- 150 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY FE 400MM F2.8 GM OSS (Sony E) (SEL400F28GM)

0 Review(s) 
Ez a nagyblendés szuper teleobjektív bőségesen el van látva a Sony legfejlettebb objektívtechnológiáival, így rendkívüli sebesség, kiváló G Master felbontás és bokeh, valamint professzionális vezérlés és megbízhatóság elérésére képes. Emellett a SEL400F28GM rendkívül könnyű szupertelefotós objektív, amely páratlan szabadságot biztosít a kézi fotózáshoz.
4 449 900 Ft
4 599 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Innovatív G Master F2.8 szuper telefotó - Ez a nagyblendés szuper teleobjektív bőségesen el van látva a Sony legfejlettebb objektívtechnológiáival, így rendkívüli sebesség, kiváló G Master felbontás és bokeh, valamint professzionális vezérlés és megbízhatóság elérésére képes. Emellett a SEL400F28GM rendkívül könnyű szupertelefotós objektív, amely páratlan szabadságot biztosít a kézi fotózáshoz.


Az új fejlesztésű XD (extrém dinamikus) lineáris motor rendkívül gyors, pontos, csendes autofókuszálást biztosít - Az SEL400F28GM-ben használt XD lineáris motorokat továbbfejlesztettük, hogy azok nagyobb erő kifejtésére legyenek képesek, és hatékonyabbak legyenek, mint a hagyományos típusok, így a legtöbbet hozzák ki a jelen és a jövő kameravázainak gyorsan növekvő sebességéből. A lineáris motor tervét és alkatrészeit alaposan átdolgoztuk, így jelentősen nagyobb hajtóerőt értünk el. Az SEL400F28GM-ben két ilyen motor van, melyek akár 5-ször nagyobb3 teljesítményre képese a mozgó témák követésekor. Ez azt jelenti, hogy a fejlett kameravázak teljes sebessége kihasználható a legdinamikusabb sportesemények vagy természetfelvételek készítésekor. Az XD motorokat új algoritmusok is támogatják, melyeket kifejezetten ezekhez fejlesztettünk ki, jelentősen növelve a motorok vezérlőjelekre adott válaszsebességét, és csökkentve a késést és instabilitást, amely akkor jelentkezik, amikor egy nagyblendés fókuszobjektív-csoportot kell meghajtani csendesen és rezgésmentesen.


Rendkívüli G Master felbontás - A G Master márkát viselő minden objektív rendkívül magas szabványok szerint készül, biztosítva, hogy a kontraszt a rendkívül változatos képek esetén is kiváló legyen egészen a kép széléig. Az optikai három fluorit elemet tartalmaz, melyek segítenek minimalizálni a tengelyirányú kromatikus aberrációt, amely problémát okozhat a nagyblendés optikákban, valamint az oldalirányú kromatikus aberrációt, ami csökkentheti a felbontást a kép periférikus területein. A „colour bleeding” (színátfolyás) is megszűnik, így a legfinomabb részletek is tisztán reprodukálhatók.


Természetes, gyönyörű G Master bokeh - A szférikus aberráció tervezési ciklusban történő gondos ellenőrzése mellett a gyártási fázisban minden objektívet egyenként teszteltünk és beállítottunk, hogy a lehető legjobb bokeh-minőséget érjük el. A 11 lamellás körkörös blendemechanizmus szintén hozzájárul az egyenletes, kör alakú bokeh-k megörökítéséhez. Az SEL400F28GM lehetővé teszi, hogy a fotós a 400 mm-es F2.8-as objektívvel elérhető keskeny mélységélességgel mély, elmosódott hátterű képeket készítsen.


1,4x és 2,0x telekonverter támogatás nagy képalkotó és autofókusz teljesítménnyel - Az opcionális, nagy teljesítményű 1,4x és 2,0x telekonverterek támogatottak 800 mm-es fókusztávolságig (APS-C vázon 1200 mm-rel egyenértékű) legfeljebb F5.6 blendével. A kiváló képteljesítmény és a gyors, pontos autofókusz akkor garantált, ha ezen kiváló telekonverterek valamelyikét használja, melyek biztosítják, hogy az objektív ragyogó G Master képminősége ne romoljon.


