Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY FE 24 mm F2.8 G objektív (SEL-24F28G)

0 Review(s) 

Kompakt, kiválóan nagylátószögű prímobjektív. Ez a nagylátószögű prímobjektív a G Lens objektívek kiváló képminőségét és szépséges bokeh effektusát kínálja kompakt formában, kiváló minőséggel és kezelhetőséggel. Könnyedén hordozható, ideális eszköz nagylátószögű félvételekhez. A gyors, precíz és csendes AF fotózáshoz és videózáshoz is ideális, biztosan megörökítheted a fontos pillanatokat.

254 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kompakt, kiválóan nagylátószögű prímobjektív - Ez a nagylátószögű prímobjektív a G Lens objektívek kiváló képminőségét és szépséges bokeh effektusát kínálja kompakt formában, kiváló minőséggel és kezelhetőséggel. Könnyedén hordozható, ideális eszköz nagylátószögű félvételekhez. A gyors, precíz és csendes AF fotózáshoz és videózáshoz is ideális, biztosan megörökítheted a fontos pillanatokat.
Hozzá való, hordozható prímobjektívkészlet - Külön kapható, eltérő fókusztávolságú G Lens prímobjektívjeink egyike, amelyek megjelenése, 49 mm-es szűrőátmérője, kompakt formája és elrendezése azonos. Mindhárom elég kompakt az együtt hordozáshoz, így sokféle kompozíciót és témát örökíthetsz meg pompásan, hasonló tömegük miatt pedig még a gimbal újraegyensúlyozása is könnyebb.
Magától értetődő kezelés, fémből készült szerkezet és tiszta optika - Az objektív vázának és napellenzőjének fém (alumínium) burkolata, valamint a belegravírozott fókusztávolság- és blendeméret-jelölések tovább erősítik a kiváló minőségérzetet és a felhasználói elégedettséget. A G Lens objektív rendkívül kompakt és könnyű kialakítása, kiváló képminősége, blendegyűrűje és a Linear Response MF (lineáris karakterisztikájú kézi fókusz) együttesen olyan magától értetődően kezelhető, ami élménnyé teszi a felvételkészítést.
Kis tömegű a folytonos cipelés és felvételkészítés megkönnyítéséhez - A mechanikai kialakítás maximálisan kihasználja a legújabb fejlesztésű – három hatékony elrendezett, aszférikus lencsetagot felvonultató – optika képességeit, valamint a tükör nélküli fényképezőgépek kisebb belső távolságát, így lenyűgözően kompakt, tömege pedig mindössze 162 g. Az objektív nagy látószöge ideális tájképek és pillanatképek készítéséhez, gimballal készített videókhoz, illetve szelfikészítéshez egyaránt. Hordozhatóságát a kompaktsága garantálja, emellett Full Frame és APS-C vázakhoz is illik.
Kiváló képminőség a legújabb fejlesztésű optikától - A kiváló képminőséget a legmodernebb optika biztosítja három aszférikus lencsetaggal és egy E (extraalacsony szórású) üvegelemmel – a kép nagy felbontású, és a színbeszűrődés minimális a kép teljes területén. Az aszférikus lencsetagok ellensúlyozzák a különféle aberrációkat, és nagy felbontást biztosítanak a kép sarkaiban is, még maximális blendeméret és csekély mélységélesség esetén is. Az ED-lencsetag visszaszorítja a kromatikus aberrációt, és hatékonyan csökkenti a színbeszűrődést, amely nagyobb valószínűséggel jelentkezik a kép széleinél.
Csodás és természetes bokeh - Hétlamellás körkörös blendét kapott, továbbá precízen szabályozza a bokeh effektust módosító gömbi eltérést, ezért a G Lens objektív csodás és természetes bokeh effektust kínál.
Két lineáris motor a gyors, precíz és csendes AF funkcióhoz - Két lineáris motor gyors és precíz AF funkciót kínál kiváló témakövetéssel, így a váz maximálisan teljesít a legfőbb pillanatok megörökítésekor, például az utcai pillanatképeken. Gyors, precíz, csendes AF és kitűnő témakövetési funkció – ideális videózáshoz és fotózáshoz.
