Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY FE 35 mm F1.4 GM (SEL-35F14GM)

Kis méretű, nagy fényerejű 35-ös a csodás képekért

0 Review(s) 
A Sony csúcstechnológiái dolgoznak ebben a kiváló E-bajonettes objektívben, így nagyszerű G Master-felbontást és bokeh effektust kínál kimagasló AF-sebesség és precizitás mellett. Nagy blendéjű, 35 mm-es objektívként kifejezetten kompakt, így nagyszerű választás, ha fontos a hordozhatóság és a kiváló képminőség ideális ötvözete.
619 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Tenyérnyi méretű, 35 mm-es F1.4 prímobjektív - A Sony legfejlettebb optikai tervezési és gyártási technológiái rendkívüli felbontást és pompás bokeh effektust kínálnak egy kifejezetten kompakt objektívben. A G Master minőséget biztosító, kiválóan hordozható objektív minden alkalomhoz nagyszerű – kötelező darab az E-bajonettes gépek komoly felhasználói számára.
Látványos felbontás kompakt kialakítás mellett - A fejlett optikai technológia kihasználja a tükör nélküli megoldás kisebb belső távolságát, így kisebb lehet a befoglaló hosszúság és átmérő egy meglepően kompakt objektívben, amely csodás kontrasztot és felbontást kínál. Két XA (fokozottan aszférikus) elem csökkenti a szagittális kómabecsillanást, így kivételes élességgel és tisztasággal örökítheted meg a témákat.
Kompakt hordozhatóság és könnyű kezelhetőség - Ez a kompakt objektív könnyedén elfér a kezedben, tömege pedig mindössze 524 gramm, így kiválóan hordozható és kezelhető rengeteg különféle környezetben és felvételkészítési helyzetben. Az FE 35 mm F1.4 GM első osztályú minőséget kínál, és bárhová magaddal viheted.
Kifinomult bokeh és nagyszerű sokoldalúság - A G Master Series egyik jellemzőjeként számon tartott, lenyűgöző bokeh képes igazán különlegessé tenni a portrékat és más témákat. A körkörös bokeh hatást hatékonyan csökkentő XA elemek, a 11 lamellás, körkörös blendemechanika, valamint az aprólékos tervezés és a gyártás során minimalizált szférikus aberráció összessége lágy és szépséges bokeh effektust eredményez.
Sokoldalú eszköz közelképkészítéshez - XA objektívalkatrészek és innovatív optikai kialakítás alkalmazásával a minimális fókusztávolság mindössze 27 cm, a maximális nagyítás pedig 0,23-szoros, így lehetőséget ad nagyszerű közeli felvételek készítésére lágy háttérbokeh mellett. A felvételkészítési távolság megválasztásának rugalmassága kellő mozgásteret biztosít fényképezéskor és filmezéskor egyaránt.
Tiszta, természetes színek - Ez a kompakt objektív nem csupán könnyen hordozható és kezelhető, hanem ráadásul nagyszerűen teljesít kihívást jelentő fényviszonyok között is. ED (extraalacsony szórású) üveg objektíveleme és más optikai finomítások révén hatékonyan csökkenti a kromatikus aberrációt és a PF (lila határvonal) jelenséget a tiszta, természetes látványt nyújtó képek, valamint a gyors és egyszerű utómunka érdekében.
A Nano AR Coating II visszaszorítja a becsillanást és a szellemképképződést - Mivel könnyen hordozható, ezt a kompakt 35 mm-es objektívet várhatóan számos különféle helyzetben használhatod, például erős napsütésben és ellenfényben is. A Sony új Nano AR Coating II bevonata egyenletesen fedi az elemek teljes felületét, és hatékonyan csökkenti minimálisra a becsillanást és a szellemképképződést – tiszta, éles felvételek készülhetnek kihívást jelentő fényviszonyok között is.
XD lineáris motor – gyors, precíz, csendes AF és témakövetés - A Sony apró, de erőteljes XD lineáris motorjai hozzájárulnak a gyors és precíz automatikus fókuszállításhoz és témakövetéshez, maximalizálják a speciális E-bajonettes vázak AF-teljesítményét, így lehetőség nyílik megörökíteni sokatmondó utcai pillanatfelvételeket, portréfotózáskor pillanatokra felbukkanó arckifejezéseket és megannyi mást. Az AF-működése csendes, és az általa okozott rezgés minimális.
Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés azonnali és precíz élmény. A lineáris mozgatású MF ideális a kreatív fókuszhasználati effektusok eléréséhez fényképezéskor és filmezéskor egyaránt.
Por- és nedvességálló kialakítás - Por- és nedvességálló kialakítása biztosítja a kültéri munkához szükséges megbízhatóságot kihívást jelentő körülmények között is.
Elülső elem fluorbevonattal - Az elülső lencsetag fluorbevonata taszítja a vizet, az olajat és az egyéb anyagokat, egyúttal egyszerűbb letörölni a felületéről bármilyen mégis megtapadó szennyezőanyagot és ujjlenyomatot.
Könnyű váltás a manuális és az autofókusz között - Az automata és manuális beállítás közötti azonnali váltást lehetővé tevő fókusz üzemmód kapcsoló különösen előnyös lehet, amikor finom manuális fókuszbeállítást igénylő témákat vagy helyzeteket akarunk megörökíteni.
SEL35F14GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelő készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.4
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
35 / 52.5 m m
Felépítés
14 lencse, 10 csoportban
Látószög (35 mm)
63°
Látószög (APS-C)
44°
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,27 m (AF), 0,25 m (MF)
Maximális nagyítási arány
0,23x(AF), 0,26x (MF)
Minimális blende (F)
F16
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
67 m m
Méretek
76 x 96 mm
Tömeg
524 gramm