Újdonság
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia

ILCE objektív

SONY SEL-2470GM II (FE 24-70 mm F2.8 GM II)

0 Review(s) 

A következő generációs standard zoomobjektív, amely a fejlett optikát és AF-teljesítményt egy kompakt, könnyű zoom-kialakításba foglalja. Maximális mobilitás fotózáshoz és videózáshoz egyaránt.

959 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Az FE 24-70 mm F2.8 GM egy olyan standard zoomobjektív, amely a fejlett optikát és AF-teljesítményt egy kompakt, könnyű zoom-kialakításba foglalja, mely maximális mobilitást kínál fotózáshoz és videózáshoz is. Ideálisan passzol a nagy teljesítményű, kompakt α vázakhoz, és sokféle felvételkészítési helyzetben használható.


A nagy felbontás a legjobb prímobjektívekkel vetekszik - A kiváló kontraszt magas térbeli frekvenciák esetén kiváló felbontást jelent még F2.8 mellett is. Két nagy pontosságú XA tag, két ED (extraalacsony szórású) üvegtag, két Super ED üvegtag és egy lebegőfókuszos mechanizmus szabályozza a kromatikus aberrációt, az asztigmatizmust, a torzítást és a kómát minden zoom- és blendebeállításnál. A Nano AR Coating II csökkenti a becsillanást és a szellemképképződést.


Lenyűgöző G Master bokeh - A kifinomult F2.8 bokeh lefedi a zoomtartományt a fejlett optikai kialakításnak és az új, 11 lamellás blendének köszönhetően. A bokeh hatást javítja a szférikus aberráció precíz kezelése a tervezés és az objektívek gyártása során. A két 0,01 mikronos pontosságú XA tag meggátolja a körkörös bokeh-hatás megjelenését.


Kategóriájában a leginkább kompakt, könnyű és sokoldalú - Tömege csak 695 gramm, 191 grammal kevesebb az előző modellnél.


Gyors, precíz AF és kiváló témakövetés - A négy eredeti Sony XD (extrém dinamikus) lineáris motor, a lebegőfókuszos mechanizmus és a fejlett objektívvezérlés nagy AF-pontosságot és az előző modellnél kb. kétszer jobb követési teljesítményt nyújt zoomolás közben. Kompatibilis váz esetén akár 30 képkocka/mp-re is képes


SEL2470GM2.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
2.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
24-70 / 36-105 m m
Felépítés
20 lencse 15 csoportban
Látószög (35 mm)
84° - 34°
Látószög (APS-C)
61° - 23°
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,21(W)-0,3(T) m
Maximális nagyítási arány
0,32 x
Minimális blende (F)
F22 nagylátószög módban
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
82
Méretek
87,8 x 119,9 mm
Tömeg
695 g