Kimagasló közelképkészítési teljesítmény - A 24 cm-es (AF) / 18 cm-es (MF) minimális fókusztávolság kiváló közelképkészítési teljesítményt kínál. Közelképkészítéskor a téma kiemelkedik a háttérből az elmosódó háttér előtt. Széles, 24 mm-es látószögével az objektív ideális gimbalról vagy markolatról készített szelfikhez is.
Fémburkolat, por- és nedvességálló kialakítás - Az objektívváz fémből (alumíniumból) készült külső burkolatának és napellenzőjének fokozott merevség és tartóssága is hozzájárul a megbízhatósághoz. A kialakítás egyben por- és nedvességálló, így megbízhatóan működik mostoha kültéri körülmények között is.
Testre szabható fókuszrögzítő gomb - A fókuszrögzítő gombot a fényképezőgép menüjéből testre lehet szabni, és hozzá lehet rendelni a felhasználó által kívánt funkciót. Ha például az emberi szemet automatikusan követő Szem AF funkció van hozzárendelve, a gépet tartó jobb kéz ujjai mozdulatlanok maradhatnak, miközben bal hüvelykujjal működtethető a Szem AF, így stabilabb a tartás.
Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A Linear Response MF közvetlenül reagál a finom fókuszgyűrű-állításokra kézi élességállításkor. A gyűrű elforgatása lineárisan, a mechanikus szabályozással azonos módon hat a fókuszváltozásra, azaz közvetlenül követi a fotós szándékait, és finom fókuszszabályozást tesz lehetővé.
Kapcsolható blendegyűrű-ütközők - A blendegyűrű a profik által keresett, késedelem nélküli működést biztosít fotózáskor és filmfelvételkor egyaránt. A kattanásos állásütközőket BE lehet kapcsolni a tapintható visszajelzéshez fotózáskor, vagy KI lehet kapcsolni a kattanások megszüntetéséhez videózáskor, a csendes lineáris motorokkal megvalósított, sima és természetes blendeállításhoz. Ez ideális megoldás a csöndet igénylő helyzetekben, például színpadi filmezéskor.
Könnyű váltás a manuális és az autofókusz között - A „Fókusz mód kapcsolója” támogatja a kényelmes fotózást azzal, hogy lehetővé teszi az AF és az MF mód közti azonnali váltást a felvételkészítési körülményeknek megfelelően.
Sokféle szűrőt lehet ráhelyezni - A nagy látószög ellenére az objektívre szűrő is helyezhető. A belső fókusznak köszönhetően az elülső lencsetag nem forog, így fel lehet helyezni körkörös polárszűrőt tájképekhez, ND-szűrőt filmkészítéshez stb. – további kreatív eszköztár a felhasználó számára.
36 mm-es egyenérték APS-C váz esetén - Az objektív jó egyensúlyt kínál APS-C vázakon is, 36 mm-es nagylátószögű fókusztávolsággal (35 mm-es Full Frame egyenértékkel), ami számos különféle jelenetnél hasznos – utcai pillanatfelvételektől a hegyes tájképekig. Az objektív kifejezetten ajánlott APS-C és Full Frame formátumhoz is.
Belső fókusz a kényelmes videókészítéshez - A belső fókuszkialakításnak köszönhetően az objektív teljes hossza nem változik fókuszállításkor, így gimbalhoz vagy markolathoz erősítve is könnyen használható filmezéskor.
A fényképezőgép vázak nem tartozékok!
SEL24F28G.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
2.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
24 / 36 m m
Felépítés
8 lencse, 7 csoportban
Látószög (35 mm)
84 fok
Látószög (APS-C)
61 fok
Blendelamellák száma
7
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,24 m (AF), 0,18 m (MF)
Maximális nagyítási arány
×0,13 (AF), ×0,19 (MF)
Minimális blende (F)
F22
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
49 m m
Méretek
68 x 45 mm
Tömeg
162 gramm