Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

Sony SEL FE 50mm f/1.2 GM objektív (SEL50F12GM.SYX)

0 Review(s) 

Új sebesség és felbontás egy F1.2 objektívben. Ez az 50mm F1.2 G Master prímobjektív az alkotók álma F1.2 maximális blendével, mellyel nemcsak többféle megvilágítás mellett lehet fotózni, de a nagy felbontás, a lenyűgöző G Master bokeh és a csodás autofókusz ötvözetét is nyújtja. Emellett rendkívül kompakt és könnyű, hogy új szintre emelje az alkotói szabadságot.

879 890 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
50 mm F1.2 „standard” G Master prímobjektív - Lélegzetelállító G Master felbontás és bokeh, valamint kiemelkedő AF-teljesítmény egy feltűnően kompakt, könnyű kialakításban – az α termékcsalád első 50 mm F1.2 objektíve kiváló választás a mindennapi feladatokhoz. Akár állóképeket, akár videókat készítesz, ez az objektív új magaslatokba emelheti a kreativitásod.
Az egész képre kiterjedő élesség F1.2-től - A felbontás és kontraszt kiemelkedő az egész blendetartományban, egészen F1.2-ig. A fejlett optikai kialakítás részét képező három XA (extrém módon aszférikus) lencsetag csökkenti az aberrációt, és egyéb optikai technológiák minimalizálják a kromatikus aberrációt a meglepően kompakt és könnyű objektívben.
A kompakt mobilitás alkotói szabadságot jelent - A nagy blendés objektívek általában nagyok és nehezek. Az FE 50 mm F1.2 GM mindössze 87 x 108 mm és 778 gramm. A legmodernebb optika, valamint a Sony csodálatos XD lineáris motorjai és mechanikai dizájnja egy kényelmes, bármilyen helyzetben könnyen használható objektívben egyesül.
Lágy, finom G Master bokeh - Három XA (extrém módon aszférikus), 0,01 mikronos felületi precizitású tag, valamint a tervezés és gyártás során minimalizált szférikus aberráció lenyűgöző G Master bokeh-effektust eredményez, amitől tényleg megszólalnak a portrék és egyéb témák, különösen a maximális F1.2 blendével.
Bokeh-fokozó, 11 lamellás, körkörös blende - Egy új, 11 lamellás körkörös blendemechanizmus is hozzájárul a csodálatos háttérelmosáshoz. A körkörös csúcsfények is tökéletesen megjelennek, tovább fokozva G Master legendás bokeh-hatását. A fókuszon kívül eső háttér egyenletesebb és kellemesebb szinte minden helyzetben és megvilágításnál.
A Nano AR Coating II tiszta képeket biztosít ellenfényben is - A Sony Nano AR Coating II tisztább, kontúrosabb képeket biztosít erős napfényben és ellenfényben is. Ez a fejlett bevonat egyenletesen borítja a felületeket, és hatékonyan minimalizálja a belső tükröződéseket, hogy kiszűrje a becsillanást és a szellemképképződést.
Közelképek lenyűgöző bokeh-hatással - A 0,4 méteres minimális fókusz és 0,17-szeres maximális nagyítás extra rugalmasságot biztosít a közelképeknél, akár fotóról, akár videóról van szó. Az XA (extrém módon aszférikus) lencsetagok és a lebegőfókuszos mechanizmus révén tűéles képeket lehet készíteni, és bármilyen fókusztávolságnál kihasználható a krémes F1.2 háttérbokeh.
XD lineáris motorok – gyors, precíz, csendes AF és témakövetés - A gyors és pontos fókusz még rendkívül kis mélységélességnél (F1.2) is biztosított. Négy XD (extrém módon dinamikus) lineáris motor gyorsan mozgatja a nagy fókuszcsoportokat, hogy pontos legyen az AF és a követés. A nagy felbontás minden fókusztávolságon megmarad, teljes AF-sebességgel és az E-bajonettes vázak precizitásával, állóképeknél és videóknál is.
Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés az azonnaliság és a precizitás érzetét kelti. A lineáris mozgatású MF javítja a manuális fókuszbeállítást az állóképeknél és a videóknál is.
Testreszabható fókuszrögzítő gomb és egyebek az egyszerű kezelhetőségért - Az objektív tetején és oldalán található fókuszrögzítő gombok számos más funkcióhoz is hozzárendelhetők a fényképezőgép menüjében, így közvetlen hozzáférést biztosítanak a felhasználó számára fontos funkciókhoz, például a jobb/bal szem kiválasztásához a Szem AF esetében az ezt támogató vázaknál.
Blendegyűrű kikapcsolható kattanással - A blendegyűrű közvetlen, intuitív blendeszabályozást tesz lehetővé. Egy praktikus kapcsoló pedig lehetővé teszi a blendegyűrű kattanásainak kikapcsolását a csendes videofelvételnél.
Por- és nedvességálló kivitel - Por- és nedvességálló kialakítása biztosítja a kültéri munkához szükséges megbízhatóságot kihívást jelentő körülmények között is.
Elülső elem fluorbevonattal - Az elülső lencsetag fluorbevonata taszítja a vizet, az olajat és az egyéb anyagokat, egyúttal egyszerűbb letörölni a felületéről bármilyen mégis megtapadó szennyezőanyagot és ujjlenyomatot.
SEL50F12GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelő készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.2
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
50 / 75 m m
Felépítés
14 lencse, 10 csoportban
Látószög (35 mm)
47°
Látószög (APS-C)
32°
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,40 m
Maximális nagyítási arány
0,17x
Minimális blende (F)
F16
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
72 mm
Méretek
87 x 108 mm
Tömeg
778 gramm

Hasonló termékek