Kiváló ellenállás a becsillanással szemben, ami nagy tisztaságot és kontrasztot biztosít - A belső objektívfelületeket a Sony eredeti Nano AR bevonatával látták el, amely hatékonyan küszöböli ki a becsillanást és a szellemképet, így jelentősen javítja a kép tisztaságát és kontrasztját. (1. Nano AR bevonat / 2. Üveg / 3. Átjutó fény)


Hihetetlenül könnyű, mindössze 2895 gramm - A kifinomult optika figyelemre méltóan kis súlya a három fluorit elemet tartalmazó innovatív optikának köszönhető, mely kevesebb optikai elemet tartalmaz az optikai cső elején. További súlycsökkentő tényező a cső anyagát képező, ellenálló magnéziumötvözet. Az SEL400F28GM mindössze 2895 gramm, így könnyen hordozható és kézben manőverezhető, amit az aktív fotósok nagyra értékelnek. Az ismételt tereptesztek és a profi fotósok által adott értékelések egy olyan kivitelhez vezettek, mely nem orrsúlyos, és mintegy 50%-kal csökkenti a forgatást akadályozó tehetetlenségi nyomatékot az SAL500F40G-hez képest.5 A pásztázás gyorsabb és pontosabb kézi és egylábú állványos felvételek esetén is.


A magnéziumötvözet bőséges használata - A strapabíró magnéziumötvözetet nem csupán az objektívcső külsején és az állványcsatlakozónál használtuk, de a cső belső alkatrészeinél is. Ez az igényes, profi alkalmazások által megkövetelt tartósság mellett alacsony súlyt is biztosít.


A por- és nedvességálló* kivitel megbízható használatot tesz lehetővé zord körülmények közt is - A por- és nedvességálló kivitel biztosítja a zord körülmények közti kültéri munkához szükséges megbízhatóságot. *Nincs garancia arra, hogy a 100%-os por- és nedvességállóság.


Erős, könnyű, szénszálas napellenző - A mellékelt napellenző erős, könnyű szénszálból készült belső lemezekkel az optimális fényszabályozás érdekében.


Elülső elem fluorbevonattal - Az elülső objektívelem fluorbevonatot kapott, ami meggátolja a por és az ujjlenyomatok megtapadását, és megkönnyíti a szennyeződések és ujjlenyomatok letörlését, ha azok mégis az objektív felületére kerülnének.


Power Focus - Ha a funkciógyűrű választókapcsoló FUNCTION állásban van, és a funkciógyűrűt elforgatjuk, a fókusz egyenletesen változik a funkciógyűrű elforgatásának mértékében. Ez egyenletes fókuszváltást tesz lehetővé filmfelvételek esetén.


Ejtős szűrőfoglalat* - Az SEL400F28GM tartalmaz egy szűrőfoglalatot, melybe ø 40,5 mm-es ND és más típusú szűrők, valamint az opcionális VF-DCPL1 beejthető cirkuláris polárszűrő helyezhető. Az objektívbe helyezett VF-DCPL1 cirkuláris polárszűrő forgatásával a kívánt polarizálást lehet elérni. *A szűrőfoglalatba előzetesen behelyeztünk egy normál szűrőt. A szűrő az objektív optikai rendszerének része. Az objektívvel mindig egy normál vagy egy cirkuláris polárszűrőt kell használni. Ügyeljen rá, hogy az előre beállított fókuszfunkció fókuszpontjának memorizálásakor legyen szűrő behelyezve.


SEL400F28GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
2.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
400 / 600 m m
Felépítés
23 lencs, 17 csoportban
Látószög (35 mm)
6°10
Látószög (APS-C)
4°10
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
2,7 m
Maximális nagyítási arány
0,16x
Minimális blende (F)
F22 - F32 nagylátószög módban, F40 teleobjektív módban
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
40,5 m m
Méretek
158,1 x 359 m m
Tömeg
2895 g r

Hasonló termékek