Újdonság
Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY SEL-70200GM2 (FE 70-200 mm F2.8 GM OSS II)

Igazán kivételes F2.8 telefotó-zoomobjektív

0 Review(s) 

A Sony legújabb Objektívtechnológiája révén a világ legkönnyebb nagy blendéjű G Master telefotó zoomobjektívje egyesíti a lenyűgöző felbontást és a kiemelkedő bokeh-t. A továbbfejlesztett AF-teljesítménynek köszönhetően az FE 70-200 mm F2.8 GM OSS II képes a mai fejlett fényképezőgépek és videókamerák összes előnyét nyújtani.

1 309 800 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
XA-lencsetag a lélegzetelállító felbontás érdekében - Kimagasló G Master-felbontás a 70–200 mm-es zoomtartomány egészén, minden fókusztávolság mellett. A két aszférikus lencsetag, melyek közül az egyik egy XA (extrém módon aszférikus) modell, 0,01 mikron felületpontosságú megmunkálásuknak köszönhetően hatékonyan képes megelőzni a távolságból eredő aberrációt, így a képterület egészén kiemelkedő felbontás érhető el.
Aberráció-vezérlés a tökéletes képekért - A két szférikus lencsetag, amely ED- (extraalacsony szórású) üveggel készült, illetve két másik, amely Super ED-üveget használ, jelentős mértékben hozzájárul a kromatikus aberráció csökkentéséhez, hogy a kép mindig éles maradjon, színelmosódás nélkül. A rendszerben egy aszférikus ED-lencsetag is helyet kap, amely egyszerre csökkenti a kromatikus és szférikus aberrációt, ami gyakori probléma a teleobjektíveknél.
Kimagasló közelképkészítési teljesítmény - Ez az objektív zoomobjektívként is kiváló közelképeket biztosít. A minimális fókusztávolság 0,4 méter 70 mm mellett és 0,82 méter 200 mm mellett. A nagyítás maximális mértéke 0,3x. A mély bokeh F2.8 értéken kiemelkedően valósághű közelképeket tesz lehetővé. A lebegőfókusz tűéles képet biztosít minimális fókusztávolság mellett is, miközben a belső fókusznak hála minden témához egyszerűen közelebb lehet kerülni.
Tükröződésmentes Nano AR Coating II bevonat a maximálisan tiszta képért - A Nano AR Coating II bevonat egyenletesen tükröződésmentes felületet képez az objektíven, így hatékonyan csökkenti a becsillanást és a szellemképképződést. Az objektív optikai kialakítása emellett hatékonyan csökkenti a belső tükröződést, ami a tájképek és sportesemények fényképezése során ronthatná a képek tisztaságát.
Lenyűgöző G Master bokeh - A 0,01 mikronos felületpontossággal gyártott XA-lencsetag meggátolja a körkörös bokeh-hatás megjelenését, miközben a szférikus aberrációt is kordában tartva javítja a valódi bokeh-hatás minőségét. Az ED (extraalacsony szórású) és a Super ED szférikus lencsetagok, valamint egy aszférikus ED lencsetag hatékonyan csökkenti minimálisra a színelmosódást, hogy a bokeh-hatású képek természetellenes színváltozásait megakadályozza.
Új, nagy teljesítményű blendeegység - Még az objektív blendeegysége is tovább finomodott, hogy megfeleljen a G Master-sorozat minőségi elvárásainak. Az újonnan kifejlesztett 11 lamellás blendeegység majdnem tökéletes kört alkot mindenhol, a legszélesebben kinyitott állapottól a két fokozatnyi zárásig, hogy hozzájáruljon ahhoz a természetes megjelenésű körkörös bokeh-hatáshoz, amit a felhasználók elvárnak a G Master kialakításától.
