Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY FE 135mm F1.8 GM (SEL-135F18GM)

0 Review(s) 
A Sony legfejlettebb optikai technológiáinak halmozásából nagy rekeszű prím teleobjektív született, amely a kép minden pontján kimagasló felbontást kínál F1.8 esetén is, valamint kifinomult bokeh hatást, amely a G Master sorozat védjegyévé is vált. 
734 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

F1.8 135 mm-es prím nagyszerű felbontással, bokeh hatással és AF funkcióval - A Sony legfejlettebb optikai technológiáinak halmozásából egy nagy rekeszű prím teleobjektív született, amely kimagasló felbontást kínál F1.8 esetén is, valamint kifinomult bokeh hatást, amely a G Master sorozat védjegyévé is vált.


Az XA és a Super ED elemek nagy felbontást nyújtanak F1.8 mellett is - Fejlett optikai rendszerben precízen elhelyezett XA (fokozottan aszférikus), Super ED (extraalacsony szórású) lencsetag és ED lencsetagok hatékonyan korrigálják az aberrációt, miközben egy lebegőfókuszos rendszer ezekkel a korrekciós megoldásokkal együttműködve garantálja az elérhető legnagyobb felbontást egészen a képszélekig, az objektív teljes fókusztartományán.


Nagy, gyönyörű, természetes bokeh - Az XA elemek kivételesen precíz felülete, a szférikus aberráció gondos szabályozása mind a tervezési, mind a gyártási folyamat során, valamint a 11 lamellás, körkörös blende ötvözetének eredménye a lenyűgözően sima, elegáns G Master bokeh, amellyel maradéktalanul kiaknázható a 135 mm-es, F1.8-as objektív kis mélységélessége.


Az ED lencsetagok kiküszöbölik a színhibákat - Egy Super ED (extraalacsony szórású) lencsetag és egy ED lencsetag átgondolt elhelyezése kiegyenlíti a tengelyirányú kromatikus aberrációt, ami gyakori probléma a nagy blendéjű teleobjektíveknél, így a rendszer élessége igazán meggyőző. Ez az összeállítás – a felbontás javításán túl – minimálisra mérsékli a háttérbokeh és az előtéri bokeh színbeszűrődését.


Dupla elülső és hátsó XD lineáris motorral működő, gyors, precíz és csendes AF - A Sony innovatív XD (Extreme Dynamic) lineáris motorjai szintén fontos szerepet játszanak; lehetővé teszik a fókusz megtartását mozgó portréalanyokon, színpadi fellépőkön és más, hasonlóan dinamikus témákon – mindezt meggyőző sebességgel, precízen és megbízhatóan, ráadásul csendes és alacsony vibrációjú AF-vezérléssel.


A nanokristály-bevonat javítja a becsillanással szembeni ellenállást - A Sony eredeti Nano AR bevonattechnológiája hatékony megoldást nyújt, mert megszünteti a becsillanást és a szellemképet okozó belső tükröződéseket, így optimális kontraszt és tisztaság érhető el a legkülönbözőbb felvételi körülmények között is. (1. Nano AR bevonat / 2. Üveg / 3. Átjutó fény)


Tartós és könnyű magnéziumötvözet - Az objektívcső váza tartós és könnyű magnéziumötvözetből készül. Az ötvözet szilárdsága segít megőrizni az optimális optikai precizitást és megbízhatóságot, kis sűrűsége pedig az alacsony össztömegben játszik szerepet.


Kiváló válaszidő, valamint finom, lineáris fókuszvezérlés - A fókuszgyűrű Linear Response MF funkciója lehetővé teszi a precíz szabályozást és az azonnali reakciót kézi élességállításnál akár fényképezés, akár videokészítés közben. Az élességállítás lineárisan reagál a fókuszgyűrű elfordulására, így a fényképezőgép pontosan követi a kezelője mozdulatait, mintha mechanikus rendszer volna.


Por- és nedvességálló, így megbízhatóan működik zord körülmények közt is - Por- és nedvességálló kialakítása3 megfelelő védelmet nyújt a megbízható működéshez a kihívást jelentő kültéri környezetekben is.


Fókusztartomány-limiter - A fókusztartomány-határoló kapcsolóval (∞ ~ 1,5 m / 2 m ~ 0,7 m) az AF működését adott tartományra lehet korlátozni a maximális AF-sebességhez, valamint a kéretlen tárgyfókusz elkerüléséhez. A Távoli (∞ ~ 1,5 m) beállítás a közepes, a fej és nyak típusú, valamint a teljes alakos portrékhoz illik, a Közeli (2 m ~ 0,7 m) beállítás pedig a közeli arcfotókhoz és a rendkívül közeli részletfotózáshoz ideális


Fluorbevonatos elülső elem - Az objektív elülső, külső felülete fluorbevonata ellenáll az ujjlenyomatoknak, a pornak, a víznek, az olajnak és más szennyezőknek, és egyszerűbbé teszi a tisztítást is, ha valamilyen szennyeződés mégis a lencsére tapad.


Testre szabható fókuszrögzítő gombok oldalt és felül - Testre szabható fókuszrögzítő gombok találhatók az objektív oldalsó és felső felületén, vízszintes, függőleges és szinte bármilyen tájolású fotózáskor is könnyen és kényelmesen elérhető helyen. Igény szerint az AF és más funkciók is hozzárendelhetők a fókuszrögzítő gombokhoz.


Sokoldalú, ujjmozdulattal végezhető fókuszvezérlés - Fókuszmódválasztó kapcsoló teszi lehetővé a gyors váltást AF (automatikus fókusz) és MF (manuális fókuszbeállítás) mód között a zökkenőmentes, megszakított fotózáshoz.


Könnyedén kikapcsolható kattanás videók rögzítéséhez - A blendegyűrű olyan mértékű gyorsaságot és reagálóképességet biztosít, amilyenre a profiknak szükségük van az állóképek és a videók készítéséhez. Blendestop-kapcsoló teszi lehetővé a blendegyűrű ütközőinek igény szerinti aktiválását, illetve kikapcsolását. Az ütközőket bekapcsolva a fotós ujja visszajelzést kap, így könnyebben állíthatja be a gyűrűt állóképek készítésekor. Ha az ütközők ki vannak kapcsolva, a blendegyűrű simán és halkan mozog, így egyenletesen és hang nélkül állítható be filmkészítés közben.


SEL135F18GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
135 / 202.5 m m
Felépítés
13 lencse, 10 csoportban
Látószög (35 mm)
18゚
Látószög (APS-C)
12゚
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,7 m
Maximális nagyítási arány
0,25x
Minimális blende (F)
F22 - F32 nagylátószög módban, F40 teleobjektív módban
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
82 m m
Méretek
89,5 X 127 m m
Tömeg
950 g r