- 70 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY SEL-24F14GM (FE 24mm F1.4 GM)

30 000 Ft pénzvisszatérítés!

0 Review(s) 

A csúcstechnológiának köszönhetően a G Master teljesítménye finomodik, felbontása magas, a bokeh-k pedig természetesek és lágyak, még F1.4-es blende mellett is.

499 900 Ft
569 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Döbbenetes, F1.4-es fényerő mobil prímobjektívben - A csúcstechnológiának köszönhetően a G Master teljesítménye kifinomult, a felbontása egyenletesen magas, a bokeh-k pedig lágyak és természetesek még a legnagyobb, F1.4-es blende mellett is. Az objektív kompakt, és kategóriájában a legkönnyebb, így maximalizálja az E-bajonettes hordozhatóság előnyeit. Emellett gyors, precíz AF-meghajtást is biztosít, valamint csúcsszintű vezérlést és megbízhatóságot, ezért kiváló választás a profi fotósok számára.


Kiváló felbontás a kép teljes területén - A két XA (extrém aszférikus) elem – az egyik az első elemen – hatékonyan javítja a kómát, a mezőgörbületet, valamint az asztigmatizmust, amely problémákat okozhat a nagylátószögű, nagyblendés optikákban, így saroktól sarokig terjedő kiváló felbontást biztosít még nagy, F1.4-es blende használata esetén is.


A nagy teljesítményű DDSSM-et újraterveztük és optimalizáltuk az objektívhez - Az újratervezett, nagy teljesítményű DDSSM (Direct Drive SSM) fókuszmeghajtó rendszer csökkenti a méretet és a súlyt, miközben mintegy háromszor erősebb, mint a korábbi rendszer. Az új DDSSM rendszer nagyobb ereje gyorsabb, precízebb és csendesebb autofókusz-meghajtást tesz lehetővé, ami rendkívüli teljesítményt jelent fényképezéskor és filmkészítéskor.


A 11 lamella fokozza a bokeh szépségét - Az objektív blendéje 11 lamellát tartalmaz, ami az α objektívekre jellemző. A kör alakú kivitel szinte tökéletesen kör alakú blendét hoz létre, még akkor is, ha az objektívet 1 vagy két osztással alacsonyabbra állítják, és így gyönyörű, kerek bokeh érhető el egyszerűen. Ez hozzájárul a lágy, sima háttérbokeh-hoz is, amely kiválóan kiemeli a témát.


Az ED lencsetagok kiküszöbölik a színhibákat - Az objektív optikai útjába gondosan beépített három ED (extraalacsony szórású) üveg lencsetag minimalizálja a sugár-, az oldalirányú és a kromatikus aberrációt, így optimális élességet biztosít a kép egészén.


Könnyedén kikapcsolható kattanás videók rögzítéséhez - A blendegyűrű olyan mértékű gyorsaságot és reagálóképességet biztosít, amilyenre a profiknak szükségük van az állóképek és a videók készítéséhez. A BE/KI kapcsolóval a blendegyűrű ütközői igény szerint be vagy kikapcsolhatók. Az ütközőket bekapcsolva a fotós ujja visszajelzést kap, így könnyebben állíthatja be a gyűrűt állóképek készítésekor. Ha az ütközők ki vannak kapcsolva, a blendegyűrű simán és halkan mozog, így egyenletesen és hang nélkül állítható be filmkészítés közben.


Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is - A fókuszgyűrű gumianyaga még alacsony hőmérsékleten is könnyűvé teszi a vezérlést, a napellenzőzár gomb megakadályozza a napellenző véletlenül történő leválását szállítás közben, a por- és nedvességálló kialakítás pedig javítja a megbízhatóságot és a kültéri használat lehetőségeit.


Egyenletes, rugalmas kezelés - A fókuszrögzítő gomb testreszabható a fényképezőgépváz menüjéből. A felhasználó közvetlenül hozzáférhet a fókuszrögzítő gombhoz rendelt másodlagos funkcióhoz, amely lehet például a „Rácsvonalak”, mellyel ellenőrizhető a kompozíció tájfotózáskor, vagy a „Fehéregyensúly”, amellyel a fehéregyensúly az aktuális fényviszonyokhoz igazítható, vagy különleges hangulat teremthető.


Kiváló válaszidő, valamint finom, lineáris fókuszvezérlés - A fókuszgyűrű lineáris válaszú manuális fókuszt tartalmaz, mellyel finom manuális fókuszvezérlés valósítható meg. A fókuszgyűrű forgatásakor a fókusz lineárisan változik, így a manuális fókusz gyorsan és pontosan vezérelhető.


Fluorbevonatos elülső elem - Az első elem fluorbevonata ellenáll az ujjlenyomatoknak, a pornak, a víznek, az olajnak és a sárnak, és egyszerűvé teszi a tisztítást, ha ilyen anyagok mégis az objektív felületére kerülnének.


Sokoldalú, ujjmozdulattal végezhető fókuszvezérlés - A fókuszmód kapcsoló lehetővé teszi az autofókusz és a manuális fókusz változó körülményeknek megfelelő gyors váltását.


SEL24F14GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.4
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
24 / 36 m m
Felépítés
13 lencse, 10 csoportban
Látószög (35 mm)
84 fok
Látószög (APS-C)
61 fok
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,24 m
Maximális nagyítási arány
0,17x
Minimális blende (F)
F16
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
67 m m
Méretek
75,4 x 92,4 mm
Tömeg
445 gramm

Hasonló termékek