick PRO-HG Duo - SD - SDHC - SDXC
Fókusz típusa
Gyors hibrid AF (fázisérzékelő AF/kontrasztérzékelő AF)
Fókuszpontok
567 pont (fázisérzékelő AF)/425 pont (kontrasztérzékelő AF)
Fókuszálási módok
AF-A (automatikus AF) - AF-C (Folyamatos AF) - AF-S (egyszeri AF) - DMF (közvetlen kézi fókuszálás) - kézi fókuszbeállítás
Fókusz területe
Kiterjesztett rugalmas spot - Középen - Rögzített - Rugalmas spot (S/M/L) - Széles - Zóna
Fénymérés érzékenysége
-3-20 Fé (ISO100 értéknek megfelelő F2,0 obi használatával)
Expozíciókiegyenlítés
+/- 5,0 Fé (1/3 és 1/2 Fé lépés között váltható)
ISO érzékenység
Auto, 100 - 102 400
Zár típusa
Elektronikusan vezérelt, függőlegesen futó redőnyzár
Zársebesség
Állóképek: 1/8000-30 mp, BULB - Filmek: 1/8000 - 1/4 mádodperc (1/3 EV lépés)
Beépített vaku
nincs
Vakucsatlakozó
igen (többfunkciós)
Vaku szinkr. sebesség
1/250 mp. (kompatibilis Sony külső vakuval)
Kereső
0,5 típusú elektronikus képkereső (színes), 5 760 000 pixel
Mikrofon bemenet
igen
Kijelző mérete (") / felbontása (pixel)
3 / 1 440 000
Állítható dőlésszögű kijelző
Felfelé kb. 107 fokban, lefelé kb. 41 fokban
USB (micro, többfunkciós)
USB 3.1 C Type
WiFi
igen
NFC
igen
Menürendszer
magyar nyelvű
Tartozékok
1 db NP-FZ100 akkumulátor - BC-QZ1 akkumulátor tölto - Hálózati kábel - Nézokesapka - Objektívsapka - szoftver (ingyenesen letöltheto) - USB Type-C kábel - Vállszíj - Védosapka kiegészítofoglalathoz
Méret (Szé x Mé x Ma)
128,9 x 96,4 x 77,5 mm
HDMI kimenet
igen (micro)
Fejhallgató kimenet
igen
Súly (gramm)
665 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Manuális beállítás
igen

Hasonló termékek