- 410 000 Ft
Hamarosan
Újdonság
Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia

ILCE objektív

Sony Cinema Line FE C 16-35mm f/2.8 (SELC1635G.SYX)

0 Review(s) 

Olyan széles, mint a képzeleted. Örökítsd meg maradéktalanul a víziódat az SELC1635G nagylátószögű zoomobjektívvel. Kifinomult optikai kialakítás és kategóriaelső technológia garantálja a megbízható Full Frame digitális mozifilmes, dokumentarista és egyéb prémium tartalomkészítést.

2 149 900 Ft
2 559 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Filmszerű képek gyönyörű bokeh hatással - Tapasztald meg a filmszerű felvételek szépségét a Sony G objektívek kivételes, a kép sarkaiban is jelentős felbontásával. Megbízható T3.1 (F2.8) nagy blende a szélestől a telefotóig terjedő látószöggel – lélegzetelállító háttérbokeh és mélység.
Gyorsan reagáló kézi vezérlés - Fókusz-, zoom- és blendeállítás gördülékenyen, megbízható precizitással. Parfokális optika és precíz vezérlőgyűrűk teszik rugalmassá és megismételhetővé a filmfelvételeket nagy formátumban (pl. VENICE, PXW-FX9 és tükör nélküli Alpha esetén).
Rendkívül sokoldalú vezérlés - Az ismerős kézi vezérlés mellett a levehető szervóegységgel elérhetők a legújabb, csak Sony E-bajonettes rendszereken működő filmes eszközök is. Használd a gyors és precíz autofókuszt pillanatfotózáshoz, vagy az erőteljes szervós zoomot, az átélezést és a blendevezérlést – közvetlenül a gépen, távvezérléssel vagy akár okostelefonról a kreativitásért és a hatékonyságért.
Felbontás és bokeh új magasságokban - Ez az objektív két Sony XA (extrém aszférikus) elemet tartalmaz, melyek felületi pontossága 0,01 mikron. Az objektív gondosan elnyomja a nagylátószögű zoomobjektívekben előforduló torzítást, valamint az asztigmatizmust és a térgörbületet is. Az XA (extrém aszférikus) elemek hatékonyan kiküszöbölik a nem igazán vonzó, hagyma típusú bokeh-t, így a fókuszon kívüli területeken csodálatos bokeh alakul ki.
Tiszta és kontrasztos képek bármilyen fénynél - A Sony által kínált eredeti Nano AR bevonat az egyenletesen magas kontraszt és élesség érdekében visszaszorítja a tükröződéseket, amelyek becsillogást vagy szellemképképződést okozhatnak ellenfényes, illetve egyéb, kihívást jelentő fényviszonyok között. Kialakítása a beeső fény széles szögtartományában gátolja a becsillanást, így nagyobb szabadságot biztosít a képbe foglalás és a komponálás során, különösen nagylátószögű fókusztávolságoknál.
A 11 lamella fokozza a bokeh szépségét - A Sony eredeti 11 lemezes körkörös blendéje még jobb minőségű bokeh effektust kínál. Módosítottuk a formát és az anyagokat a kerek forma megtartásához, és szigorú körkörösségi szabványokat alkalmaztunk, hogy az objektív kompromisszumok nélküli, csodálatos bokeh-t kínáljon.
Precíz és gyorsan reagáló manuális fókuszálás - A Linear Response MF sima, késedelem nélküli manuális fókuszálást tesz lehetővé az operatőrök és a kamerakezelők számára a pontos, magától értetődő fókuszállításhoz. A fókuszgyűrű nagy, 140 fokos elfordulása finomabb szabályozást enged, távjelzései pedig segítik az egységes fókuszt többszöri felvételkor.
További lehetőségek a tartalomkészítők számára - Az SELC1635G szabványos 0,8 mm-es fogaskereket és 114 mm-es objektívátmérőt kínál, így számos különféle tartozékkal kompatibilis – a matte boxtól a követőfókuszos rendszerekig. A zoomgyűrű forgásiránya megfordítható a bizonyos fotós objektívekhez szokott tartalomkészítők kényelme érdekében.
Levehető szervós zoom - A mellékelt szervóegység kényelmes érintéses vezérlést biztosít a zökkenőmentes, fokozatos zoomhoz lassan zajló drámai vagy promóciós videókhoz. A szervós és a kézi vezérlés közti váltás az objektívegység gombjával történhet, és szervós beállítás esetén zoomolhatsz a kamera fogantyújának vagy markolatának zoomjával is. A szervót akár le is veheted, ha szeretnéd.
Gyors, pontos AF és AE - Az SELC1635G teljes mértékben támogatja az FX9 Full Frame kamera Enhanced Hybrid fázis-/kontrasztérzékelős autofókusz (AF) és automatikus expozíció (AE) képességét. Ez az áttörést jelentő technológia lehetővé teszi, hogy a kép komponálására összpontosíts, miközben a gép és az objektív zökkenőmentesen együttműködve fókuszban tartja a témát kis mélységélesség mellett.
Gyors és pontos autofókusz - Két piezoelektromos DD-SSM (Direct Drive SuperSonic Motor) megoldás mozgatja a lebegőfókuszos rendszert. A szabadalmaztatott Sony kialakítás két független fókuszelemcsoportot mozgat a gyors, precíz és csendes mozgás érdekében. Ez ideálissá teszi az autofókusz használatához a fotózás mellett videofelvétel közben is.
SELC1635G.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
T3.1 (F2.8)
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
16-35 / 24-53 m m
Felépítés
16 lencse, 13 csoportban
Látószög (35 mm)
107° - 63°
Látószög (APS-C)
83° - 44°
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,28 m
Maximális nagyítási arány
0,19x
Minimális blende (F)
T25 (F22)
Zoomrendszer
Kézi és motoros állítás is
Szűrőátmérő
na.
Méretek
118,5 x 147 mm
Tömeg
1390 gramm

Hasonló termékek