Gyors és pontos autofókusz - Az objektív együttműködik az α-sorozat vázaival, hogy még a gyorsan mozgó témákra is pontosan állítsa az élességet és zökkenőmentesen kövesse azokat. A négy nagyteljesítményű XD lineáris motor és a fejlett vezérléstechnológia akár négyszer gyorsabb autofókuszt biztosít, mint az SEL70200GM. A zoomolás közben végzett fókuszkövetés képessége hozzávetőleg 30%-kal javult az SEL70200GM-hez képest.
A kifinomult filmes képvilághoz tervezve - A legújabb objektív-kialakítási technológia csökkenti a látószögváltozás, a zoomolás közben történő fókuszváltás és a zoomolás közben történő tengelyeltolás mértékét. Az XD lineáris motorok és az újonnan kifejlesztett blendemeghajtó-egység mind hozzájárul a csendes működéshez, nagyban csökkentve a zajt és a remegést, ami rontana a videófelvételek minőségén.
Sokoldalú kézi videófelvétel-irányítás - Különálló vezérlőgyűrűk a fókusz, a zoom és a blende számára, amelyek pontos manuális beállítást tesznek lehetővé filmes környezetben. A blendegyűrű egy ki-/bekapcsoló ütközőkapcsolóval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a blendeütköző BE legyen kapcsolva a tapintásos visszajelzésekhez állóképek készítése esetén, és KI legyen kapcsolva a zökkenőmentes blendeállítás érdekében videófelvételek készítésekor.
A legkönnyebb eszköz a világon a tökéletes kezelhetőség érdekében - Ez az egyedi objektív kimagasló optikai minőséget és AF-et kínál a világ legkönnyebb6 F2.8 70–200 mm-es zoomobjektívjeként. Az XD lineáris motorok és a magnéziumötvözetből készült közgyűrűelemek eredményeként a teljes tömeg mindössze 1045 gramm; hozzávetőleg 29%-kal könnyebb, mint a korábbi típus. A fejlett formaterv általánosságban javítja az egyensúlyt és a kezelhetőséget.
A blendezár megszünteti az expozíció nemkívánatos elmozdulásait - A blendezár kapcsolója megakadályozza az expozíció nem kívánatos változását felvétel közben. Lezárt állapotban a blendét az [A] pozícióban lehet zárolni, vagy pedig F2.8 és F22 között bármilyen manuális beállításra át lehet forgatni. Feloldott zár mellett a blendegyűrűt korlátozás nélkül lehet elforgatni az [A] pozíció és bármely más manuális beállítási lehetőség között.
A folyamatos DMF állandóan tűéles fókuszt biztosít - Ha a Full-time DMF kapcsoló bekapcsolt (ON) állásban van, a gép automatikusa aktiválja a manuális élességállítást a fókuszgyűrű mozgatásakor, még AF-C módban is. Ez gyors korrekciót tesz lehetővé, amikor az autofókusz hibás célpontot kezd követni, és kiválóan használható a kezdeti autofókusz finomhangolására. A folyamatos DMF beállításra nincs hatással a fókusztartomány-limiter kapcsolójának állása.
Optikai képstabilizálás MODE 3 beállítással - A beépített optikai képstabilizálás megkönnyíti, hogy a kézből készített képek is élesek legyenek. A MODE 2 stabilizálás a pásztázó felvételekre lett optimalizálva, a MODE 3 pedig a keret stabilan tartására helyezi a hangsúlyt dinamikus, kiszámíthatatlan mozgás felvétele közben. Az öttengelyes képstabilizálás akkor válik elérhetővé, ha az objektív egy beépített képstabilizálással rendelkező α vázra van rögzítve.
SEL70200GM2.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelő készülékekkel is!
Maximális blende (F)
2.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
70-200 / 105-300 mm
Felépítés
17 lencse, 14 csoportban
Látószög (35 mm)
34°–12°30
Látószög (APS-C)
23゚–8゚
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,4–0,82 m
Maximális nagyítási arány
0,3x
Minimális blende (F)
F22
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
77 mm
Méretek
88 x 200 mm
Tömeg
1045 gramm