Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia

ILCE objektív

SONY SEL-24105G (FE 24-105mm F4 G OSS)

0 Review(s) 

A nagy teljesítményű G Lens a teljes 24–105 mm-es zoomtartományon F4 blendével biztosít egyenletesen kiváló képminőséget. A kimagasló optikai teljesítmény mellett hordozhatóságot is kínál – E-bajonettes rendszerekre illeszthető.

474 890 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Széles tartományú közepes telefotó zoom - A széles, 24–105 mm-es zoomtartomány állandó F4 blendével könnyen kezeli egyebek mellett az olyan témákat, mint a portrék, pillanatképek, tájképek és építészeti fotók. Ez az egyetlen objektív lefedi a legtöbb fotózási igényt, így nincs szükség sok extra felszerelésre.


Csodálatos képek bármilyen gyújtótávolságnál - Négy aszférikus – ezek között kettő AA (továbbfejlesztett aszférikus) típusú – tag található abban a fejlett optikai kialakításban, mely hatékonyan csökkenti a torzítást, és közben egyenletesen magas felbontást és képminőséget biztosít saroktól sarokig az objektív teljes zoomtartományában.


Az ED lencse javítja a felbontást és a színeket - Három, az objektív optikai útvonalán stratégiailag elhelyezett ED (extraalacsony szórású) üvegtag tovább javítja a felbontást a kromatikus aberráció elnyomásával. A képek szélein is kiváló az élesség és természetes a színvisszaadás.


Tiszta és kontrasztos képek bármilyen fénynél - A Sony által kínált eredeti Nano AR bevonat az egyenletesen magas kontraszt és élesség érdekében visszaszorítja a tükröződéseket, amelyek becsillogást vagy szellemképet okozhatnak ellenfényes, illetve egyéb, kihívást jelentő fényviszonyok között. A sokfél szög esetében becsillanásmentes kialakítás nagyobb szabadságot biztosít a keretezés és komponálás során. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)


Egyobjektíves megoldás a könnyen hordozható, mégis sokoldalú fényképezéshez - Kiváló optikai tulajdonságok és magas zoomarány egy apró és könnyű – mindössze 663 grammos (23,4 oz) – eszközben. A kompakt és könnyű kialakítás E-bajonettes vázakhoz készül, így kivételesen rugalmasan és egyszerűen használható. Ezzel a nagy teljesítményű objektívvel számos különféle témát és helyzetet fotózhat. Minimális fókusztávolsága 0,38 méter (1,25 láb), beépített képstabilizálója pedig tovább javítja sokoldalúságát.


Az élesség és a bokeh gyönyörű keveréke - A körkörös blende mellett az objektív szférikus aberrációalakjának pontos szabályozása is hozzájárul az élesség és a bokeh közötti lenyűgöző egyensúlyhoz, mely az G Lens védjegye. A nagy felbontás és az egyenletes bokeh ötvözésének lehetősége szélesre tárja a kaput a kreatív kifejezés előtt.


Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is - Az objektív kialakítása por- és nedvességálló, így jól védve, megbízhatóan működik a kihívást jelentő környezetben is. Magabiztos felvételkészítés kisebb esőben vagy szeles időben is.


Állandó F4 és gyors, pontos, csendes autofókusz az állóképeknél és videóknál A teljes zoomtartományon állandó F4 blende változó fókusztávolság esetén is egyenletesen nagy fényerőt ad. A Sony Direct Drive SSM (DDSSM) AF mozgatórendszer élességállítása gyors, precíz és csendes, a precíziós optika pedig minimalizálja a látószög tárgytávolságfüggését. Az FE 24-105mm F4 G OSS pompás választás fényképezéshez és videózáshoz egyaránt.


SEL24105G.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
4
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
24-105 / 36-157,5 m m
Felépítés
17 lencse, 14 csoportban
Látószög (35 mm)
84° - 23°
Látószög (APS-C)
61° - 15°
Blendelamellák száma
9
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,38 m
Maximális nagyítási arány
0,31x
Minimális blende (F)
F22 nagylátószög módban
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
77 m m
Méretek
83,4 x 113,3 m m
Tömeg
663 g r