Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

Sony SEL FE 14mm f/1.8 GM objektív (SEL14F18GM.SYX)

0 Review(s) 
Új nézetek egy 14 mm-es F1.8 remekműről - Ez a nagy blendéjű, ultraszéles látószögű prímobjektív a G Master minőséget kínálja innovatív, kompakt kialakítással. A fejlett technológia lélegzetelállító felbontást és bokeh-hatást biztosít még maximális F1.8 blendénél is. Ehhez jön a gyors, precíz AF és a kivételes hordozhatóság, az eredmény pedig egy új perspektívákat feltáró objektív.
584 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Új nézetek egy 14 mm-es F1.8 remekműről - Ez a nagy blendéjű, ultraszéles látószögű prímobjektív a G Master minőséget kínálja innovatív kialakítással, amely egyúttal hihetetlenül kompakt is. A kategóriaelső technológia lélegzetelállító felbontást és különleges bokeheffektust kínál még a maximális F1.8 blende esetén is. Gyors, precíz autofókusz, kivételes hordozhatóság és szabályozhatóság – mindez a kreativitásodat megillető szabadságért.
Szemet gyönyörködtető felbontás F1.8 esetén is - A G Master kialakításban dolgozó két XA (erőteljesen aszférikus) elem kimagasló felbontást nyújt a kép sarkaiban is, a maximális F1.8 blendeméret mellett is. Egy Super ED (extraalacsony szórású) és két ED-lencsetag hatékonyan küszöböli ki a színátszűrődést, a fejlett optikai kialakítás pedig minimálisra szorítja vissza a szagittális becsillanást a pontforrások ideális leképezése érdekében.
Nagy fényerejű, ultraszéles és hihetetlenül kompakt - Precíziós aszférikus lencsetagok, köztük két ultraprecíz XA-lencsetag dolgozik az innovatív G Master optikai szerkezetben, két darab csúcstechnológiájú Sony XD lineáris motorral a kivételes teljesítményért egy elképesztően kompakt objektívben, amely mindössze 460 grammos. Ezt az objektívet mindenhova magaddal viheted, és újraformálhatod a világot új és kreatív perspektívák segítségével.
Csodásan megörökített éjszakai égbolt - A nagy görbületű XA (erőteljesen aszférikus) elülső lencsetaggal ellátott, fejlett optika minimalizálja a szagittális becsillanást a csillagos égbolt és más éjszakai témák fotózásakor. A nagy méretű, F1.8 maximális blende lehetővé teszi a felvételkészítést rossz fényviszonyok között szélsőségesen hosszú záridő alkalmazása nélkül is, a kompakt méreteknek köszönhetően bárhol könnyen használhatod.
Tiszta, átszűrődéstől mentes színek - Két darab, a kromatikus aberrációt hatékonyan csökkentő ED (extraalacsony szórású) lencsetag, valamint egy, még fokozottabb kromatikus kompenzálást végző Super ED-lencsetag kombinációja biztosít kiváló kontrasztosságot és precíz leképezést a teljes képterületen.
Rendkívüli ultraszéles bokeh - 9 lamellás, körkörös blendemechanika és két XA-lencsetag optimális alkalmazásával ez az egyedülálló, ultraszéles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy a témát dinamikus közeli perspektívából hangsúlyozd ki, miközben gyönyörűséges bokeh hatást érsz el a mély és terjedelmes háttérben.
Nano AR Coating II a maximális tisztaságért - Ultraszéles látószögű objektívvel készített, kültéri felvételeknél a nap gyakran kerül problémás helyre, és esetenként becsillanást vagy szellemképképződést okozhat. A Sony saját fejlesztésű Nano AR Coating II technológiája egyenletesen tükröződésmentes bevonatot képez az objektív felületén, és hatékonyan szorítja vissza a becsillanást és a szellemképképződést trükkös fényviszonyok esetén.
Dinamikus közeli felvételek és csodálatos bokeh - A gondosan megtervezett optikai rendszer két XA-lencsetagja és egy aszférikus lencsetagja mindössze 0,25 m-es minimális fókusztávolságot kínál, így egészen közel mehetsz a dinamikus közelképek készítésekor, miközben kihasználhatod az F1.8 maximális blendeméretet a kivételesen szépséges háttérbokeh érdekében.
Precíz és csendes autofókusz fényképekhez és videókhoz - Két XD (fokozottan dinamikus) lineáris motor végzi az objektív nagy és nehéz fókuszelemcsoportjának gyors és pontos pozicionálását a gyors, pontos és csöndes autofókusz-működés érdekében, amely maradéktalanul kihasználja az E-bajonettes vázak sebességét. A csendes, alacsony vibrációjú automatikus fókusz óriási előnyt jelent filmezéskor, a kompakt méret, a hordozhatóság és a gyors reagálás pedig korlátlan kreatív szabadságot kínál.
Programozható fókuszrögzítő gomb - Az objektív fókuszrögzítő gombjához hozzá lehet rendelni a fényképezőgépváz interfészének különféle funkcióit az egyéni fotózási igényeknek megfelelően. Hozzárendelheted például a Fókusznagyító funkciót, amelynél ujjheggyel szabályozhatod a fókusznagyítást a tűhegyes kézi fókusz érdekében.
Magától értetődő kézi fókuszvezérlés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgása közvetlenül jelentkezik a megfelelő fókuszváltozásban, a mechanikus fókuszrendszerek működéséhez hasonlóan. A vezérlés azonnali és precíz, így a kreatív szándék késlekedés nélkül nyilvánulhat meg.
Blendegyűrű kapcsolható fokozatkattanással - Magtól értetődő blendevezérlést megvalósító blendegyűrű jár hozzá, igény szerint be- és kikapcsolható fokozatkattanással. A fokozatkattanás bekapcsolásával tapintási visszajelzést kapsz, amellyel „érezheted” az állásütközőket, illetve kikapcsolhatod, ha az objektív XD lineáris motorja által támogatott zökkenőmentes, folytonos, zajtalan blendevezérlésre van szükség.
Kimagasló megbízhatóság bármilyen alkalmazás esetén - Az elülső lencsetag víz-, olaj- és szennyeződéstaszító fluorbevonata mellett a hátsó lencsetag is fluorbevonatot kapott, hogy az a felület is tiszta maradjon a hátsó szűrő cseréjekor. A por- és nedvességálló kialakításnak3 köszönhetően ez a nagy blendéjű, ultraszéles látószögű objektív maximálisan megbízható marad kihívást jelentő kültéri körülmények között is.
SEL14F18GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelő készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
14 / 21 mm
Felépítés
14 lencse, 11 csoportban
Látószög (35 mm)
114°
Látószög (APS-C)
91°
Blendelamellák száma
9
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,25 m
Maximális nagyítási arány
0,1x
Minimális blende (F)
F16
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
na.
Méretek
83 x 99,8 mm
Tömeg
460 gramm