Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY LA-EA5

0 Review(s) 
Egy kompakt objektívadapter elegáns, hengeres kivitelben, melynek segítségével az A-bajonettes objektívek felhasználói is élvezheti a legújabb E-bajonettes fényképezőgépek által kínál kiemelkedő AF-teljesítményt.
109 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
E-bajonettes AF A-bajonettes objektívekhez - Az LA-EA5 lehetővé teszi az A-bajonettes SSM és SAM objektívek használatát a legújabb E-bajonettes vázakkal, teljes mértékben támogatva a széles fókuszsík-fázisérzékeléses AF-et, beleértve a témafelismerő funkciókat, mint például a valós idejű Eye AF (embereknél és állatoknál) és a valós idejű követés. A kompatibilis vázakról és objektívekről a „Kompatibilitás” alatt található további információ.
A legújabb E-bajonettes fényképezőgépekkel használva ez a fejlett közgyűrű kompatibilissé teszi az A-bajonettes SSM és SAM objektíveket az E-bajonettes objektívek AF/AE-követésével, akár 11 képkocka/mp-es sorozatfelvétel esetén is. A kompatibilis vázakról és objektívekről a „Kompatibilitás” alatt található további információ.
AF, AF/AE-követés motor nélküli objektíveknél - Az LA-EA5 támogatja az összes A-bajonettes objektívet, beleértve az olyan modelleket, melyekben nincs belső motor. Teljes mértékben támogatja a fókuszsík-fázisérzékeléses AF-et, valós idejű Eye AF-et (embereknél és állatoknál), valós idejű követést és a folyamatos AF/AE-követést akár 11 képkocka/mp-nél. A kompatibilis vázakról és objektívekről a „Kompatibilitás” alatt található további információ.
Kompakt, hengeres kialakítás - Az új, kompakt AF-egység és blende egy elegáns, hengeres közgyűrűben található. A közgyűrű illeszkedik az A-bajonett átmérőjéhez, így semmi sem lóg ki a bajonett alján kompakt E-bajonettes váz használata esetén, így kényelmes tartani és kezelni akkor is, ha a fényképezőgép függőleges markolaton van.
Kompatibilitással kapcsolatos információ - Az alábbi hivatkozásra kattintva további részleteket olvashatsz az objektív-, illetve házkompatibilitásról.
Ugrás a támogatási oldalra

A fényképezőgép és az objektív nem tartozékok!
LAEA5.AE