- 170 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
1 Év
garancia

ILCE objektív

SONY FE 12-24mm F2.8 GM objektív (SEL1224GM)

30 000 Ft pénzvisszatérítés!

0 Review(s) 

A tartomány 12 mm-es végén ez a 12-24 mm-es, állandó F2,8-as zoomobjektív ultraszéles látószöget biztosít. Az innovatív optikai kialakításban a Sony fejlett XD lineáris motorjai dolgoznak a kiemelkedő G Master képminőség érdekében, a könnyű objektív pedig ezenkívül gyors és pontos autofókuszt, egyenletes kezelhetőséget és nagy megbízhatóságot is kínál.

1 079 900 Ft
1 249 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Ultraszéles F2.8 12-24mm zoom - Az objektív által kínált ultraszéles 12 mm-es látószög lehetővé teszi a távolság kiemelését és a dinamikus perspektívák megalkotását, melyek nem befoghatók emberi szemmel. A 12-24 mm-es zoom az állandó F2,8-as maximális blendenyílással ideális az éjszakai jelenetek, a csillagos égbolt és egyéb gyenge megvilágítású témák fotózásához alacsony érzékenységgel, mert így nincs szükség nagyon hosszú záridőre.


Új optika a legnagyobb XA-taggal - Három XA (extrém módon aszférikus) tag, köztük az α objektívhez valaha készült legnagyobb tag egy aszférikus taggal együtt innovatív optikai kialakítást képez, és lenyűgöző G Master felbontást nyújt a kép egész területén.


Minimális aberráció fokozza az élességet - Két Super ED (extraalacsony szórású) és három ED üvegtag gondoskodik a kromatikus aberráció kiküszöböléséről, mely ronthatja a felbontást az ilyen típusú nagy blendés objektíveknél, így nincs színátfolyás a képen, és mindenhol maximális az élesség.


Éles képek gyenge megvilágításnál - A nagy objektívalkatrészekre és az erősen ívelt felületekre is egyenletesen felvihető új Nano AR II bevonatot úgy fejlesztettük ki, hogy elfojtsa a belső tükröződéseket, melyek becsillanást vagy szellemképképződést okozhatnak, így a kép tiszta és éles lesz. Az objektív széles látószöge ellenére a Nano AR II bevonat nagy tisztaságot és kontrasztot biztosít az egész képen, még gyenge megvilágításnál is.


Meglepően kicsi és könnyű - Innovatív optikai kialakítás négy aszférikus taggal, melyből három XA típusú, és nagy teljesítményű XD lineáris motorokat tartalmazó mechanizmus egy kompakt 12-24 mm-es, állandó F2,8-as zoomobjektívben, mely mindössze 847 gramm. Ez az objektív ideális tájképekhez, éjszakai jelenetekhez és épületfotózáshoz, és extra mobilitást kínál az ultraszéles látószögeket igénylő sportfotósok számára.


Bámulatos G Master bokeh - Míg az objektív XA tagjainak rendkívüli felületi precizitása hatékonyan kiküszöböli a hagymaréteg típusú bokeh-t, a szférikus aberrációs tulajdonságok finomhangolása a tervezés és a gyártás során, valamint a 9 lamellás, körkörös blende rendkívül sima, krémes G Master háttérelmosást biztosít.


A lebegő mechanizmus kiváló felbontást kínál a végtelentől a közeli fókuszig - A lebegőfókuszos mechanizmus két függetlenül vezérelhető csoportra tagolja az objektív fókuszcsoportját, és ez rendkívül hatékony a fókusztávolságtól függően változó mértékben jelentkező aberráció minimalizálása szempontjából. Ez az egész zoomtartományban kiváló teljesítményt biztosít, a végtelentől a közelképekig. A lebegő mechanizmus nem csak a közelképeknél járul hozzá a csodálatos eredményhez, hanem a távolabbi témák élességét is biztosítja.


Állandó F2,8-as maximális blendenyílás a rugalmas videókészítéshez - A minden gyújtótávolságnál állandó F2,8-as maximális blendenyílásnak köszönhetően a blende nem változik a zoomolás közben, és ez állandó expozíciót, zársebességet és ISO-érzékenységet biztosít videókészítésnél. APS-C vázzal vagy Super 35 látószöggel használva a zoomtartomány széles vége egyenértékű egy full frame váz 18 mm-es beállításával, és ez nagyon hasznos a filmezésnél.


Por- és nedvességálló kivitel* - Por- és nedvességálló kialakítása biztosítja a kültéri munkához szükséges megbízhatóságot kihívást jelentő körülmények között is. *Nincs garancia arra, hogy a 100%-os por- és nedvességállóság.


Elülső elem fluorbevonattal - Az elülső lencsetag fluorbevonata taszítja a vizet, az olajat és az egyéb anyagokat, egyúttal egyszerűbb letörölni a felületéről bármilyen mégis megtapadó szennyezőanyagot és ujjlenyomatot.


Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés azonnali és precíz élmény.


Gyors, precíz autofókusz és témakövetés - Összesen négy (az objektív mindkét fókuszcsoportjánál két-két) XD lineáris motor biztosít gyors, pontos autofókuszt és témakövetést, melyek tovább fokozzák a Sony objektívektől megszokott előnyöket. Ez a fejlett rendszer teljes mértékben kihasználja a nagy teljesítményű vázak sebességpotenciálját, így még könnyebb elkapni a sportrendezvények vagy egyéb események fontos pillanatait. Az autofókusz működése csendes és minimális rezgéssel jár.


Hátsó szűrőtartó - Az objektív hátsó szűrőtartójába normál laptípusú ND, színkorrekciós és egyéb szűrőket lehet helyezni a kreativitás további fokozásához. A lapszűrőkhöz vágósablon is tartozik.


Könnyű váltás a manuális és az autofókusz között - Az automata és manuális beállítás közötti azonnali váltást lehetővé tevő fókusz üzemmód kapcsoló különösen előnyös lehet, amikor finom manuális fókuszbeállítást igénylő témákat vagy helyzeteket akarunk megörökíteni.


Testre szabható fókuszrögzítő gomb - Az ideálisan elhelyezett fókuszrögzítő gomb leegyszerűsíti a fókuszrögzítés vezérlését, valamint a fényképezőgép-vázról elérhető menü számos funkciójához is hozzárendelhető.


Beépített napellenző külön objektívsapkával - A beépített napellenző hatékonyan kiszűri az oldalirányú fényt, mely becsillanást vagy szellemképképződést okozhat. A mellékelt objektívsapkát könnyű felhelyezni a napellenzőre, és biztonságosan lezárja azt bármilyen szögben.


SEL1224GM.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
2.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
12-24 / 18-36 m m
Felépítés
17 lencse, 14 csoportban
Látószög (35 mm)
122° - 84°
Látószög (APS-C)
99° - 61°
Blendelamellák száma
9
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,28 m
Maximális nagyítási arány
0,14x
Minimális blende (F)
F22
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
nincs
Méretek
97,6 x 137 mm
Tömeg
847 gramm

Hasonló termékek